Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 50αρι

Παλαιό μέλος

ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 50αρι

Γεια φιλοι,

Εχω μία απορία. Ενας μαθητης μου, 3ης λυκειου θέλει να βγάλει δίπλωμα για 50άρι και κανεις δεν του δίνει μία απαντηση με σαφήνεια για το τι ακριβώς πρεπει να κάνει. Αυτο που εγω γνωριζα είναι ότι απλα χρειαζόταν υπογραφες και απο τους δύο γονεις, να πάει στην τροχαία, εκει σε βάζουν να κάνεις κάτι σαν πορεία και τιποτα άλλο. Τωρα ρώτησε, και κάτι του λέγανε οι οτι θα εξεταστεί σε σήματα, λογικο μου φαίνεται, και μηχανολογικα χωρις όμως να του πούνε τι να διαβασει, από ποιο βιβλιο. Μηπως γνωριζει κάποιος την διαδικασια γιατι απλα μου φαινεται ότι στην τροχαια βαριουνται να δώσουν απαντηση στην ερώτηση του μικρου, Αυγουστος γαρ.

Ευχαριστω και καλο καλοκαιρι...

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Βγαζουν ακομα καθαρα για 50cc διπλωμα? νομιζω πας 18 και βγαζεις το Α1? σε καλυπτει για 25 kw. Τωρα πως τα μετρανε αυτα σε αλογα και τετοια δεν γνωριζω.. 3η λυκειου ειναι κοντα στα 18 οποτε υπομονη καλυτερα. Κανε και εναν κοπο να ψαξεις με search to forum ειναι γεματο με θεματα για διπλωματα ! :smilea:

Παλαιό μέλος
    και εμενα περιεργο μου φαινότανε το γεγονος ότι βγάζουν διπλωμα για 50cc αλλαν τελικά το κάνουν απλ ακαι λογικα για να βγάλουν κανα φράγκο. Ο μικρος δεν κρατιεται και έχει ειδη παρει ένα 50 άρτι σκουτερ. θα ψάξω και μέσα στο forum

ευχαριστω πολύ και καλές βολτες

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Στην τροχαια μονο βγαζουν για 50αρι.Πηγαινε και ρωτα για δικαιολογητικα.
    Τα εχουν αναρτημενα σε πινακες.

Μανιβελάτο μέλος
    1-2 παράβολα, επίσκεψη σε ιατρό, κόστος το πολύ 50 ευρώ μαζί με τις επισκέψεις εφόσον δεν έχει άλλο δίπλωμα οδήγησης. Μηχανολογικά σήματα ίδια με τις άλλες κατηγορίες (Α1 + Α). Δεν κάνει μαθήματα σε δάσκαλο. Διαβάζει, ορίζουν ημερομηνίες για θεωρητικές εξετάσεις, περνάει, παίρνει ημερομηνία για πρακτικές, πάει με δικό του ασφαλισμένο μη καγκουρεμένο 50άρι και τελειώνει..

(ελπίζω να τον δασκάλεψες και για εξοπλισμό.. )
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος
    enoeitai pos ton daskalepsa gia eksoplismo, alla mallon den xreiazotane poli. O mikros foraei kranos panta, pragma pou tou to exei perasei kai o pateras tou afou kai autos exei moto. Se euxaristo poli gia tis plhrofories .

kalo kalokairi kai panta orthioi!!!

ME 100% EΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ:

(α) Παράβολα ?90 απο Εθνική Τράπεζα για τους γιατρούς
    (β) 4 φωτογραφίες (2 για γιατρούς και 2 για τη τροχαία)
    (γ) Φωτοτυπία ταυτότητας
    (δ) Υπεύθυνη δήλωση Ν 1599/1986 που δηλώνει διευθυνση μόνιμης κατοικίας (στη δίνουν έτοιμη εκει)
    (ε) Έναν λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ (απο δημόσιο μόνο, ΟΧΙ Cosmote, Hol κλπ) που να φαίνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας
    (στ) Παράβολο από την Εφορία ?7,40
    (ζ) Παράβολο Μετοχικού ταμείου στρατού ?3,00
    (η) Ένσημο Ελληνικής Αστυνομίας ?3,00

και έπειτα πρεπει να βρεις τα βιβλία σου. Είναι και κάτι αλλα γραφιοκρατικά με αιτήσεις και μαλακίες που σου λένε οι τροχαίοι πως να τα κανεις εκει!

Αυτα...
    Nazis Punks Fuck Off

Παρόμοια θέματα

1. Δίπλωμα για Γουρούνα!!!!!!!
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2014, 12:26
  2. ερωτησεις για διπλωμα για 50αρι.
    από ligos13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2010, 20:07
  3. Δίπλωμα για 50cc