Σύνδεση

View Full Version : npat down... (όλα καλά όμως)

Σελίδες : 1 [2]

integrale
15/03/2010, 20:42
...και πραγματικά τα "περιστατικά" που έχει δεν λένε να ξεκολλήσουν από τα μπράτσα του:bigcry: :bigcry:
Και αν θέλει ας βγει να το διαψεύσει.....:smokin: :a13:
Ρε τι τους λέω δεν χρειάζεται άλλο {όχι θέλω τον Γιώργο ακόμα λίγο να με "μαλάξει"} μου λένε.....:rotflmao: :rotflmao:

npat
15/03/2010, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
όχι θέλω τον Γιώργο ακόμα λίγο να με "μαλάξει"

Είναι τόσο καλός στις "μαλάξεις", ε?

:blush:

caesarsk
15/03/2010, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Είναι τόσο καλός στις "μαλάξεις", ε?

ελα πες την αληθεια....εχεις μπει και εσυ στο κλιμα πλεον.....αρχιζεις να ψηνεσαι!!!!

MikeG
15/03/2010, 20:50
& εδώ μας τη πέσαν γκέουλεςςςςςςς!!!
Έχει γεμίσει από δαύτους τούτο εδώ το φλόρουμ....

:look: :look: :look:

caesarsk
15/03/2010, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& εδώ μας τη πέσαν γκέουλεςςςςςςς!!!
Έχει γεμίσει από δαύτους τούτο εδώ το φλόρουμ....

:look: :look: :look:

εσυ δεν ειχες αλλη δουλεια σημερα το βραδυ????

npat
15/03/2010, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ελα πες την αληθεια....εχεις μπει και εσυ στο κλιμα πλεον.....αρχιζεις να ψηνεσαι!!!!

Ομολογώ! Όταν βλέπω τόσους μπρουτάλ μηχανόβιους να κρέμονται από τα χέρια του αμάνικου, αξούριστου, μαλλιαρού, μεταλλά σουηδο-πειραιώτη, δεν μπορώ παρά να στριφογυρίζω στο κρεβάτι μου τα βράδια, μη μπορώντας να κοιμηθώ, σκεπτόμενος περίεργες ηδονές που τόσοι άντρες απολαμβάνουν πίσω από κλειστές πόρτες και εγώ ποτέ μου δεν γνώρισα!

έντιτ: Αυτό τι σου λέει Μιχαλιό? Βάρεσε κόκκινο το γκεουλόμετρο, ή όχι ακόμη?

:lol:

caesarsk
15/03/2010, 20:59
Ομολογώ! Όταν βλέπω τόσους μπρουτάλ μηχανόβιους να κρέμονται από τα χέρια του αμάνικου, αξούριστου, μαλλιαρού, μεταλλά σουηδο-πειραιώτη, δεν μπορώ παρά να στριφογυρίζω στο κρεβάτι μου τα βράδια, μη μπορώντας να κοιμηθώ, σκεπτόμενος περίεργες ηδονές που τόσοι άντρες απολαμβάνουν πίσω από κλειστές πόρτες και εγώ ποτέ μου δεν γνώρισα!

καπου υπαρχει χαμενο ενα DVD...μπορει φυσικα να ειναι και αστικος μυθος....απο μια βολτα καπου καποτε στον Πορο...αν ψαξεις μπορει και να βρεις

npat
15/03/2010, 21:01
καπου υπαρχει χαμενο ενα DVD...μπορει φυσικα να ειναι και αστικος μυθος....απο μια βολτα καπου καποτε στον Πορο...αν ψαξεις μπορει και να βρεις

Λες να το 'χει ο Κρούκης?

:confused:

integrale
15/03/2010, 21:04

Μα καλά τέτοιον άντρακλα, χειρωνάκτη, μετά από τόσες εκδρομές και ΠΣΚ, τίποτα.......,δεν.....?Μα ρε Νικ....:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

integrale
15/03/2010, 21:05
:confused: :confused: μετά την Τζούλια έχει κυκλοφορήσει και άλλο????:eyepop: :eyepop: :bawl: :rotflmao:

caesarsk
15/03/2010, 21:12
Μα καλά τέτοιον άντρακλα, χειρωνάκτη, μετά από τόσες εκδρομές και ΠΣΚ, τίποτα.......,δεν.....?Μα ρε Νικ....:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

εγω πάντως τον εχω δει πάνω στην δράση κατα λάθος

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΓΛΥΚΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!! Προβλέπεται ενδιαφέρουσα νύχτα, πράγματα φυσικα που δεν θα μάθετε ποτέ, για το τι κάνουμε όταν πάμε για 36ωρο στο BrokeBack Mountain;.

Συνεχίζεται&

Εννοείται πως το βράδυ κοιμηθήκαμε αμέσως μετά το δείπνο. Ένα δείπνο σιωπηλό, κατάνυξης&. ΟΧΙ δεν ήταν Μεγάλη Παρασκευή, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ!!! Κοιμήθηκα 5 δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει το κεφάλι μου στο μαξιλάρι. 06:45 ξυπνάω και βλεπω τον tai να σκουπίζεται από κάτι και τον trooper ημιγυμνο. Τα δύο δευτερόλεπτα της αμηχανίας στο βλέμμα όλων. ΟΧΙ δεν ξέρω τι έγινε. Μου είπαν ότι ο trooper εκανε μπάνιο και ο tai σκουπιζε κάτι μυγακια από το φερμουάρ του παντελονιού του! Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω&...αλλωστε εγώ κοιμόμουν!...

από εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=59105&perpage=15&highlight=36%F9%F1%EF&pagenumber=3

caesarsk
15/03/2010, 21:18
:confused: :confused: μετά την Τζούλια έχει κυκλοφορήσει και άλλο????:eyepop: :eyepop: :bawl: :rotflmao:

ΠΡΙΝ...

ΠΡΙΝ...

npat
15/03/2010, 21:21
Προτείνω η συζήτηση να διαχωριστεί και τα σχετικά ποστ να μπουν σε νέο θρεντ με τίτλο:

"Ωδή στο τριχωτό στήθος αρρενωπού μοντεράτορα!"

(φυσικά στα Μοντέλα / GSXR)

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

integrale
15/03/2010, 21:22
εγω πάντως τον εχω δει πάνω στην δράση κατα λάθος

από εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=59105&perpage=15&highlight=36%F9%F1%EF&pagenumber=3
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιαυτooooό ρωτάει συνέχεια στις εκδρομές για τον Tai!!!!!!!!!

caesarsk
15/03/2010, 21:35
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιαυτooooό ρωτάει συνέχεια στις εκδρομές για τον Tai!!!!!!!!!

Ω ναι...

και επισης θα συμφωνησω με τον προλαλισαντα Νικολαο, αλλα να προστεθει και ο ορος "της ΕΛ.ΑΣ."

npat
15/03/2010, 21:53
να προστεθει και ο ορος "της ΕΛ.ΑΣ."

Δίκιο έχεις. Ο σωστός τίτλος είναι:

Ωδή στο τριχωτό στήθος αρρενωπού μοντεράτορα, φυσιοθεραπευτή της ΕΛ.ΑΣ.

(πάλι στα Μοντέλα / GSXR)

TROOPER
16/03/2010, 07:44
εγω εχω κουμπωσει ηδη 6η και κινουμαι προς την αντιθετη κατευθυνση απο σας ΓΚΕΟΥΛΕΣ!!!

και δεν ειναι φυσιοθεραπευτης.φυσιΚοθεραπευτης ειναι.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗ ΓΡΙΑ !!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

filipp0s
16/03/2010, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγω εχω κουμπωσει ηδη 6η και κινουμαι προς την αντιθετη κατευθυνση απο σας ΓΚΕΟΥΛΕΣ!!!

και δεν ειναι φυσιοθεραπευτης.φυσιΚοθεραπευτης ειναι.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗ ΓΡΙΑ !!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ελα μωρε πως κανεις ετσι? Διαβασε ενα περιοδικακι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=99060) να ξεχαστεις :D

TROOPER
16/03/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ελα μωρε πως κανεις ετσι? Διαβασε ενα περιοδικακι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=99060) να ξεχαστεις :D

:winka:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ego ida mono foto ke mou ir8e na kseraso:sick:

caesarsk
16/03/2010, 08:48
Να σε δω μονο μέλος του forum (http://www.ecfpo.gr/forum/index.php?sid=425a4d47188688c57b8ff0380e1dc0c6) και ας ερχεσαι και με 7η.....αντε γιατι εμενα ειχαν στο μάτι μερικοι αλλά τελικά αλλοι ειναι οι ασφαλίτες!!!!

TROOPER
16/03/2010, 08:53
Να σε δω μονο μέλος του forum (http://www.ecfpo.gr/forum/index.php?sid=425a4d47188688c57b8ff0380e1dc0c6) και ας ερχεσαι και με 7η.....αντε γιατι εμενα ειχαν στο μάτι μερικοι αλλά τελικά αλλοι ειναι οι ασφαλίτες!!!!

το χοντραινεις...:rolleyes:

caesarsk
16/03/2010, 08:57
το χοντραινεις...:rolleyes:

προσεχε γιατι οι αστυνομικές σου απειλες καταγραφονται εφοσον ειναι δημοσιώς....και να ξέρεις ότι δεν τρομάζουμε από τις απειλές σας.....

Cpt. Haddock
16/03/2010, 09:02
:a014:

192133

TROOPER
16/03/2010, 09:02
προσεχε γιατι οι αστυνομικές σου απειλες καταγραφονται εφοσον ειναι δημοσιώς....και να ξέρεις ότι δεν τρομάζουμε από τις απειλές σας.....

θυσιαζομαι για να πειτε εμμεσα αυτα που θελετε σε αυτους που θελετε αλλα κοτευετε :wave2:

npat
16/03/2010, 09:41
θυσιαζομαι για να πειτε εμμεσα αυτα που θελετε σε αυτους που θελετε αλλα κοτευετε :wave2:

Βρε καλώς την Ιφιγένεια...

caesarsk
16/03/2010, 09:47
http://www.youtube.com/watch?v=6Jlf77Dwh-g

εισαι πραγματικα συγκινητικη

TROOPER
16/03/2010, 10:26
Βρε καλώς την Ιφιγένεια...

μπηκε η γυναικα του integrale :confused: :look: