Σύνδεση

View Full Version : Αγορα κρανους -κοροιδια

eidolara
20/03/2010, 20:33
Προσφατα πηγαμε με την κοπελα μου να της αγορασουμε κρανος σε ενα μαγαζι στη Μιχαλακοπουλου.
Δοκιμασαμε διαφορα κρανακια και καταληξαμε στο Shark s 800 fantasy blue. Το νουμερο που της εκανε ηταν το xs. Εκεινη τη στιγμη δεν υπηρχε διαθεσιμο στο μαγαζι, οποτε παραγγειλαμε να μας το φερουν. Οντως, μετα απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι το κρανος ειναι εκει και να παω να το παραλαβω.
Παω εκει χωρις την κοπελα μου γτ δουλευε και ο πωλητης μου δειχνει το κρανος και εγω το παιρνω. Το παω σπιτι , ερχεται η κοπελα μου, το δοκιμαζει ....και της ητανε μεγαλο.
Κοιταω απο πισω το κρανος και βλεπω Small.Λεω κοιτα να δεις τη μαλακια παιχτηκε. Μου εδωσε ο πωλητης κατα λαθος το small που ειχε στη βιτρινα και κρατησε το xs.
Παω την επομενη να το αλλαξω...αλλα...
του εξηγω τι ειχε συμβει και μου λεει....
Δεν επαιρνες ενα τηλεφωνο ρε φιλαρακι.Το κρανος ειναι σωστο.Ειναι το καλυφος του S, αλλα τα μαξιλαρακια μεσα ειναι του xs.Δεν ειχαμε το xs και το καναμε ετσι. Το ιδιο πραγμα λεει ειναι.
Τον κοιταω καλα καλα εγω και δεν μπορω να αρθωσω κουβεντα. Του λεω "μα ειναι μεγαλο αυτο, δεν της κανει, ενω το xs που ειχαμε δοκιμασει εδω της εφαρμοζε τελεια. Κρατηστε το κρανος του λεω και φερτε μου το xs. Εκεινος επεμενε οτι ειναι το ιδιο πραγμα και εγω του ελεγα οτι δεν μπορει γτ αυτο κουνιεται περα δωθε στο κεφαλι της.
Τελος παντων του λεω κρατηστε το κρανος και θα ερθουμε με την κοπελα τη Δευτερα να δουμε τι θα κανουμε.Μου λεει οτι δε γινεται να κρατησει το κρανος και να το παρω εγω. Σημειωτεον οτι το κρανος ειχε πανω στη ζελατινα το ταμπελακι με την τιμη που ειχε το καταστημα, ειναι δηλαδη το εκθεσιακο...

Τι προτεινετε να κανω?
Δωστε καμια συμβουλη να παω υποψιασμενος τουλαχιστον

xtasi
20/03/2010, 20:37
φερτου το κρανος στο κεφαλι

nic mor
20/03/2010, 20:40
κατ'αρχην "φωτογραφισε" το καταστημα,γιατι
βρειτε δεν βρειτε ακρη,πρεπει να φαει πορτα,
στο θεμα σου τωρα,μην δεχθεις οτιδηποτε αλλο,
εκτως απο το κρανος που θες η τα λεφτα σου πισω!!

menelaos46
20/03/2010, 20:42
Εγω προτεινω να αφησεις να εννοειθει οτι θα κινηθεις δικαστικα. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα γινει. Αν δε πιασει μετα βλεπεις...

nasosR
20/03/2010, 21:44
αφου του το σπασεις στο κεφαλι πες του οτι θα κινηθεις δικαστικα γιατι ηταν και χαλασμενο το προιον......

περα της πλακας πες του οτι θα κινηθεις δικαστικα ....
ειναι απαραδεκτοο να θελει να πουλησει μονο και να μην σκεφτεται την ασφαλεια του πελατη...

EVI
20/03/2010, 21:50
Παμε μαζι την Δευτερα σε αυτο το μαγαζι.Σοβαρολογω.

