View Full Version : npat down... (όλα καλά όμως)
Πριν κανά μισάωρο, έξω απ' το νεκροταφείο Καισαριανής ανεβαίνοντας προς περιφερειακή Υμηττού.
Βροχή. Ανοιχτή δεξιά με γλιστερό οδόστρωμα. Μπαίνω με καμιά 70-80 (νομίζω), έχω περάσει την κορυφή της στροφής και ανοίγω γκάζι (ελαφρότατα, όσο πατάει η γάτα). Βλέπω τον πίσω τροχό να με προσπερνάει μεγαλοπρεπώς. Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς το παραμικρό κούνημα, χωρίς τίποτα. Απλά έτσι!
Το επόμενο που καταλαβαίνω είναι να σέρνομαι στην άσφαλτο με την πλάτη. Σερνόμουνα για ώρες, όπως μου φάνηκε, και είχα χρόνο να σκεφτώ μπόλικα πράγματα (κάποια στιγμή μπορεί να γράψω γι' αυτά). Η μηχανή όλη αυτή την ώρα να ταξιδεύει δίπλα μου οριζοντίως έχοντας περιστραφεί πλήρως, με τον πίσω τροχό εμπρός. Μετά χαντάκι. Μπόλικη λάσπη και μαλακά χόρτα. Λέω να σηκωθώ αλλά σκέφτομαι αυτό που λένε "βεβαιώσου ότι σταμάτησες πρώτα" και κοιτάω τα δέντρα πάνω μου. Κουνιούνται. Δε φτάσαμε ακόμη. Χαλάρωσε. Συνεχίζω τον συλλογισμό μου, καταλήγω σε κάποια ενδιαφέρονται συμπεράσματα και τελικά συνειδητοποιώ ότι τα πάντα γύρω μου έχουν πλέον σταματήσει. Ένα φως με στραβώνει τέσσερα-πέντε μέτρα μπροστά μου. Είναι ο προβολέας της μηχανής. Μετά ακούω φωνές.
- Φίλε μην κουνιέσαι! Είσαι καλά?
- Έτσι λέω!
Τσεκάρω τα μέλη μου, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι την βγάλαμε σε τιμή ευκαιρίας. Χέρια ΟΚ. Πόδια ΟΚ. Κανένας πόνος πουθενά. Σηκώνομαι και βγάζω το κράνος. Τα παιδιά που μου μιλούσαν ήταν με ένα φορτηγάκι της εξπρές σέρβις. Κάθομαι δυο λεπτά σε μια πέτρα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς έγινε. Δεν πονάω πουθενά. Βλέπω το σημείο που έπεσα και που έχω φτάσει. Έχω συρθεί για καμιά πενηνταριά μέτρα εύκολα!
Μετά από λίγο σηκώνουμε το μηχανάκι. Με μια πρόχειρη ματιά δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι σοβαρό. Το βάζω μπρος. Παίρνει με την δεύτερη μιζιά. Βάζω κράνος και γάντια, καθαρίζω κάποιες απ' τις λάσπες απ' το μπουφάν, καβαλάω και φεύγω.
Απολογισμός:
npat:
- Μια καλή μπουγάδα στο μπουφάν και στο αδιάβροχο.
- Ένα γάντι σκισμένο.
- Μια μπότα ελαφρώς σκισμένη
- Ψιλογρατσουνιές στο κράνος
Μπλε μουλινέξ:
- Πλαινό φέρινγκ γρατσουνισμένο
- Μανέτα φρένου οφ.
Νομίζω και φτηνά τη βγάλαμε! Πάντα όρθιοι παιδιά!
:wave2:
blackbusa
14/03/2010, 03:51
ρε φιλαρακι για αυτο που εκανες υπαρχουν και οι νεροτσουλιθρες...δεν χρειαζεται να το κανεις και στον δρομο...τεσπα...οπως ειπες και εσυ...πταισματα...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
bikerted
14/03/2010, 04:16
A στα διάλα ρε Νίκο με κοψοχόλιασες.........
