Σύνδεση

View Full Version : Απόψεις για το Honda cbr954rr

Σελίδες : 1 [2]

sniper
16/06/2010, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρε παιδες αυτο που λετε οτι βρισκουν κατω τα μαρσπιε (ή η εξατμιση):eyepop:

μια φορα που μπηκα περσι σερρΑς βρηκε το δεξι δυο φορες στο μπαντιτ 400 που οδηγουσα κ επαθα ενα μινι τανκ σλαπ που μπορει κ να το προκαλεσα εγω απ το χαισυμω..:D κουνιοτανε ολο το μηχανακι για ενα σεκ περιπου αλλα εγω φοβηθηκα, ητ0 κ πρωτη επαφη..:D

δλδ αμα ανεβω τωρα σερρΑς παιζει να μου κανει τα ιδια το εφ?:look:

1. Τα μαρσπιέ βρίσκουν κάτω... αν βρει η εξάτμιση, ή έχεις πέσει ή δεν έχεις μηχανή για πίστα.
2. Καμία σχέση το τανκ σλαπ με το αν βρει κάτω η μηχανή. Αυτό δημιουργείται αλλιώς, ψαξτο λιγο.
3. Τις πρώτες φορές που μπαίνουμε με καινουργια (για εμας) μηχανή πιστα, την ψάχνουμε λιγο και δεν πάμε στο στοπ.

vassilis88
16/06/2010, 07:36
για την εξατμιση εγραψα επειδη το ειπε ο γιαννης πριν κ τρομαξα.:look: ναι δν εχει σχεση το τανκ σλαπ απλα θελω να πω οτι επειδη βρηκε κατω για καποιο λογο μου κουνουσε δεξια αριστερα το τιμονι κ γρηγορα:confused: μπορει κ να το προκαλεσα εγω απο αντιδραση ισως στην προσπαθεια να το σηκωσω κ να μην πεσω.. δν ξερω. στο 3 εχεις δικιο αλλα δν το σκεφτηκα τοτε. τωρα πιστευω θα πηγαινω πιο χαλαρα αν ανεβω.

road spirit
16/06/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για την εξατμιση εγραψα επειδη το ειπε ο γιαννης πριν κ τρομαξα.:look: ναι δν εχει σχεση το τανκ σλαπ απλα θελω να πω οτι επειδη βρηκε κατω για καποιο λογο μου κουνουσε δεξια αριστερα το τιμονι κ γρηγορα:confused: μπορει κ να το προκαλεσα εγω απο αντιδραση ισως στην προσπαθεια να το σηκωσω κ να μην πεσω.. δν ξερω. στο 3 εχεις δικιο αλλα δν το σκεφτηκα τοτε. τωρα πιστευω θα πηγαινω πιο χαλαρα αν ανεβω.

μου συνέβει τη πρώτη φορά που ανέβηκα Σέρρες με το F... K1, εξάτμιση κάτω, τη γλίτωσα γιατί βρήκε "γλυκά" και όχι απότομα ώστε να κάνει μοχλό και να σηκώσει τη μηχανή (έχει πέσει κόσμος έτσι)...

μετά συνέβη άλλη μια φορά στα Μέγαρα

μετά είπα θέλω μηχανή για πίστα

vassilis88
16/06/2010, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μου συνέβει τη πρώτη φορά που ανέβηκα Σέρρες με το F... K1, εξάτμιση κάτω, τη γλίτωσα γιατί βρήκε "γλυκά" και όχι απότομα ώστε να κάνει μοχλό και να σηκώσει τη μηχανή (έχει πέσει κόσμος έτσι)...

μετά συνέβη άλλη μια φορά στα Μέγαρα

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

καλα δε δινω ετσι κ αλλιως καμια τρελη κλιση οποτε δε νομιζω να βρει αλλα δν το περιμενα να βρισκει στο εφ μονο για μονστερ ειχα ακουσει!

sniper
16/06/2010, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
.....

ΟΚ αυτό..... θα ήθελα να μας πεις τι σε έκανε να πεις "Θέλω BMW".... :sad:

road spirit
16/06/2010, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΟΚ αυτό..... θα ήθελα να μας πεις τι σε έκανε να πεις "Θέλω BMW".... :sad: η μαλάκινση απο την οποία πάσχει η Χόντα τα τελευταία χρόνια

δεν είπα θέλω BMW, είπα θέλω ένα καλό ον-οφφ... τι να έπερνα? Μακγκάιβερομήχανο? ή Αφρικάνα 10ετίας ?