Allst@rf
20/03/2010, 21:52
μήπως έχει καταλάβει κατά λάθος ότι θες τα λεφτά σου πίσω;εξήγησε του ότι το κράνος θα το αγοράσεις από αυτόν έτσι και αλλιώς,οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου φορτώσει ένα προϊόν που στην ουσία δεν κάνει την δουλειά του.εξήγησε του στα ίσια ότι με αυτό που κάνει δεν πρόκειται να σε κρατήσει πελάτη του.στο τέλος ,βρες το τηλέφωνο του ΙΝΚΑ και αν επιμένει στην ίδια στάση ,πάρε τηλέφωνο το ινστιτούτο μπροστά του.

Allst@rf
20/03/2010, 22:05
μήπως έχει καταλάβει κατά λάθος ότι θες τα λεφτά σου πίσω;εξήγησε του ότι το κράνος θα το αγοράσεις από αυτόν έτσι και αλλιώς,οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου φορτώσει ένα προϊόν που στην ουσία δεν κάνει την δουλειά του.εξήγησε του στα ίσια ότι με αυτό που κάνει δεν πρόκειται να σε κρατήσει πελάτη του.στο τέλος ,βρες το τηλέφωνο του ΙΝΚΑ και αν επιμένει στην ίδια στάση ,πάρε τηλέφωνο το ινστιτούτο μπροστά του.

chris_honda
20/03/2010, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Παμε μαζι την Δευτερα σε αυτο το μαγαζι.Σοβαρολογω.

Στην αρχή είχε πάει με την κοπέλα του την ξέρουν ποιά είναι. Σωστή πάντως Εύη :beer:

nihristo
21/03/2010, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
Στην αρχή είχε πάει με την κοπέλα του την ξέρουν ποιά είναι. Σωστή πάντως Εύη :beer:

νομίζω πως δεν εννοούσε αυτό η EVI...:ninja:

Hiro
21/03/2010, 00:54
Όλα σωστά κι ωραία αλλά αν δεν συμορφωθεί κατά την επόμενη επίσκεψή σου (μίλα με το αφεντικό του μαγαζιού) πάρε τηλ. τη γιαμάχα που είναι ο προμηθευτής του και ανάφερέ το γεγονός. Δες αντίδραση, για τη λογική απαίτησή σου, και μετά πράξε...
Πιστεύω ότι έυκολα θα λυθεί το πρόβλημα.
Ε από 'κει και πέρα τι να πω? Αν δεν γίνει τπτ πήγαινε με την EVI, μου φαίνεται πολύ αποφασισμένη:winka:

Shaolin Monk
21/03/2010, 06:00
Αμαν πια με ολους αυτους που εχουμε μπλεξει ρε γ@μωτο...
Ειμαι υπερ να στηριζουμε την Ελληνικη αγορα και δεν χρησιμοποιω τοσο το νετ για αγορες, αλλα τελικα ολοι απο εκει θα καταληξουμε να ψωνιζουμε.... :mad:

EVI, αν θες βοηθεια να'ρθω...
Ειμαι τρομακτικος στην οψη, αν βγαλω τα ροζ γυαλια, το ροζ φουλαρι και τις ροζ γκετες...:lol:

Μακαρι να βγαλετε ακρη...

route 66
21/03/2010, 08:28
μα ειναι "μαιμου" ρε πστ μου πως σου λεει τετοια πραματα ο πωλητης?
πουλιουνται "μαιμου" κραν ειναι δυνατον. κατ'αρχην νομικα να κινηθεις, δημοσιευση του μαγαζιου σε πολλα φορουμ ,σε περιοδικα κλπ, ήτε σε ικανοποιησει ήτε οχι.
ξαναλεω ειναι δυνατον?δε ντρεπονται λιγο?επισημο μαγαζι να κανει "μαιμουδιες"?
:confused:

Gandalf dr685sm
21/03/2010, 08:54
το μόνο που θα πιάσει σοβαρά απο όσα ειπώθηκαν είναι να πάρεις τον ΙΝΚΑ μπροστά του , καθώς προσπαθεί να πράξει "απάτη" εις βάρος σου , πουλώντας σου προϊόν που δεν είναι αυτό που ζητήσες αλλά το αλλάζει ο ίδιος έτσι ώστε να μοιάζει με αυτό που θες.