Ευτυχώς όπως είπες κι εσύ πταίσματα!!!!!
Πολύ προσοχή ρε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!
:beer: :beer: :beer:
Προσοχη ρε....παλι καλα
παντα ορθιος :winka:
chris_honda
14/03/2010, 06:19
Ποτέ ξανά αγορίνα... Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι χειρότερο, Πάντα Όρθιος
jimtarasxt660x
14/03/2010, 07:06
Ποτέ ξανά ρε Νικόλα...πάντα όρθιος:beer: :beer: :beer:
EL GATO NEGRO
14/03/2010, 07:16
Παντα ορθιος και με προσοχη.....:winka:
Cpt. Haddock
14/03/2010, 07:23
:sick:
Παλι καλα ρε Νικ...
:beer:
(γλυστραγε πολύ χθες βραδυ.... :sick: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(γλυστραγε πολύ χθες βραδυ.... :sick: )
Δεν είναι ότι απλά γλύστραγε ρε Ηλία...
Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι έφυγε χωρίς καμία μα καμία προειδοποίηση! Την μια στιγμή επιτάχυνε κανονικά, την άλλη άντε-γεια ο τροχός: Χωρίς κανένα κούνημα, χωρίς κανένα γλυστρηματάκι, χωρίς τίποτα. Είτε με πούλησε άσχημα (αλλά πολύ άσχημα λέμε) το λάστιχο, είτε κάτω είχε λάσπες, πετρέλαια, λάδια. Αλλιώς εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω...
filipp0s
14/03/2010, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
....είτε κάτω είχε λάσπες, πετρέλαια, λάδια.
στανταρ κατι τετοιο επαιξε... το εχω παθει κι εγω στο παρελθον, κι εφυγα σουμπιτος τελειως απροειδοποίητα :sick:
Περαστικα ρε μαν, ευτυχως που δεν ειχαμε χειροτερα
Cpt. Haddock
14/03/2010, 07:58
Ναι, σιγουρα καπου μαζευτηκαν τετοια. Το κακό χθες ειναι οτι ειχε ψιλοβροχο και οχι πολύ νερο να ξεπλυνει το δρομο. Ανεβαινοντας τη Φιλολάου ντριφτάριζε για πλακα εαν ηθελες (δεν ήθελα...)
Ευτυχως δεν ειχες κατι σοβαρο, βρεθηκες μαλλον σε ανοιχτο σημείο. Ευκαιρία να παρει συνταξη το μουλινεξ :lol: :beer:
al_tzamp
14/03/2010, 07:59
Περαστικά κ αγύριστα!!!!! :beer:
Όρθιος λέμεεεε.
:beer: :beer:
caesarsk
14/03/2010, 08:16
ΕΛα ρε Νικολα...ευτυχως μονο πταισματα.....
harris_x
14/03/2010, 08:18
Αφού είσαι ok, όλα καλά!
Περαστικά σε σένα και στο μπλε μουλινέξ σου!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μακαρι ετσι να ειναι ολα τα γλυστριματα/πεσιματα
Περαστικα
Ποτέ ξανά Nick...
:beer: :beer: :beer: :beer:
όπως είπε και ο Τεο.... "μας κοψοχόλιασες με την επικεφαλίδα"
.... σιδερένιος...
BELZEBOYLIS
14/03/2010, 09:03
Περαστικά και αγύριστα ορε Νίκο !!! Τυχερός μέσα στην ατυχία σου :beer: :beer: :beer: :wave2:
φτου κακά !
σιδερένιος! :wave2:
Μονο τετοιες τουμπες να εχεις !!!:wave2:
Χτες το βραδυ γλυστραγε εντυπωσιακα πολυ...
