Συγγνώμη αλλα δε το πήρα είδηση.
Το μοταρ με φαρδυτερες ζάντες λάστιχα,πλευστη δισκοπλακα και άλλη δαγκάνα το πουλάει τα ίδια λεφτά με το εντουρο;;;;;
Συγγνώμη αλλα δε το πήρα είδηση.
Το μοταρ με φαρδυτερες ζάντες λάστιχα,πλευστη δισκοπλακα και άλλη δαγκάνα το πουλάει τα ίδια λεφτά με το εντουρο;;;;;
Αφού είναι 7 χιλιάρικα πάνω από το κόστος. Δεν τους κάνει διαφορά.
Ιταλία/Γερμανία 9700€;;;;;
Ελλάδα 8500€;;;;;
Ε, ναι κατάλαβαν ότι πιθανότατα δεν θα τραβήξει και είπαν να αρχίζουν πιο χαμηλά.
Πάντως και στην έκθεση και στις αντιπροσωπείες όταν ρωτούσες για τιμή πριν αυτή ανακοινωθεί, οι έμποροι "κατεβάζανε τα αυτιά".
Είχαμε προετοιμαστεί για 9.000€, οπότε τώρα τα 8,5 ακούγονται καλύτερα.
Τώρα σε ποιους απευθύνεται δεν είμαι σίγουρος και συγκρίσεις με Αυστραλίες και Αμερικές είναι άτοπες.
Ότι review έχω δει/διαβάσει τουλάχιστον από τα "μεγάλα" περιοδικά/κανάλια είναι διθυραμβικά (σε ύποπτο βαθμό) και μιλάνε για ένα συνολικά πολύ καλύτερο μηχανάκι σε σχέση με το προηγούμενο.
Περιμένω πραγματική καταγραφή από ιδιώτες χρήστες για να βγάλω συμπεράσματα. (Μόνο κάτι "άμπαλους" έχω βρει μέχρι στιγμής)
Oldfarts never die
Το λέτε και το ξαναλέτε. 10-20% αυξημένη τιμή σε χώρες με μισθούς 50%, 100%, 300% πάνω από τους δικούς μας καταλαβαίνετε, ελπίζω, ότι δεν είναι αυξημένη τιμή.
Σε σχεση με τις τιμες των μοτοσυκλετών εδω, ηρθε φθηνα. Σε σχεση με τις τιμες ηπα, εκει ειναι ακριβο. Για Ευρώπη γενικα νορμάλ ειναι προς ακριβο αλλα σε κατηγορια που παιζεις μονος σου δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση. Το πιο κοντινο μηχανάκι είναι το crf400l που εκανε πανω απο οσα κανει το drz αλλα ηταν καλυτερα στημένο.
Ακούω/διαβάζω γκρίνια και από τους Αμερικάνους και από τους Αυστραλούς για:
- Τιμή
- 5 ταχύτητες
- Μεγαλύτερο βάρος (διορθώνεται σχετικά εύκολα).
- Μικρότερο ντεπόζιτο (1lt +).
- Χάνει την ρύθμιση ABS αν το σβήσεις.
- Αν πέσει, πρέπει να κλείσεις διακόπτη, να περιμένεις 10", να ανοίξεις διακόπτη και μετά παίρνει μπρος, αλλιώς γιοκ. (ψιλομ@λακία για enduro).
CRF 400L είναι άλλη φάση, αλλά δεν έρχεται έτσι κι αλλιώς εδώ οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Oldfarts never die
Πταισματα γενικα. Αυτο με τις 5 σχεσεις δεν με ενδιαφέρει οταν μιλαμε για 400αρι με πολυ καλη ροπη. Εγω εχω στο 250αρι 6 και παιζω ολη την μερα με το σασμαν και παλι δεν εχω τη δυναμη του 400 πουθενά. Εγω επρεπε να ζηταω 7 σχεσεις δηλαδη; Θελουν την 6η σαν overdrive για μεγαλες αποστασεις, καλο θα ηταν αλλα οχι και απαραιτητο. Προσωπικα προτιμω τις 5, οχι μονο στο drz, σε πολλες μοτοσυκλετες.
Ισπανία/Βέλγιο 9700€...
Αγγλία 9300€...
Ρε μπας και στέλνουν τίποτα β' διαλογής εδώ;
Ευτυχώς που δε γιναμε ελβετια,9500€ το δίνουν εκει.