Δεν χρειάζεται ούτε βία ούτε τίποτα... μια καταγγελία στον ΙΝΚΑ ή έστω απόπειρα μπροστά του , νομίζω οτι θα είναι εκείνο που θα φέρει αποτέλεσμα.

Gandalf

ΜΟΡΦΕΑΣ
21/03/2010, 09:42
Στείλε ένα e-mail στην εταιρία του κράνους, και ανέφερε όλα αυτά που γράφεις εδώ, καθώς και πές τους ότι έκαναν μετατροπές στα συγκεκριμμένα κράνη, και σαν απορία σου ότι δεν αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του κράνους;;;;:wave2:

vaska
21/03/2010, 10:08
Πας στο μαγαζί που σου έδωσαν το κράνος, του λές "θέλω τα χρήματά μου πίσω για το προϊον που μου δώσατε δεν με καλύπτει (έχεις δικαίωμα μεσα σε 30 μέρες από την αγορά - Κοινωτικός Κανονισμός)". Άν σου αρχίσει την μπουρδολογία, άλλαξε ύφος και πες του ότι αν δεν σου δώσει τα χρήματά σου πίσω επι τόπου θα κινηθείς νομικά και θα τον καταγγείλεις στον ΙΝΚΑ, επίσης θα δημοσιοποιήσεις την ιστορία στα μοτοσυκλετιστικά και όχι μόνο forum, χωρίς όμως να κάνεις τσαμπουκάδες ή κάτι που θα γυρίσει σε βάρος σου. Καλό θα είνα να μην πας μόνος σου ώστε να έχεις και μάρτυρες. Αν μπορείς πάρε ένα τηλ στο υπουργείο εμπορίου, υπάρχει κλιμάκιο που επιλαμβάνεται όλων αυτών των καταστάσεων κι αρκεί ένα τηλεφώνημα.

eidolara
21/03/2010, 10:32
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας.

Δε θελω αν αναφερω ακομα το ονομα του μαγαζιου, αφου θα ηθελα πρωτα να δω ποια θα ειναι η καταληξη της υποθεσης και μετα να ενεργησω. Δε θα ηταν σωστο αλλωστε εξαιτιας ενος πωλητη να καταδικαστει ολοκληρο μαγαζι. Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι ειναι μεγαλο μαγαζι, με φημη και δεν περιμενα τετοια κοροιδια.

Τουλαχιστον τωρα θα παω προετοιμασμενος. Θα εχω μαζι μου τα τηλεφωνα του ΙΝΚΑ και του υπουργειου εμποριου και νομιζω οτι αν δε με εξυπηρετησουν με το καλο, αυτα θα πιασουν.

ΥΓ...εγω φταιω που ηθελα να μποικοταρω τους Γερμανους και να ενισχυσω την ντοπια αγορα...καλα να παθω.

lamoun
21/03/2010, 15:33
Το κέλυφος σε αυτό το κράνος βγαίνει όντως σε δυο μεγέθη και από εκεί και πέρα αλλάζουν τα μαξιλαράκια αλλά και το εσωτερικό του κράνους γενικότερα, πράγμα που προφανώς δεν άλλαξε (και δεν αλλάζει).

Καλό κουράγιο. :sick:

SeNNinhA
21/03/2010, 16:12
Το κέλυφος όντως έτσι παίζει. Αλλά δεν είναι μόνο τα μαξιλαράκια που ορίζουν το μέγεθος εσωτερικά αλλά ΟΛΟ το εσωτερικό από πολυστερίνη.

Τα μαξιλαράκια μπορούν και αλλάζουν για να βολέψουν ιδιαιτερότητες του προσώπου (πχ, μεγάλα μάγουλα, μεγάλο μέτωπο με μικρό πηγούνι και τέτοια)

Το μέγεθος του κράνους όμως ορίζεται από την περιφέρεια του μετώπου. Και εκεί δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις με τίποτε. Το κράνος εσωτερικά έχει πολυστερίνη η οποία και στην πράξη σχηματοποιεί το εσωτερικό μέγεθος του κράνους και αυτή δεν αλλάζει.

Να πας και να πεις τον πωλητή ότι είναι καραγκιόζης εαν εξακολουθεί και σου λέει τέτοια πράγματα. Και να πάρει τηλέφωνο ή να στείλει email στην Shark και εαν έχει άδικο να σου δώσει το κράνος τζάμπα. Εαν έχει δίκιο θα του το πληρώσεις διπλά. Για να δω αν έχει αρχ@$%

manos*gsxr
21/03/2010, 16:56
:a023: :a023: Για πολλα μπατσα ο τυπος....Δηλαδη να σου πουλησει αυτο που γουσταρει???Ε οχι ρε μλκ!!!Τα νευρα μου!!!

eidolara
22/03/2010, 14:18
Πηγαμε σημερα στο μαγαζι... Παραθετω το διαλογο στο περιπου

Καλημερα. Ηρθαμε να αλλαξουμε ενα κρανος που δεν εφαρμοζει σωστα στο κεφαλι της κοπελας μου.
Μαλιστα ...ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?
Το προβλημα ειναι οτι παραγγειλαμε XS και μας φερατε S.
Ma σας εξηγησα και την προηγουμενη φορα κυριε οτι η Shark ετσι βγαζει τα κρανη της, σε δυο μεγεθη κρανων και αλλαζουν μονο τα μαξιλαρακια.
Ρωτησα σε διαφορα forums και στην εταιρεια και μου ειπαν οτι ναι μεν βγαζουν δυο μεγεθη στο εξωτερικο του κρανους ,αλλα απο εκει και περα καθε μεγεθος δεν εξαρταται μονο απο τα μαξιλαρακια αλλα και απο το εσωτερικο υλικο του κρανους.

Εκει η κοπελα μου τα παιρνει στο κρανιο και βαζει το κρανος στο κεφαλι της και κουνωντας το περα δωθε ενω το ειχε φορεσει του λεει

Ειναι δυνατον ανθρωπε μου να μου λες οτι εγω δοκιμασα αυτο το κρανος, μου εφαρμοζε ετσι και ειπα οτι το θελω??? Θα με τρελλανεις???Τελος παντων για να τελειωνουμε δωσε μου πισω τα λεφτα και παρε πισω το κρανος σου

Κανενα προβλημα κυρια μου. Φερτε την αποδειξη και παρτε τα λεφτα σας.

Του δινει την αποδειξη και με μια βδελυγμια στο υφος του της πεταει κατα καποιιον τροπο τα λεφτα και της λεει "οριστε". Και συμπληρωνει.
Τοσα χρονια ασχολουμε με τα Shark και ξερω πολυ καλα οτι ειναι σωστα αυτα που σας λεω.

Τοτε λεει η δικια μου γτ δεν του ειπατε οταν ηρθε να παραλαβει το κρανος οτι ειχατε κανει αυτη τη πατεντα και του το ειπατε οταν το εφερε πισω?

Δε σας το ειπαμε τοτε? με ρωταει

Οχι ειπα εγω.

Κασι εμτα αρχισε ενας διαλογος με τη δικια μου περι εξαπατησης κτλ.

Το θεμα ειναι οτι πηραμε στο ακεραιο τα λεφτα μας και τελικα πηγαμε σε αλλα 2 μαγαζια και ψαξαμε αλλα δεν βρηκαμε τιποτα ενδιαφερον. Γυρνωντας σπιτι ειδαμε ενα μαγαζι στην Καλλιροης οπου και σταματησαμε. Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι και με μεγαλη ποικιλια σε κρανη Arai, Suomy, AGV kai Daqineseκαι πηραμε απο εκει το AGV K4 σε μωβ χρωματακι και σε 215 ευρω, οσο ακριβως το εχει και το γερμανικο σαιτ.
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-K4-Gecko/SubProducts/AGV-K4-Gecko-0001

Gandalf dr685sm
22/03/2010, 14:57
αφού ξεμπερδέψατε, πάλι καλά...