Το κτηνος μου(:blush: ) δεν παταγε πουθενα!!
sapila racing
14/03/2010, 09:13
Ευτυχως σταμάτησες στα μαλακά!
Τελος καλό όλα καλά. :wave2:
Το εχω ξαναπει...αυτος ο πισω τροχος ειναι πολυ ατιθασος και θελει ραπισμα για να στρωσει. Καθε φορα του επαναλαμβανω πως πρεπει να μενει πισω απο τον αδυνατο φιλο του αλλα αυτος του κεφαλιου του...
Περαστικα δεν λεω γιατι τη σκαπουλαρες με τα ελαχιστα. Παντα ορθιος και ποτε ξανα:beer: :beer:
gixxerpap
14/03/2010, 09:23
Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι έφυγε χωρίς καμία μα καμία προειδοποίηση! Την μια στιγμή επιτάχυνε κανονικά, την άλλη άντε-γεια ο τροχός: Χωρίς κανένα κούνημα, χωρίς κανένα γλυστρηματάκι, χωρίς τίποτα. Είτε με πούλησε άσχημα (αλλά πολύ άσχημα λέμε) το λάστιχο, είτε κάτω είχε λάσπες, πετρέλαια, λάδια. Αλλιώς εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω...
να γιατί bmw!!!
όλα καλά Νικ, ας είναι αυτή η χειρότερη τούμπα σου;)
και κάτι άλλο....βαλτε στον τιτλο μια παρένθεση (όλα οκ!) να γλιτώνουμε αυτό το πολύ άσχημο δευτερόλεπτο...
catmaster
14/03/2010, 09:25
Μου έφυγε η ψυχή πρωινιάτικα ...
όλα καλά ευτυχώς Νίκο ...
:wave2: :wave2: :wave2:
...είτε κάτω είχε λάσπες, πετρέλαια, λάδια. Αλλιώς εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Κάτι τέτοιο θα έγινε. Θυμάμαι κι εγώ σε μια πτώση από λάδια που έχασα το μπροστινό, κατά την διάρκεια της πτώσης σκεφτόμουν: "Γιατί πέφτω τώρα γαμώ !@#$ ;"
Ενιγουει, πάλι καλά Νίκο. Πάντα όρθιος!
XJR_Billy
14/03/2010, 09:40
Ευτυχώς πρόλαβα τον τίτλο διορθωμένο...
Νικόλα όπως είπες πολύ φτηνά τη γλύτωσες φίλε!!:)
Κάτι θα υπήρχε στο δρόμο, δεν εξηγείται αλλιώς...
Η χειρότερη να'ναι αυτή φιλαράκι !!!
Πάντα όρθιος και γερός !!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να γιατί bmw!!!
όλα καλά Νικ, ας είναι αυτή η χειρότερη τούμπα σου;)
και κάτι άλλο....βαλτε στον τιτλο μια παρένθεση (όλα οκ!) να γλιτώνουμε αυτό το πολύ άσχημο δευτερόλεπτο...
+1000 TC .
Χεράς-κουλός , Ρόσσι-youName ,μια φορά στη βροχή , θα ξύσεις και αυτιά ,δε πα νάχεις τα καλύτερα βροχολάστιχα του κόσμου .
Ευτυχώς ανώδυνα φίλε , ποτέ ξανά .
TOLISTOLAROS
14/03/2010, 10:28
Όρθιος και πρόσεχε που πατάς! :D :wave2:
περαστικά Νίκο και ποτέ ξανά....ή αν είναι...ας είναι τέτοια ανώδυνα πταίσματα..:sick:
:beer: :wave2: :beer:
castoras
14/03/2010, 10:44
Κανένα βενζινάδικο εκεί κοντά????Την έχω φάει κάπως έτσι κι ευθυνόταν η γλιστερή Θηβών,η βροχή κι ένα βενζινάδικο!!
