θελω να βγαλω διπλωμα για 50αρι και δεν ξερω τι διαδικασιες πρεπει να κανω.πρεπει να δωσω κανονικα τα σηματα και να κανω μαθηματα σε σχολη?τι στοιχεια πρεπει να δωσω στην τροχαια?ποσο καιρο θα μου παρει?
θελω να βγαλω διπλωμα για 50αρι και δεν ξερω τι διαδικασιες πρεπει να κανω.πρεπει να δωσω κανονικα τα σηματα και να κανω μαθηματα σε σχολη?τι στοιχεια πρεπει να δωσω στην τροχαια?ποσο καιρο θα μου παρει?
στην τροχαια πας με δικο σου μηχανακι και δινεις....πας,καταθετεις κατι παραβολα απο εφορια κλπ και σου κλεινουν ημερομηνια...συνηθως μετα απο καμια βδομαδα δινεις..και σηματα και οδηγηση...φανταζομαι δεν εχεις διπλωμα αυτοκινητου...οποτε ναι δινεις και σηματα..Αρχικά δημιουργήθηκε από ligos13
θελω να βγαλω διπλωμα για 50αρι και δεν ξερω τι διαδικασιες πρεπει να κανω.πρεπει να δωσω κανονικα τα σηματα και να κανω μαθηματα σε σχολη?τι στοιχεια πρεπει να δωσω στην τροχαια?ποσο καιρο θα μου παρει?![]()
pas se sxoli i' dineis me kapoion apo tin troxaia...?
οχι καλε σε σχολη,δεν χρειαζεται :smilea: δεν ειναι τπτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ligos13
pas se sxoli i' dineis me kapoion apo tin troxaia...?
πας μονος σου με το μοτορι και περιμενετε ενας ενας την σειρα του και δινετε...ειναι χυμα εντελως!θα στα πει κ το οργανο οταν πας να κανεις τα χαρτια σου![]()
kai exei kapoies standard imerominies pou dineis??(eite simata eite praktikh)p.x. kathe 2 mines?
οχι δεν ειναι στανταρτ οι ημερομηνιες...συνεχεια δινουν εξετασεις.καθε βδομαδα σιγουρα..αν πας ας πουμε αυριο σε 2 βδομαδες το πολυ σε βαζουν να πας να δωσεις κ το παιρνεις εκεινη τη στιγμη επι τοπου το διπλωμα με το που περασεις.δεν μπλεκεις με υπουργεια κλπ...ειναι της τροχαιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από ligos13
kai exei kapoies standard imerominies pou dineis??(eite simata eite praktikh)p.x. kathe 2 mines?