Σύνδεση

View Full Version : Ενδιαφέρουσα ιδέα.....

adam_tsouk
08/06/2005, 16:30
Ένας Γενικός Διευθυντής μιας εταιρίας, επιβιβάζεται στο τρένο μαζί με έναν νεαρό υπάλληλο του για να πάνε Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούν να βρουν όμως άλλο μέρος να καθίσουν, εκτός από ένα βαγόνι όπου απέναντι τους κάθεται μία γιαγιά με την όμορφη εγγονή της.
Ύστερα από λίγο, είναι φανερό ότι υπάρχει ενδιαφέρον μεταξύ των δυο νεαρών, από τις ματιές που ανταλλάζουν.
Στο ύψος της Λαμίας, το τρένο περνάει μέσα από ένα τούνελ και στο βαγόνι γίνεται πίσσα σκοτάδι.
Ξαφνικά, ακούγεται ο ήχος ενός φιλιού και ο θόρυβος από ένα δυνατό χαστούκι.
Όταν το τρένο βγαίνει από το τούνελ, και οι τέσσερις κάθονται όπως πριν, αμίλητοι.
Η γιαγιά σκέφτεται μέσα της : "Θράσος που το είχε ο νεαρός να φιλήσει την εγγονή μου!
Πάντως χαίρομαι που τον έβαλε στην θέση του με αυτό τo χαστούκι"
Ο Γεν. Διευθυντής, σκεπτόταν κάπως ενοχλημένος : "Δεν ήξερα ότι ο νεαρός ήταν τόσο θαρραλέος για να φιλήσει τη κοπέλα!
Σίγουρα όμως θα προτιμούσα να μην είχε αστοχήσει αυτή στο χαστούκι της γιατί αντί αυτόν πέτυχε εμένα"
Η εγγονή πάλι σκεφτόταν :" Χάρηκα που με φίλησε ο τύπος, αλλά με στενοχώρησε που η γιαγιά μου τον χαστούκισε"
Ο νεαρός υπάλληλος από την άλλη, καθόταν με ένα χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπο του.
"Κοίτα να δεις τι ωραία που είναι η ζωή μερικές φορές" σκεπτόταν,
"πόσο συχνά έχει κάποιος την ευκαιρία να φιλήσει μια όμορφη κοπέλα και ταυτοχρόνως να τραβήξει και ένα χαστούκι στον Διευθυντή του!!"

adam_tsouk
08/06/2005, 16:32
Ο τύπος στο μπαρ έχει κάτσει στη μπάρα, απέναντι από τον μπάρμαν.
- Ένα τζώνυ, του λέει αναστενάζοντας. Είναι φανερό ότι νοιώθει πολύ μόνος. Πίνει μία γουλιά, και ρωτάει τον μπάρμαν:
- Πώς σου φάνηκε που ο Ντέμης θέλει να αγοράσει την ΑΕΚ και...
- Εδώ μέσα, τα αθλητικά, κομμένα, λέει ο μπάρμαν με ύφος. Μαζεύεται στο καβούκι του ο τύπος, φανερά ενοχλημένος. Για λίγο όμως.
- Πώς σου φάνηκε που ο Μητσοτάκης σταμάτησε από την ενεργό πολιτική και...
- Εδώ μέσα, τα πολιτικά, κομμένα, ξαναλέει ο μπάρμαν.
Ο τύπος έχει σκάσει που δεν βρίσκει θέμα για κουβέντα.
Ξαφνικά, το πρόσωπό του φωτίζεται. Σκύβει εμπιστευτικά προς το μέρος του μπάρμαν και του λέει:
- Τα σεξουαλικά, επιτρέπονται;
- Ναι...ναι...
- Ε...ΑΪ ΠΗΔΗΞΟΥ !!!

adam_tsouk
08/06/2005, 16:34
Μετά το τέλος του Μεγάλου Φεστιβάλ Μπύρας στην Γερμανία, όλοι οι πρόεδροι των εταιριών Ζυθοποιίας αποφάσισαν να βγουν έξω για . . μια μπύρα.
Το αφεντικό της Corona κάθεται στο μπαρ και λέει:
"Θα ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο, Μια Corona, παρακαλώ." Ο μπάρμαν πιάνει ένα μπουκάλι από το ράφι και του το δίνει.
To αφεντικό της Βudweiser λέει:
"Θά ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο! The King of Beers!! Μια Budweiser, παρακαλώ!" Ο μπάρμαν του δίνει μία.
Ο τύπος από την Coors: "Θα ήθελα την μόνη μπύρα που είναι φτιαγμένη με πραγματικό νερό πηγής από τα Βραχώδη Όρη. Δώσε μου μια Coors!!" Παίρνει κι αυτός την μπύρα του!! Ο τύπος από την Μύθος κάθεται και λέει: "Δώστε μου μια Κόκα Κόλα" Ο μπάρμαν ξαφνιάζεται λίγο, αλλά του δίνει ό,τι παράγγειλε. Οι άλλοι όμως ζυθοπαραγωγοί τον κοιτάζουν περίεργα και ρωτάνε γιατί δεν πήρε Μύθος! Kι εκείνος: "Να, σκέφτηκα αφού δεν πίνετε εσείς μπύρα, γιατί να πιω εγώ?"

AFTER
08/06/2005, 16:40
Φοβερος ο εργαζομενος,δεν μου πηγε το μυαλο εκει... :lol:

Αλλα και ο Ελληναρας απο την Μυθος τους την ειπε πολυ ασχημα :rotflmao:

BAD BOY
08/06/2005, 18:33
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

SaraMaritis
08/06/2005, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
...ο Ελληναρας απο την Μυθος...
Σσσσ...μη σ’ακουσουν απο το Δελεαρ, θα παρουν παλι τα "πανω" τους !!! :p

Τοσον καιρο τους κανουμε "πλυση" να φερουνε και καμια Αμστελ στο μαγαζι !!! :rotflmao:
:beer:

adam_tsouk
08/06/2005, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Σσσσ...μη σ’ακουσουν απο το Δελεαρ, θα παρουν παλι τα "πανω" τους !!! :p

Τοσον καιρο τους κανουμε "πλυση" να φερουνε και καμια Αμστελ στο μαγαζι !!! :rotflmao:
:beer:

Tι μπαίνουν και εδώ;
Ψαρεύουν πελατεία;

για λέγε.... για λέγε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
08/06/2005, 22:49
ΨΙΤ

Φέρτε και καμιά ΑΛΦΑ

johnpagr
09/06/2005, 02:50
kamia FIX exei ksemhnei re paidia ?????????????????????

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Pokermon
09/06/2005, 02:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
kamia FIX exei ksemhnei re paidia ?????????????????????

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Που την θυμήθηκες ρε Γιάννο?????? :p :p :p :p :p :p

gtsiros
09/06/2005, 02:58
lowenbrau._

(henniger? tis 8umatai kaneis?)

johnpagr
09/06/2005, 03:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Που την θυμήθηκες ρε Γιάννο?????? :p :p :p :p :p :p

ema8a prin apo liga xronia thn istoria tou ergastasiou (den thn hksera...) kai mou hr8e flasia !!!

:uplate: :eyepop:

free rider
09/06/2005, 05:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
ema8a prin apo liga xronia thn istoria tou ergastasiou (den thn hksera...) kai mou hr8e flasia !!!

:uplate: :eyepop:

χμμμμ

δεν βγαινει τώρα πια η FIX σαν εξαγώγιμο προιόν απο την Αθηναικη Ζυθοποιεία???

κατι τέτοιο είχα ακούσει..