Αφού δεν έπαθες τίποτα,όλα καλά!!Μικρό το κακό!!:beer: :beer:
GIXXERAKIAS
14/03/2010, 10:49
Περαστικα στην μηχανη σου φιλε και σε σενα!Ποτε ξανα!!!:beer: :beer: :beer:
reinmeister
14/03/2010, 11:02
καλη φαση...γαμω τις κωλοτουμπες...:beer: :beer:
αυτες που γλυστρας μες την γλυκα για κανα μισαωρο ειναι οι καλυτερες...:lol:
εχω φαει μια τετοια πετρελαιατη μαζι με την τοτε γυναικα και προλαβαμε στο σουρσιμο να συζητησουμε και να τσακωθουμε ακομη και για το πανεπιστημιο του μελλοντικου μας παιδιου...
στην ψυχολογια ειναι λιγο περιεργες ,διοτι ειναι τετοια η διαρκεια που προλαβαινεις να ξεπερασεις το σοκ της πτωσης και αρχιζεις να σκεφτεσαι χαλαροτατα και με κρυσταλλινη διαυγεια και ταχυτητα...
ξερω ακριβως τι σκεφτοσουν φιλε...:winka: βαζω και στοιχημα...απο κοντα στον επομενο καφε-μασα...
cool...:beer:
christostr
14/03/2010, 11:13
Περαστικά. Μακάρι να ήταν αυτό το χειρότερο!!!
Aggelos_SV
14/03/2010, 11:23
Περαστικά Νίκο!!Ποτέ ξανά/μακρυά από μας/ξου ξου ξου!!!
...μήπως αυτές οι γρατζουνιές στο κράνος είναι ευκαιρία να πάρεις ένα ανθρώπινο? να μη σε περνάμε και για μπάτσο βρ'αδερφέ :p
ΠΡΟΣΟΧΗ , Η ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
devil's animal
14/03/2010, 12:03
περαστικα στο μουλινεξ σου ρε φιλε...
:beer: :beer:
ευτυχως ηταν ανωδυνη και επεσες και εσυ και το "σκυλι" σου στα μαλακα...:winka:
εχω φαει και εγω τετοια με το Xr250...
καλα εγω δεν ειχα και καθολου λαστιχα,αλλα παρομοιο σκηνικο με ψιλοβροχο και πετρελαιο κατω...πολυ γλιτσα...:sick:
παντα ορθιος απο εδω και περα...
Περαστικα και αγυριστα ρε αγορινα...:beer: :beer: :beer: :beer:
macrozan
14/03/2010, 12:25
..τελικά έχει δίκιο το άσμα. '' ό,τι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιό δυνατούς '' ... Περαστκά κι αγύριστα κι από μένα :beer:
ξενερα ρε συ :sick: αλλα Οκ ολα καλα :beer:
τίποτα το σοβαρό, όλα καλά μαν!
μπειτε χωμα ρε παιδιά να πέφτετε και να σηκώνεστε , και στο καπακι μανιβελιά και βούρ.... αφου αυτο θελουμε όλοι! :lol:
Δόξα τον Θεο Νίκο που δεν βρήκες κοντρα σε κανεναν κράσπεδο ή κολωνάκι! Πάντα Όρθιος! :wave2:
Aggelos_SV
14/03/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μπειτε χωμα ρε παιδιά να πέφτετε και να σηκώνεστε , και στο καπακι μανιβελιά και βούρ.... αφου αυτο θελουμε όλοι! :lol:
Μα δεν είδες που λέει ότι γέμισε λασπουριά?:p
τελος καλο ολα καλα! :beer: :beer:
:smokin:
βρηκες μερα κ εσυ να μαθεις καλλιτεχνικο πατιναζ...
τελος καλο ολα καλα...
perastika se esena kai tin koukla sou...
