Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Αγορα κρανους -κοροιδια

Αγορα κρανους -κοροιδια

Προσφατα πηγαμε με την κοπελα μου να της αγορασουμε κρανος σε ενα μαγαζι στη Μιχαλακοπουλου.
    Δοκιμασαμε διαφορα κρανακια και καταληξαμε στο Shark s 800 fantasy blue. Το νουμερο που της εκανε ηταν το xs. Εκεινη τη στιγμη δεν υπηρχε διαθεσιμο στο μαγαζι, οποτε παραγγειλαμε να μας το φερουν. Οντως, μετα απο 3 μερες πηρα τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι το κρανος ειναι εκει και να παω να το παραλαβω.
    Παω εκει χωρις την κοπελα μου γτ δουλευε και ο πωλητης μου δειχνει το κρανος και εγω το παιρνω. Το παω σπιτι , ερχεται η κοπελα μου, το δοκιμαζει ....και της ητανε μεγαλο.
    Κοιταω απο πισω το κρανος και βλεπω Small.Λεω κοιτα να δεις τη μαλακια παιχτηκε. Μου εδωσε ο πωλητης κατα λαθος το small που ειχε στη βιτρινα και κρατησε το xs.
    Παω την επομενη να το αλλαξω...αλλα...
    του εξηγω τι ειχε συμβει και μου λεει....
    Δεν επαιρνες ενα τηλεφωνο ρε φιλαρακι.Το κρανος ειναι σωστο.Ειναι το καλυφος του S, αλλα τα μαξιλαρακια μεσα ειναι του xs.Δεν ειχαμε το xs και το καναμε ετσι. Το ιδιο πραγμα λεει ειναι.
    Τον κοιταω καλα καλα εγω και δεν μπορω να αρθωσω κουβεντα. Του λεω "μα ειναι μεγαλο αυτο, δεν της κανει, ενω το xs που ειχαμε δοκιμασει εδω της εφαρμοζε τελεια. Κρατηστε το κρανος του λεω και φερτε μου το xs. Εκεινος επεμενε οτι ειναι το ιδιο πραγμα και εγω του ελεγα οτι δεν μπορει γτ αυτο κουνιεται περα δωθε στο κεφαλι της.
    Τελος παντων του λεω κρατηστε το κρανος και θα ερθουμε με την κοπελα τη Δευτερα να δουμε τι θα κανουμε.Μου λεει οτι δε γινεται να κρατησει το κρανος και να το παρω εγω. Σημειωτεον οτι το κρανος ειχε πανω στη ζελατινα το ταμπελακι με την τιμη που ειχε το καταστημα, ειναι δηλαδη το εκθεσιακο...

Τι προτεινετε να κανω?
    Δωστε καμια συμβουλη να παω υποψιασμενος τουλαχιστον
    Φτάσε όπου δεν μπορείς...

Καζαντζάκης Ν.

Παλαιό μέλος
    φερτου το κρανος στο κεφαλι

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    κατ'αρχην "φωτογραφισε" το καταστημα,γιατι
    βρειτε δεν βρειτε ακρη,πρεπει να φαει πορτα,
    στο θεμα σου τωρα,μην δεχθεις οτιδηποτε αλλο,
    εκτως απο το κρανος που θες η τα λεφτα σου πισω!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος
    Εγω προτεινω να αφησεις να εννοειθει οτι θα κινηθεις δικαστικα. Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα γινει. Αν δε πιασει μετα βλεπεις...

αφου του το σπασεις στο κεφαλι πες του οτι θα κινηθεις δικαστικα γιατι ηταν και χαλασμενο το προιον......