Προς εμπειρία το συγκεκριμένο περιστατικό... καλορίζικο το κρανάκι.

Gandalf

aris_n
22/03/2010, 15:00
Σωστός ο φίλος...έπρεπε να του πεις να πάει να κάνει τούμπες που και καλά έχει χρόνια εμπειρία στα Shark....Εγώ έχω το rsr2 και πίσω το αυτοκόλλητο γράφεις XS...Αυτό πως γίνεται δηλαδή;;; Μάλλον νόμιζε οτι μασάει χόρτο ο κόσμος ακόμα...

TROOPER
22/03/2010, 16:00
α ρε ξυλο.....

vaska
22/03/2010, 18:04
Ανεξάρτητα από το αν πήρατε τα λεφτά σας, για μένα, όπως σου είπα και παραπάνω, υπάρχει θέμα προσπάθειας παραπλάνησης για να μην πω τίποτε άλλο πιο βαρύ. Για να προστατευτούν λοιπόν και οι υπόλοιποι αγοραστές μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού (εγώ μένω Πάτρα μου είναι αδιάφορο), καλά θα κάνεις ν' αναφέρεις το κατάστημα. Έτσι ο επόμενος αγοραστής θα πάει υποψιασμένος. Έτσι θα έκανα εγώ. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, η BMW που έχω θέλει το service των 6000 χλμ. Ο εδώ εξουσιοδοτημένος - αν και είμαστε συμμαθητές στο λύκειο κι έχουμε μεγαλώσει μαζί, όπως ο ίδιος λέει- δεν με κάλυψε σε θέμα εγγύησης για τα 2 κράνη που αγόρασα μαζί με τη μηχανή μου, κι επειδή έχει κάνει και άλλα μπόλικα, θ' ανέβω την ερχόμενη Παρασκευή στον Πειραιά για service. Από μένα ούτε ?. Και είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω.

Φιλικά
Βασίλης

SeNNinhA
22/03/2010, 18:20
Μα δεν είναι απλά παραπλάνηση και κοροϊδία.

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να προσπαθείς να πουλήσεις κράνος ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ σε κάποιον.

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.

Ακόμη κι αν ο ίδιος ο πελάτης επιμένει να το πάρει, εσύ σαν πωλητής πρέπει να του λες ΟΧΙ και όχι να προσπαθείς να του το πλασάρεις για να φύγει από το μαγαζί σου.

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ το ξαναλέω και ξεφεύγει από το θέμα πώλησης.

latris mixanis
23/03/2010, 10:56
Καλησπέρα,

ασχέτως αν πήρες τα λεφτά σου πίσω καλό θα ήταν να καταγγείλεις το συγκεκριμένο μαγαζί στον ΙΝΚΑ (γνώμη μου),γιατί ίσως να υπάρξει πελάτης που πιθανότατα δεν είναι τόσο ψαγμένος όσο εσύ και να την πατήσει.

Το Κ4 είναι πάρα πολύ κράνος, θα μείνει ικανοποιημένη η κοπελιά σου.

:wave2:

apolon10
23/03/2010, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από eidolara
Σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τις απαντησεις σας.

Δε θελω αν αναφερω ακομα το ονομα του μαγαζιου, αφου θα ηθελα πρωτα να δω ποια θα ειναι η καταληξη της υποθεσης και μετα να ενεργησω. Δε θα ηταν σωστο αλλωστε εξαιτιας ενος πωλητη να καταδικαστει ολοκληρο μαγαζι. Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι ειναι μεγαλο μαγαζι, με φημη και δεν περιμενα τετοια κοροιδια.

Φιλε μου δε συμφωνω μαζι σου. Τι σημαινει αυτο ¨εξαιτιας ενος πωλητη να καταδικαστει ολοκληρο μαγαζι¨? Δηλ ποιος τον προσελαβε, ποιος τον εκπαιδευσε, ποιος τον ελεγξε αν κανει για τη δουλεια ωστε να πουλαει και οχι να κοροιδευει, να αφηνει πελατες ευχαριστημενους και οχι τετοιο χαλι που περιγραφεις, ποιος του υπαγορευσε την πολιτικη της επιχειρησης, ποιος τον αξιολογει για τις υπηρεσιες που παρεχει?
Αν δεν ειναι υπευθυνο το μαγαζι ποιος ειναι?
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ αυτη η απαραδεκτη και εξοργιστικη πρακτικη πολλων καταστηματων.
Λεφτα δινουμε και απαιτουμε αριστη τεχνογνωσια, ευγενεια και εξυπηρετηση. Ξερετε τι αξια εχουν τα χρηματα σημερα? Σε λιγο θα δουμε ολοι τι αξια θα αποκτησουν....

mreth
24/03/2010, 09:49
Γιατί μου φαινεται ότι ξέρω σε ποιο μαγαζί και σε ποιο πωλητή αναφέρεσαι???

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να καταγγείλεις το μαγαζί γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Κάποιος άλλος με λιγότερη εμπειρία στη θέση σου θα την είχε πατήσει.

Κι εγώ ήθελα να αγοράσω το Shark RSI και σε διάφορα μαγαζιά που πήγα μου έλεγαν αρλούμπες. Τελικά πήγα στη Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης, που κάποια απογεύματα πηγαίνει κάποιος ειδικός στα κράνη της Shark, με σεμινάρια κ.τ.λ. Δοκίμασα όλα τα μοντέλα της Shark και ο ίδιος μου είπε ότι κανένα από αυτά δεν είναι το σωστό για μένα και να δοκιμάσω κράνη από άλλες μάρκες. Αυτό θα πει επαγγελματισμός...

laziokos600
24/03/2010, 13:13
αν δεν κανω λαθος εχει μονο ενα μεγεθος το κελυφος ουτε καν δυο που ειπε ενα αλλο παιδι..

το κρανος αυτο το εχω σε M
και της κοπελας μου S

το θεμα ειναι τα αλλαξαν οντως η στο εδωσε οπως ηταν λες και δεν θα το καταλαβαινε..

απλα προσεξε το θεμα παραπανω και τι μαξιλαρακια σου εδωσε γιατι καθονται αρκετα μετα απο καιρο...να φανταστεις ηθελα να αλλαξω τα μαξιλαρακια μου σε S

CBarbas
24/03/2010, 13:59
Πια

Ελληνικη αγορα και μ@λ@κιες... ρε παιδια.

Μου καηκε το μπροστα δεξιο φλας(λαμπακι) απο το CBR600F4I. Σταματω Νεα Εγνατια Θεσσαλονικη για να ρωτησω για λαμπακι, σε παρα πολυ γνωστο μαγαζι, με το κεντρικο στη Σινδο, ηξερα βεβαια οτι δε θα βρω αλλα ηθελα να δω και τα ζευγη που εχει γιατι λεω να τα αλλαξω.

Βλεπω τις τιμες, απο 10 εως 25 ευρω το ζευγος, καταληξα σε ενα με τιμη 18 ευρω, αλλα ετσι κι αλλιως θα το αλλαξω μετα τις γιορτες, οποτε δε πηρα, ειπα θα βολευτω με το λαμπακι μονο που ελεγα να παρω απο Βαρδαρι.

Αργοτερα περασα απο Βαρδαρι, σταματαω να δω και βλεπω ακριβως τα ιδιο ζεγος φλας,10,60 ευρω παρακαλω.

Ολη η φαση στο καταλαθος βγηκε, οχι οτι την εξαχνα για αγορα.

Αυτο που τους δερνει, δεν εχει ορια, αλλα και εμας που παμε στα κ@λ@μαγαζα τους...

laz37283
24/03/2010, 14:41
Του δινει την αποδειξη και με μια βδελυγμια στο υφος του της πεταει κατα καποιιον τροπο τα λεφτα και της λεει "οριστε". Και συμπληρωνει.
Τοσα χρονια ασχολουμε με τα Shark και ξερω πολυ καλα οτι ειναι σωστα αυτα που σας λεω.

Τοτε λεει η δικια μου γτ δεν του ειπατε οταν ηρθε να παραλαβει το κρανος οτι ειχατε κανει αυτη τη πατεντα και του το ειπατε οταν το εφερε πισω?

Δε σας το ειπαμε τοτε? με ρωταει

Οχι ειπα εγω.

Κασι εμτα αρχισε ενας διαλογος με τη δικια μου περι εξαπατησης κτλ.

Το θεμα ειναι οτι πηραμε στο ακεραιο τα λεφτα μας και τελικα πηγαμε σε αλλα 2 μαγαζια και ψαξαμε αλλα δεν βρηκαμε τιποτα ενδιαφερον. Γυρνωντας σπιτι ειδαμε ενα μαγαζι στην Καλλιροης οπου και σταματησαμε. Οι ανθρωποι ηταν εξυπηρετικοτατοι και με μεγαλη ποικιλια σε κρανη Arai, Suomy, AGV kai Daqineseκαι πηραμε απο εκει το AGV K4 σε μωβ χρωματακι και σε 215 ευρω, οσο ακριβως το εχει και το γερμανικο σαιτ.
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/AGV-K4-Gecko/SubProducts/AGV-K4-Gecko-0001

φιλε μου θα πρέπει να μας πεις το ονομα του καταστηματος.Μην φοβάσαι πρέπει να προφυλαξεις αλλους Με τιποτα δεν πρέπει να πατησει καποιος το πόδι του σε ενα μαγαζι που μας θεωρεί μοσχάρια.Επιτέλους με τον παρά μας γαμαμε την κυρά μας.Οχι και με τα δικα μας λεφτα να μας γαμουνε κιόλας οι απατεώνες>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

chr1s_86
24/03/2010, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBarbas

Μου καηκε το μπροστα δεξιο φλας(λαμπακι) απο το CBR600F4I. Σταματω Νεα Εγνατια Θεσσαλονικη για να ρωτησω για λαμπακι, σε παρα πολυ γνωστο μαγαζι, με το κεντρικο στη Σινδο, ηξερα βεβαια οτι δε θα βρω αλλα ηθελα να δω και τα ζευγη που εχει γιατι λεω να τα αλλαξω.

Βλεπω τις τιμες, απο 10 εως 25 ευρω το ζευγος, καταληξα σε ενα με τιμη 18 ευρω, αλλα ετσι κι αλλιως θα το αλλαξω μετα τις γιορτες, οποτε δε πηρα, ειπα θα βολευτω με το λαμπακι μονο που ελεγα να παρω απο Βαρδαρι.

Αργοτερα περασα απο Βαρδαρι, σταματαω να δω και βλεπω ακριβως τα ιδιο ζεγος φλας,10,60 ευρω παρακαλω.

Συγνώμη, ?18 για ένα ζευγάρι λαμπάκια για φλας;;; Αυτό εδώ δεν είναι ; -->LINK (http://www.cmsnl.com/products/bulb-winker_34905425671/) :confused:

giannis21
24/03/2010, 23:48
δυστηχως το θεμα παιζει παντου.και σαλονικη και σε ολη τη χωρα.μιλαω για την αντιμετωπιση των πωλητων μαγαζιων με εξοπλισμο απεναντι μας.μας θεωρουν ασχετους και προσπαθουν να μας πλασαρουν οτι γουσταρουν και σε οτι τιμη γουσταρουν.γουσταρω πολυ να ασχολουμε με θεματα εξοπλισμου.ρωταω,μαθαινω,διαβαζω,ενημερωνομαι..και δεν γουσταρω να πηγαινω σε μαγαζι να ακουμπησω τα ωραια μου λεφτουδακια και να εξηγω εγω τα χαρακτηριστικα του αντικειμενου που θελω να αγορασω στον πωλητη!!!!(γεγονος..)