Ευτυχώς ανώδυνη...:beer: :beer: :beer: :beer:
Άσχετο, ο ''ανώδυνος'' σε δράση:
http://www.youtube.com/watch?v=a6gCEoK9f1Q
δεν ξερω ή εγω ειμαι χαζοχαρουμενος ή εσυ γραφεις για το πεσιμο τοσο γλαφυρα λες και ηταν προσχεδιασμενο ακροβατικο κολπο :lol:
μακαρι ολες οι πτωσεις να ειναι ετσι ανωδινες και στο σωμα αλλα και στην ψυχολογια μας!
:winka:
Πολύ φτηνά και για τους δυο σας ευτυχώς :wave2:
Νικολάκη, σα πολύ εύκολα δε σπαν αυτές οι μανέτες του μουλινέξ?
Ποτέ ξανά ρε! Προσοχή
road spirit
14/03/2010, 16:15
Νικολάκη .........
ποτέ ξανά.... βασικά γιατί πρέπει να βάλεις καμια σοβαρή (http://www.pazzoracing.com/products.html) μανέτα επιτέλους και είναι ακριβές
ducpilot
14/03/2010, 16:21
Παλι καλα φιλε μου,ευχομαι να ειναι η τελευταια.
Οικοπεδακι στην Καισαριανη ε?:rotflmao: :rotflmao: Περαστικα ρε.:beer: :beer:
Περαστικά φίλε και να ναι το τελευταίο σου. Σε βροχή όμως το να κινείσαι με 70-80 χμ/ω δεν είναι πολλά αν λάβουμε υπ όψιν μας ότι δεν είχε βρέξει αυτό το διάστημα + την αφρικανική σκόνη που είχε κάτσει παντού;
Φιλικά πάντα :wave2:
Περαστικα ρε Νικολα!!!!
τσιμπα και μια :beer: να χαλαρωσουμε...
sergiosm
14/03/2010, 17:33
τέλος καλό, όλα καλά
νικολακη μου....
ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ !!!!:lol: :lol: :lol:
τα παμε και στο τηλεφωνο...περαστικα στη τσεπη και απο δω.
υ.γ.ζω για να διαβασω τις σκεψεις σου την ωρα που σερνοσουνα ρε.....ΣΤΕΓΟΣΑΥΡΕ :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...
εχω φαει και εγω τετοια με το Xr250...
εουυυυλα δε το πιστευω !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νίκο πάντα όρθιος!!!!!!
Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!!!!!
Προσοχή με το ψιλόβροχο!!!! Η σκόνη που πέφτει εδώ και μέρες κάνει θαύματα!!!!
ευτυχως!! (πιτσιρικας με το ποδηλατο θυμαμαι να εχω φαει χειροτερες σουπες!!)
ποτε ξανα φιλε!!:nono: :nono: :nono:
siraxanz
14/03/2010, 18:31
Πάλι καλά....περαστικά Νίκος! :(
Κανα φορτηγό με γεμάτο ρεζερβουάρ θα έχυσε...
Αφού την γλύτωσες, "ούτε του παπα" ;)
περαστικά Νικολάτσι!!! όλα καλά...;)
Ευτυχως αγρατσουνιστος Παντα ορθιος:beer: :wave2:
με γεια (http://www.tospitimou.gr/main/lands_search.jsp) και ποτέ ξανα Νικο:wave2:
Uriah Heep
14/03/2010, 20:24
Σερνόμουνα για ώρες, όπως μου φάνηκε, και είχα χρόνο να σκεφτώ μπόλικα πράγματα (κάποια στιγμή μπορεί να γράψω γι' αυτά).
Γειά σου ρε Νίκο, με τα ωραία σου!
makis206
15/03/2010, 07:25
Ποτέ ξανά Νικόλα, μακάρι όλοι οι απολογισμοί να ήταν τόσο "φτωχοί" και ας μη χρειαστεί ποτέ και σε κανέναν μας να σκεφτεί όλα αυτά που πέρασαν απ'το μυαλό σου εκείνες τις στιγμές.