περα της πλακας πες του οτι θα κινηθεις δικαστικα ....
    ειναι απαραδεκτοο να θελει να πουλησει μονο και να μην σκεφτεται την ασφαλεια του πελατη...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παμε μαζι την Δευτερα σε αυτο το μαγαζι.Σοβαρολογω.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    μήπως έχει καταλάβει κατά λάθος ότι θες τα λεφτά σου πίσω;εξήγησε του ότι το κράνος θα το αγοράσεις από αυτόν έτσι και αλλιώς,οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου φορτώσει ένα προϊόν που στην ουσία δεν κάνει την δουλειά του.εξήγησε του στα ίσια ότι με αυτό που κάνει δεν πρόκειται να σε κρατήσει πελάτη του.στο τέλος ,βρες το τηλέφωνο του ΙΝΚΑ και αν επιμένει στην ίδια στάση ,πάρε τηλέφωνο το ινστιτούτο μπροστά του.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    μήπως έχει καταλάβει κατά λάθος ότι θες τα λεφτά σου πίσω;εξήγησε του ότι το κράνος θα το αγοράσεις από αυτόν έτσι και αλλιώς,οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου φορτώσει ένα προϊόν που στην ουσία δεν κάνει την δουλειά του.εξήγησε του στα ίσια ότι με αυτό που κάνει δεν πρόκειται να σε κρατήσει πελάτη του.στο τέλος ,βρες το τηλέφωνο του ΙΝΚΑ και αν επιμένει στην ίδια στάση ,πάρε τηλέφωνο το ινστιτούτο μπροστά του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Παμε μαζι την Δευτερα σε αυτο το μαγαζι.Σοβαρολογω.
    Στην αρχή είχε πάει με την κοπέλα του την ξέρουν ποιά είναι. Σωστή πάντως Εύη

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Στην αρχή είχε πάει με την κοπέλα του την ξέρουν ποιά είναι. Σωστή πάντως Εύη
    νομίζω πως δεν εννοούσε αυτό η EVI...
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Όλα σωστά κι ωραία αλλά αν δεν συμορφωθεί κατά την επόμενη επίσκεψή σου (μίλα με το αφεντικό του μαγαζιού) πάρε τηλ. τη γιαμάχα που είναι ο προμηθευτής του και ανάφερέ το γεγονός. Δες αντίδραση, για τη λογική απαίτησή σου, και μετά πράξε...
    Πιστεύω ότι έυκολα θα λυθεί το πρόβλημα.
    Ε από 'κει και πέρα τι να πω? Αν δεν γίνει τπτ πήγαινε με την EVI, μου φαίνεται πολύ αποφασισμένη
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Αμαν πια με ολους αυτους που εχουμε μπλεξει ρε γ@μωτο...
    Ειμαι υπερ να στηριζουμε την Ελληνικη αγορα και δεν χρησιμοποιω τοσο το νετ για αγορες, αλλα τελικα ολοι απο εκει θα καταληξουμε να ψωνιζουμε....

EVI, αν θες βοηθεια να'ρθω...
    Ειμαι τρομακτικος στην οψη, αν βγαλω τα ροζ γυαλια, το ροζ φουλαρι και τις ροζ γκετες...

Μακαρι να βγαλετε ακρη...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

μα ειναι "μαιμου" ρε πστ μου πως σου λεει τετοια πραματα ο πωλητης?
    πουλιουνται "μαιμου" κραν ειναι δυνατον. κατ'αρχην νομικα να κινηθεις, δημοσιευση του μαγαζιου σε πολλα φορουμ ,σε περιοδικα κλπ, ήτε σε ικανοποιησει ήτε οχι.
    ξαναλεω ειναι δυνατον?δε ντρεπονται λιγο?επισημο μαγαζι να κανει "μαιμουδιες"?
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το μόνο που θα πιάσει σοβαρά απο όσα ειπώθηκαν είναι να πάρεις τον ΙΝΚΑ μπροστά του , καθώς προσπαθεί να πράξει "απάτη" εις βάρος σου , πουλώντας σου προϊόν που δεν είναι αυτό που ζητήσες αλλά το αλλάζει ο ίδιος έτσι ώστε να μοιάζει με αυτό που θες.

Δεν χρειάζεται ούτε βία ούτε τίποτα... μια καταγγελία στον ΙΝΚΑ ή έστω απόπειρα μπροστά του , νομίζω οτι θα είναι εκείνο που θα φέρει αποτέλεσμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Στείλε ένα e-mail στην εταιρία του κράνους, και ανέφερε όλα αυτά που γράφεις εδώ, καθώς και πές τους ότι έκαναν μετατροπές στα συγκεκριμμένα κράνη, και σαν απορία σου ότι δεν αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του κράνους;;;;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF