Καθώς η γριά ξαναβγήκε δυναμικά στους δρόμους μετά το ατύχημα που είχα το καλοκαίρι με το παπί και την καβαλάω συνέχεια, έχουν αρχίσει και τα δωράκια στην πάρτη της, επειδή είναι καλή μαζί μου και μου κάνει όλα τα κέφια (μέχρι και μονοπατάδα πήγαμε και δεν έβγαλε κιχ), ήρθαν στην επιφάνεια κάποιες παλιότερες σκέψεις σχετικά με το τι θα ήθελα να είχε πάνω της και δεν το είχε.
Για παράδειγμα ένα στροφόμετρο. Πάντα μου έλειπε από το Σπαρτιάτικο dashboard που είχε το μηχανάκι μου και περιοριζόταν σ' ένα ταχύμετρο, κι ενδεικτικές λυχνίες φλας, νεκράς και μεγάλης σκάλας.
Το ξαναβλέπω λοιπόν να κοτσάρω ένα στροφόμετρο ή ένα πολυόργανο έτσι για να γεμίσω το κενό που υπάρχει δεξιά του ταχύμετρου ή για το δικό μου οφθαλμόλουτρο βρε αδερφέ.
Έπειτα από ψάξιμο στον ιστό κι εδώ μέσα είδα ότι τελικά 2 είναι οι εταιρίες που ασχολούνται με το άθλημα, koso και vapor. Το vintage στροφόμετρο της koso http://www.racingboy.gr/%CF%83%CF%84...56aa1a045adde2 με μαύρο ή άσπρο φόντο, μου αρέσει περισσότερο ( στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής koso υπάρχουν και άλλα με παρόμοιο λουκ και μπόλικο πιο ακριβά), αλλά και το vapor πολυόργανο έχει τόσες δυνατότητες που μπορείς να ενεργοποιήσεις, που τελικά μπορεί ν' αποτελέσει επιλογή ακόμα κι αν το στροφόμετρο που έχει δεν είναι το κλασικό αλλά με bar graph.
Το ζητούμενο είναι, έχει κάποιος από σας χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο σε μηχανάκι με αρκετούς κραδασμούς (θυμάμαι ο Ντέβιλ έχει βάλει στο ΧΡ του αλλά δεν το πάει χώμα), που θα πηγαίνει μπόλικο χώμα??? Εντυπώσεις, σημεία που πρέπει κανείς να προσέξει ακόμα και νέες προτάσεις καλοδεχούμενες.