Πάντα όρθιος στο εξής!:beer:
2stroker
15/03/2010, 09:30
περαστικε και αγυριστα φιλε
με το ψιλοβροχο επεσα και εγω την περασμενη βδομαδα
και είχα χρόνο να σκεφτώ μπόλικα πράγματα (κάποια στιγμή μπορεί να γράψω γι' αυτά).
αναμένουμε :wave2:
Πάντα όρθιος, Νίκο. :beer:
DimChios
15/03/2010, 09:35
μου το παν τα παιδια χτες και μεχρι να μου πουν οτι ολα οκ...σφιχτηκα! :sick:
Ολα καλα! ευτυχως!
"αστεια", "γελοια" και συναμα "ωραια" πτωση!
Ολα μα ΟΛΑ καλα Νικο!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Βλέπω τον πίσω τροχό να με προσπερνάει μεγαλοπρεπώς.
Περίεργο πράγμα... :confused: :look:
thou-vou
15/03/2010, 11:40
το νου σας ρεμάλια...
Μια χαρά την εφτιαξες...
γνωστή "γλύστρα" αυτή η ανοιχτή δεξία μετά το νεκροταφειο ανεβαινοντας προς υμηττό/κατεχακη/ΑΟ είτε εχει βρέξει είτε όχι... και αυτοκινητα φευγουν πολλα...
εχετε την στον νου σας :wave2:
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές!
Όπως είπα και πριν ήταν μια πτώση με μπόλικο θέαμα σε τιμή ευκαιρίας (εντελώς όμως).
Σήμερα πέρασα απ' τον Άκη και τσεκάραμε την γενική κατάσταση και τιμές ανταλλακτικών. Λειτουργικό πρόβλημα κανένα, μόνο αισθητικά μαζέματα (πλαστικά και μαλακίες). Για να σενιαριστεί τελείως το μηχανάκι χρειάζεται κανά 600άρι ή λίγο παραπάνω. Αν δεν ήμουν πολύ ψείρας θα μπορούσα να κόψω κανά 100, ίσως και λίγο παραπάνω. Δεν πειράζει, χαλάλι! Βάλτε στο λογαριασμό και μια μικρή μελανιά που εμφανίστηκε σήμερα στο μπράτσο / ώμο (εκεί που έσκασα κάτω) και πονάει λιγάκι.
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές και πάντα όρθιοι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Περίεργο πράγμα... :confused: :look:
Το "μεγαλοπρεπώς" ή το "προσπερνάει"?
:confused:
Για να σενιαριστεί τελείως το μηχανάκι χρειάζεται κανά 600άρι ή λίγο παραπάνω. Αν δεν ήμουν πολύ ψείρας θα μπορούσα να κόψω κανά 100, ίσως και λίγο παραπάνω. Δεν πειράζει, χαλάλι!
Νίκο, βαμμένο μπλε είναι... Από εκεί και μετά ξέρεις..... :wave2: :lol:
caesarsk
15/03/2010, 13:37
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές!
Όπως είπα και πριν ήταν μια πτώση με μπόλικο θέαμα σε τιμή ευκαιρίας (εντελώς όμως).
Σήμερα πέρασα απ' τον Άκη και τσεκάραμε την γενική κατάσταση και τιμές ανταλλακτικών. Λειτουργικό πρόβλημα κανένα, μόνο αισθητικά μαζέματα (πλαστικά και μαλακίες). Για να σενιαριστεί τελείως το μηχανάκι χρειάζεται κανά 600άρι ή λίγο παραπάνω. Αν δεν ήμουν πολύ ψείρας θα μπορούσα να κόψω κανά 100, ίσως και λίγο παραπάνω. Δεν πειράζει, χαλάλι! Βάλτε στο λογαριασμό και μια μικρή μελανιά που εμφανίστηκε σήμερα στο μπράτσο / ώμο (εκεί που έσκασα κάτω) και πονάει λιγάκι.
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές και πάντα όρθιοι!
Ελα πές την αληθεια...Κατι αλλο εκανες και ειπες να ριξεις την μηχανη κάτω για να δικαιολογησεις την μελανια....μεταξυ μας ειμαστε δεν θα το μαθει κανεις
Cpt. Haddock
15/03/2010, 13:46
Καμια ακτινογραφία καλού-κακού
Ή μια επίσκεψη στον φυσικοθεραπευτη της ΕΛΑΣ :D :evil: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καμια ακτινογραφία καλού-κακού
Ή μια επίσκεψη στον φυσικοθεραπευτη της ΕΛΑΣ :D :evil: :D
της θειας σου το μπουγαδοκοφινο κιορατα !!!:lol: :lol: :lol:
no need x-rays.
απλος μωλωπισμος ειναι.παροδικο.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Ελα πές την αληθεια...Κατι αλλο εκανες και ειπες να ριξεις την μηχανη κάτω για να δικαιολογησεις την μελανια....μεταξυ μας ειμαστε δεν θα το μαθει κανεις
Προσπαθώ ρε Σοφιανέ να φανταστώ, εδώ και δέκα λεπτά τώρα, τι σόι διεστραμμένες συνευρέσεις μπορεί να έχει κάνεις ώστε να αποκτήσει μελανιές στον ώμο, αλλά αδυνατώ ΡΠΜ...
:look: :look:
Το "μεγαλοπρεπώς" ή το "προσπερνάει"?
Αμφότερα...
(αν αναλογιστούμε την εκπληκτική αγορά και τοποθέτηση υπερκατάλληλου ελατηρίου σε συνδυασμό με την απαράμιλης επιστημονικής και τιραμολικής βάσης ρύθμιση της πίσω ανάρησης...)
(αν αναλογιστούμε την εκπληκτική αγορά και τοποθέτηση υπερκατάλληλου ελατηρίου σε συνδυασμό με την απαράμιλης επιστημονικής και τιραμολικής βάσης ρύθμιση της πίσω ανάρησης...)
Ρε μια χαρά είναι το ελατήριο λέμε (το άλλαξα) και η ρύθμιση έγινε άκρως επιστημονικά και διόλου τιραμολικά.
Σοβαρά τώρα: Πιστεύεις ότι μπορεί να έπαιξε κάτι που να έχει σχέση με την ανάρτηση?
Πιστεύεις ότι μπορεί να έπαιξε κάτι που να έχει σχέση με την ανάρτηση?
Δεν νομίζψ ρε συ Νίκο ...
Μάλλον φταίει που το CBF είναι χοντροβρωμοδηλητηριόγκαζο ...:winka:
blackbusa
15/03/2010, 14:25
Προσπαθώ ρε Σοφιανέ να φανταστώ, εδώ και δέκα λεπτά τώρα, τι σόι διεστραμμένες συνευρέσεις μπορεί να έχει κάνεις ώστε να αποκτήσει μελανιές στον ώμο, αλλά αδυνατώ ΡΠΜ...
την ''ρυθμιζεις'' την αναρτηση???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν νομίζψ...
καλα ρε μη φτυνεις :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα ρε μη φτυνεις :lol: :lol:
Ξεκόλλησε η μασέλα ρε καρντάση ... :blush:
(άμα δεν βάλεις εποξική με την corega δεν γίνεται δουλειά...)
Μάλλον φταίει που το CBF είναι χοντροβρωμοδηλητηριόγκαζο ...:winka:
Είναι που να μην ήταν!
:blush: :blush:
Ξεκόλλησε η μασέλα ρε καρτάση ... :blush:
(άμα δεν βάλεις εποξική με την corega δεν γίνεται δουλειά...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελιωσα!!!!
Περαστικά και από μένα φίλε μου..