Να πεις το ονομα του μαγαζιου,και να καταλαβουν επιτελους οι κυριοι οτι πρεπει να συμορφοθουν.ειμαστε πελατες,ακουμπαμε ενα σκασμο λεφτα και απαιτουμε σεβασμο,γιατι αγοραζουμε πραγματα που αφορουν την γκ@υλ@ μας,που προστατευουν την σωματικη μας ακαιρεοτητα,και αν μας κοροιδευεις ή δεν μας παρεις σοβαρα μας χανεις.

εχω συναντησει επισης και ανθρωπους που ασχολουνται σοβαρα και παρακολουθουν σεμιναρια και ειναι ενημερωμενοι και ειναι διατεθημενοι να χασουν προκειμενου να κανουν μια σωστη πωληση..

αρα,ψαχνομαστε,το συζηταμε μεταξυ μας,ακολουθουμε τους σωστους και αποκλειουμε τους λακεσμα..

atom_smasher
25/03/2010, 10:05
Περα του οτι βγαλατε ακρη εσεις, το σωστο θα ηταν να τραβηξεις και μια καταγγελιουλα να υπαρχει.

MAG/FMX
25/03/2010, 10:22
Αυτη η δυναμη που εχουμε μεσα απο τα FORUM μπορει να μας βγει σε καλο αλλα κ σε κακο........
Μπορει ακομα κ να αδικηθει ενας καλος εππαγγελματιας............. κ εμενα η αδικια μου τη δινει......

Παντως ενα ξερω , οτι οποιος δεν ειναι καλος εππαγγελματιας στις μερες μας , he is fucked........

Ακου εκει 50ε για τοποθετηση τιμονιου ........... καποιος δουλευει 10 ωρες για να βγαλει 50ε ρε καραγκιοζη..............

eidolara
25/03/2010, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Γιατί μου φαινεται ότι ξέρω σε ποιο μαγαζί και σε ποιο πωλητή αναφέρεσαι???

Τέλος καλό όλα καλά, αλλά κι εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να καταγγείλεις το μαγαζί γιατί αυτό που έκαναν ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Κάποιος άλλος με λιγότερη εμπειρία στη θέση σου θα την είχε πατήσει.

Κι εγώ ήθελα να αγοράσω το Shark RSI και σε διάφορα μαγαζιά που πήγα μου έλεγαν αρλούμπες. Τελικά πήγα στη Μοτοδυναμική στην Καλλιρόης, που κάποια απογεύματα πηγαίνει κάποιος ειδικός στα κράνη της Shark, με σεμινάρια κ.τ.λ. Δοκίμασα όλα τα μοντέλα της Shark και ο ίδιος μου είπε ότι κανένα από αυτά δεν είναι το σωστό για μένα και να δοκιμάσω κράνη από άλλες μάρκες. Αυτό θα πει επαγγελματισμός...

Μαλλον φιλε μου δεν καταλαβες σε ποιο μαγαζι αναφερομαι...και μαλλον εσυ σταθηκες απο τους τυχερους στην εξυπηρετηση σου στο συγκεκριμενο μαγαζι. Εγω στη Μιχαλακοπουλου δε σταθηκα και τοσο τυχερος και δε μου φανηκε να πηγαινουν και να τους κανουν σεμιναρια απο τη Shark εκει, αλλιως δε θα ελεγαν τις παπατζες αυτες που μου ειπανε.
Σας λεω....μας δινει την "πατεντα-κρανος" που ειχε φτιαξει αυτος και το φοραει η κοπελα μου...το κρανος απλα κολυμπουσε πανω στο κεφαλι της. Δοκιμαζουμε και το ιδιο μοντελο ακριβως σε xs σε αλλο μαγαζι ,χωρις να εχει κανει πατεντα ο πωλητης και το κρανος εφαρμοζε ΑΚΡΙΒΩΣ...
Αν αυτο δεν ειναι εξαπατηση τι ειναι?
Αν αυτο δε θετει σε κινδυνο τη σωματικη μας ακεραιοτητα τοτε τι την θετει?