Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Ταξιδιωτικό κράνος για γυμνό περί τα 250 ευρώ

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Είμαι κι εγώ της άποψης να μην πάρεις άλλο κράνος. Δεν έχει λογική το σκεπτικό σου.

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Και το πιο σοβαρο , το οτι δε θα παθω 4 καρδιακα αν πεσει κατω ενα κρανος των 150 ευρω σε σχεση με ενα των 700
    Το τι μπορεί να πάθεις (ή το τι πιθανότητες έχεις να πάθεις ή να μην πάθεις) αν ο μη γένοιτο χτυπήσεις το κεφάλι σου με ένα κράνος των 150 ευρώ σε σχέση με ένα των 700 το σκέφτηκες; Ειδικά με τις ταχύτητες που θα ταξιδεύεις..
    Γιατί αλλιώς είναι να σου πεταχτεί αυτοκίνητο/πεζός εντός πόλης με 60 χιλιόμετρα στο κοντέρ, κι αλλιώς σκύλος στην Εθνική με 140 στο κοντέρ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Η πιστοποιηση μια χαρα εξασφαλιζει πραγματα. Η 06 οντως ειναι ψιλο αυστηρη για αυτο κοιταζω και κρανη μονο με αυτην.
    Οσο αφορα το sharp, εφοσον δινει τα προτυπα που κανει τις δοκιμες, τοτε αποτελει ενα μετρο συγκρισης καλο. Σιγουρα δεν ειναι τελειως αναξιοπιστο.
    Επισης γιατι να μη βρισκεις με 250 ευρω ενα απλα ξεκουραστο κρανος; Προφανως στα πιο ακριβα πληρωνεις τα εξτραδακια. Αυτα ομως δε με ενδιαφερουν, ειναι συγκεκριμενες οι αναγκες μου. Αν το ηθελα 1300 γραμματια, με σχεδια, υποδοχη για νερο και δε ξερω και τι αλλο και το ζηταγα στα 250, ε τοτε λογικο να μου λεγατε "τι ζητας ρε μαστορα" .
    Αλλα το να ζηταω ενα σχετικα ξεκουραστο κρανος με ενα visor στα 250, δε μου φαινεται παραλογο.
    Το 804 δε προκειται να το παρω για αυτη τη δουλεια. Για αρχη δεν εχει visor κιολας και με την ημιφιμε δε βλεπω Χριστο το βραδυ. Και δε προκειται να κουβαλαω 2 ζελατινες για να κανω τραμπα.
    Εν τω μεταξυ εχω αναφερει ηδη κρανη που κανουν τη δουλεια που εχω ζητησει, οποτε μια χαρα υπαρχουν! Απλα ζηταω αποψεις στο εαν υπαρχει κατι αλλο ή εαν εχει δοκιμασει καποιος εκ αυτων.
    Πιστοποίηση,ειδικά την 05 έπαιρνε και το τελευταίο κινεζικό της πλάκας που σπάει και αν σου πέσει από το τραπέζι.
    Μην αρχίζουμε αυτή την κουβέντα γιατί βλέπω οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση.
    Πάρε λοιπόν ότι νομίζεις.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Ναι εχω ενα LS2 καθημερινο και ενα Nolan 804. Το θεμα ειναι πως θελω να παρω ενα πιο τουριστικο ,οχι μονο για αυτο το ταξιδι, αλλα και για οτι ερθει. Ειναι στο προγραμμα να γινουν και αλλα. Το 804 ειναι με ημιφιμε και βραδυ δε βλεπω Χριστό Συν οτι δε το λες και τερας ανεσης, αν και φοβερο κρανος.
    Εχω βρει τα Shark Spartan RS, Rpha 71 Scorpion Exo 1400. Μου φαινεται πως η καλυτερη περιπτωση απο αυτα ειναι το Spartan RS.
    Αν και δεν συμφωνω με το σκεπτικο σου θα αλλαζα ζελατινα και θα φορουσα ηλιου την ημερα, να σε ρωτησω; Σε ποιο συμπαν καποιο απο αυτα που κοιτας κανει 250€; Μονο το 1400 πλησιαζει αυτο το νουμερο, τα αλλα δυο ειναι πανω απο τα 400€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Απο θεμα ασφαλειας και τα δυο ειναι αξιολογα. Στο Sharp δηλαδη 4 αστερια εχουν, οπως και το Spartan που κοιταζω να παρω. Κατα τα αλλα στο 804 εχω ημιφιμε ζελατινα , στο καθημερινο διαφανη. Και το πιο σοβαρο , το οτι δε θα παθω 4 καρδιακα αν πεσει κατω ενα κρανος των 150 ευρω σε σχεση με ενα των 700
    Σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο αλλά φαντάζομαι και το κεφάλι μου μέσα......τότε ναι, θα προτιμούσα να πέσει το κράνος των 700€ αντί των 150€.....
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε γμτ τους τιτλους σας..

Το "γυμνό" παει στο μηχανακι ή στον αναβατη..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Στον αναβάτη.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος

Ευσεβείς πόθοι, Αντώνη;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος FlipUp μέχρι 250 ευρώ?
    από IKUS στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2018, 16:25
  2. Κάνει το ΤΤR 250 Raid για χωμα? Θέλω τα φώτα σας
    από KOSTIS1976 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2016, 09:03