Έχοντας ολοκληρώσει 1000χλμ. σε 2 μέρες και έχοντας αρκετές ώρες πρόσφατης σκέψης καταθέτω τους παρακάτω προβληματισμούς:
- Γιατί όταν έχω ήδη διανύσει 50+ χλμ (στην εγνατία για να μην παρεξηγούμε) αρχίζω να υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι η επόμενη μοτο θα είναι από βαρκαντέρο έως στρώμα, ενώ έχοντας πιεί την πρώτη τζούρα καφέ στο break, αποφασίζω ότι μόνο R1 ή CBR1000 αξίζει? Χρειάζομαι ψυχιατρική υποστήριξη? Αν σκεφτώ και για busa είμαι για δέσιμο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Γιατί το 90% όσων κάνουν μ@λ@κιές στην εθνική οδό και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μου οδηγούν mercedes? (το υπόλοιπο 10 seat leon)
- Η yamaha φταίει που δεν μπορεί να βγάλει μια σέλα της προκοπής ή εγώ αρχίζω να ωριμάζω (βλέπε μεγαλώνω)?
- Πόσο ανακουφιστικές είναι οι σήραγγες στην Πίνδο που λογω γεωθερμίας έχουν δροσιά, ενώ έξω καίγεται ο τόπος!
- Πόσο κοστολογείται ένας ανιχνευτής υπάρξεως κτηνοτροφικού κεφαλαίου (ζα στο χωριό μου) ακριβώς μετά τη στροφή, ενώ έχεις μπει με πολλά και ο ποιμήν κάνει ....φέτα!!! (Υποψιάζομαι στην Κρήτη θα είναι λιγάκι πιο ακριβός)
- Καλούς δρόμους σ' αυτούς που διασταυρωθήκαμε - χαιρετηθήκαμε και είναι λόγο εποχής πολλοί!
![]()
![]()
ΥΓ Για τον φίλο με το Ζ: Οδηγούμε πάντα με το πάνω κεφάλι!!!![]()