που τα πάει, καποια στιγμή τα μάτεις και τα ερτεις να μας πεις... έματα, έματα! :D
Σε είδα Πλε mulinex, τραυματισμένο στο πάρκιν της δουλείας.
Εσένα npat δεν σε είδα. Θα έγραφες κανένα driver:o
Ποτέ ξανά :sun:
Μα καλά, που το έβαζες τόσο καιρό? Στο αμπάρι?:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Μα καλά, που το έβαζες τόσο καιρό? Στο αμπάρι?:D
Ναι στο αμπάρι το βάζω, απλά σήμερα ξέχασα το κλειδί της μπουκαπόρτας!
:winka:
integrale
15/03/2010, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
της θειας σου το μπουγαδοκοφινο κιορατα !!!:lol: :lol: :lol:
no need x-rays.
απλος μωλωπισμος ειναι.παροδικο.:wave2:
Ρε Νικ τώρα το είδα.Πάλι καλά που όλα πήγαν καλά γιατί εχθές με την βροχή είχε ρέντα το "μαγαζί" μας.:smilea:
Αν δεις ότι συνεχίζει να πονάει και σε δυσκολεύει πάρε ένα τηλ μπας και περάσεις για κανά τσεκ όπως λέει και ο κάπταιν και αν όλα ΟΚ τα "μαλακά" χέρια (:uplate: :uplate: :bawl: ) του Γιώργου σε περιμένουν... :a9: :a26: :a52: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Αν δεις ότι συνεχίζει να πονάει και σε δυσκολεύει πάρε ένα τηλ μπας και περάσεις για κανά τσεκ όπως λέει και ο κάπταιν
Να 'σε καλά Γιώργο, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ένας καθαρά μυικός πόνος είναι, σαν να έχω φάει μπουνιά ένα πράγμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
και αν όλα ΟΚ τα "μαλακά" χέρια (:uplate: :uplate: :bawl: ) του Γιώργου σε περιμένουν... :a9: :a26: :a52: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer:
Αυτό είναι που προσπαθώ να αποφύγω με κάθε τρόπο! Δεν το πάθαμε μικροί, θα κυλήσουμε τώρα στα γεράματα?
:lol:
Αυτό είναι που προσπαθώ να αποφύγω με κάθε τρόπο! Δεν το πάθαμε μικροί, θα κυλήσουμε τώρα στα γεράματα?
δεν τον εχεις προσέξει καλά με το αμάνικο, γιαυτό τα λες αυτά:blush:
caesarsk
15/03/2010, 20:26
Ο ΓΕΡΟΣ Η ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ Η ΑΠΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΑΕΙ λεει ο σοφός λαός μας, και αν ειναι να καταληξεις στα χεριά του φυσιοθεραπευτη της ΕΛ.ΑΣ. καλύτερα ελα σε μενα....Θα ειμαι τρυφερος μαζι σου αφου ειναι η πρωτη σου φορά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
φυσιοθεραπευτη της ΕΛ.ΑΣ.
Αυτό το ανέκδοτο μου φαίνεται το έχασα! Τι έγινε? Τον είδαν με το αμάνικο και του έδωσαν τη δουλειά με απευθείας ανάθεση? Η τους έκανε μια προσφορά τόσο πρόστυχη που δεν μπορούσαν να αρνηθούν?
caesarsk
15/03/2010, 20:36
Αυτό το ανέκδοτο μου φαίνεται το έχασα! Τι έγινε? Τον είδαν με το αμάνικο και του έδωσαν τη δουλειά με απευθείας ανάθεση? Η τους έκανε μια προσφορά τόσο πρόστυχη που δεν μπορούσαν να αρνηθούν?
ρωτα τον να μαθεις....αλλα προσεχε την αστυνομικη βια!!!
integrale
15/03/2010, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
δεν τον εχεις προσέξει καλά με το αμάνικο, γιαυτό τα λες αυτά:blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :beer: :beer: