Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Προβληματισμοί ταξιδιού

Προβληματισμοί ταξιδιού

Έχοντας ολοκληρώσει 1000χλμ. σε 2 μέρες και έχοντας αρκετές ώρες πρόσφατης σκέψης καταθέτω τους παρακάτω προβληματισμούς:

- Γιατί όταν έχω ήδη διανύσει 50+ χλμ (στην εγνατία για να μην παρεξηγούμε) αρχίζω να υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι η επόμενη μοτο θα είναι από βαρκαντέρο έως στρώμα, ενώ έχοντας πιεί την πρώτη τζούρα καφέ στο break, αποφασίζω ότι μόνο R1 ή CBR1000 αξίζει? Χρειάζομαι ψυχιατρική υποστήριξη? Αν σκεφτώ και για busa είμαι για δέσιμο?

- Γιατί το 90% όσων κάνουν μ@λ@κιές στην εθνική οδό και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μου οδηγούν mercedes? (το υπόλοιπο 10 seat leon)

- Η yamaha φταίει που δεν μπορεί να βγάλει μια σέλα της προκοπής ή εγώ αρχίζω να ωριμάζω (βλέπε μεγαλώνω)?

- Πόσο ανακουφιστικές είναι οι σήραγγες στην Πίνδο που λογω γεωθερμίας έχουν δροσιά, ενώ έξω καίγεται ο τόπος!

- Πόσο κοστολογείται ένας ανιχνευτής υπάρξεως κτηνοτροφικού κεφαλαίου (ζα στο χωριό μου) ακριβώς μετά τη στροφή, ενώ έχεις μπει με πολλά και ο ποιμήν κάνει ....φέτα!!! (Υποψιάζομαι στην Κρήτη θα είναι λιγάκι πιο ακριβός)

- Καλούς δρόμους σ' αυτούς που διασταυρωθήκαμε - χαιρετηθήκαμε και είναι λόγο εποχής πολλοί!

ΥΓ Για τον φίλο με το Ζ: Οδηγούμε πάντα με το πάνω κεφάλι!!!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    +1
    ετσι ειναι....οταν τελειωσει ομως το ταξιδι,λες,τι ωραια που ηταν!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Προβληματισμοί ταξιδιού

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Έχοντας ολοκληρώσει 1000χλμ. σε 2 μέρες και έχοντας αρκετές ώρες πρόσφατης σκέψης καταθέτω τους παρακάτω προβληματισμούς:

- Γιατί όταν έχω ήδη διανύσει 50+ χλμ (στην εγνατία για να μην παρεξηγούμε) αρχίζω να υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι η επόμενη μοτο θα είναι από βαρκαντέρο έως στρώμα, ενώ έχοντας πιεί την πρώτη τζούρα καφέ στο break, αποφασίζω ότι μόνο R1 ή CBR1000 αξίζει? Χρειάζομαι ψυχιατρική υποστήριξη? Αν σκεφτώ και για busa είμαι για δέσιμο?

αυτο ειναι θεμα ηλικιας. αν μετα τα πρωτα 50χλμ θες στρομα ή βαρκαντερο, λυπαμαι που το λεω, αλλα εχεις μεγαλωσει.το μπουσα θα ηταν η καλυτερη επιλογη

- Γιατί το 90% όσων κάνουν μ@λ@κιές στην εθνική οδό και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μου οδηγούν mercedes? (το υπόλοιπο 10 seat leon)

κανουν και οι μπεμβεδακηδες, μην εισαι αδικος....

- Η yamaha φταίει που δεν μπορεί να βγάλει μια σέλα της προκοπής ή εγώ αρχίζω να ωριμάζω (βλέπε μεγαλώνω)?

βλ.1

- Πόσο ανακουφιστικές είναι οι σήραγγες στην Πίνδο που λογω γεωθερμίας έχουν δροσιά, ενώ έξω καίγεται ο τόπος!

το χειμωνα να δεις γλεντια.

- Πόσο κοστολογείται ένας ανιχνευτής υπάρξεως κτηνοτροφικού κεφαλαίου (ζα στο χωριό μου) ακριβώς μετά τη στροφή, ενώ έχεις μπει με πολλά και ο ποιμήν κάνει ....φέτα!!! (Υποψιάζομαι στην Κρήτη θα είναι λιγάκι πιο ακριβός)

κοστολογειται περιπου οσο ενα οικοπεδακι 1 στρεματος στο συγκεκριμενο σημειο.

- Καλούς δρόμους σ' αυτούς που διασταυρωθήκαμε - χαιρετηθήκαμε και είναι λόγο εποχής πολλοί!

ΥΓ Για τον φίλο με το Ζ: Οδηγούμε πάντα με το πάνω κεφάλι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal σε μπλε χρώμα
    αυτο ειναι θεμα ηλικιας. αν μετα τα πρωτα 50χλμ θες στρομα ή βαρκαντερο, λυπαμαι που το λεω, αλλα εχεις μεγαλωσει.το μπουσα θα ηταν η καλυτερη επιλογη
    Ρε μανία...

Ρε'σείς ΔΕΝ είναι το ζητούμενο όλων η ταχύτητα, οι απόλυτες επιδόσεις, τα φρένα, οι αναρτήσεις.. κι απ'την άλλη τα ΠΙΟ ΑΚΥΡΑ μηχανάκια στον ελληνικό δρόμο είναι τα SS! (καλά χεσ'την Εγνατία - μία είναι η ρημάδα )

Σας είπα ότι πήρα Τρανσάλπ 700 ε; :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε μανία...

Ρε'σείς ΔΕΝ είναι το ζητούμενο όλων η ταχύτητα, οι απόλυτες επιδόσεις, τα φρένα, οι αναρτήσεις.. κι απ'την άλλη τα ΠΙΟ ΑΚΥΡΑ μηχανάκια στον ελληνικό δρόμο είναι τα SS! (καλά χεσ'την Εγνατία - μία είναι η ρημάδα )

Επειδή έχω ένα φίλο με το ίδιο μοτο (Τρανσαλπ 700) και δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει ούτε 1 λόγο για να το αγοράσει κάποιος, μεταξύ μας νομίζω πως και ο ίδιος πιστεύει ότι μλκία εποίησε, θα με (τον) βοηθήσεις? Τι κάνει καλύτερα από το στρώμα πχ-εξαιρούμενης της κοινοτυπίας.
    Πάντως σε σχέση με ένα Τρανσαλπ 400 που κυκλοφορούσα κάποτε, δεν είδα και πολλά για τόσα χρόνια εξέλιξης. Σίγουρα τα ψιλοκάνει - σχεδόν - όλα, αλλά.... απλά μέτρια!

2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Επειδή έχω ένα φίλο με το ίδιο μοτο (Τρανσαλπ 700) και δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει ούτε 1 λόγο για να το αγοράσει κάποιος, μεταξύ μας νομίζω πως και ο ίδιος πιστεύει ότι μλκία εποίησε, θα με (τον) βοηθήσεις? Τι κάνει καλύτερα από το στρώμα πχ-εξαιρούμενης της κοινοτυπίας.
    Πάντως σε σχέση με ένα Τρανσαλπ 400 που κυκλοφορούσα κάποτε, δεν είδα και πολλά για τόσα χρόνια εξέλιξης. Σίγουρα τα ψιλοκάνει - σχεδόν - όλα, αλλά.... απλά μέτρια!
    Δεν με κατάλαβες, εγώ αυτό που είπα είναι ότι για την Ελλάδα τα πιο κατάλληλα μηχανάκια είναι τα on-off γενικότερα επειδή μπορούν να καλύψουν περισσότερες ανάγκες σε σύγκριση με κάτι πιο ειδικό όπως είναι το ss που ειδικά στην χώρα μας το βλέπω σχεδόν άχρηστο (πέραν της ψυχικής ικανοποίησης) σε κάποιον που δεν πάει πίστα. Επίσης απάντησα για να διαφωνίσω στο ότι τα on-οff ταιριάζουν σε μεσήλικες και άνω όπως είπε ο devil's ενώ η αναφορά στο Τρανσάλπ ήταν εντελώς χιουμοριστική (μιας και πέφτει αρκετή καζούρα στο φόρουμ για το συγκεκριμένο)

Βγάζω το χιούμορ λοιπόν και σε πάω ξανά στο ζουμί αυτών που έγραψα:
    Ρε'σείς ΔΕΝ είναι το ζητούμενο όλων η ταχύτητα, οι απόλυτες επιδόσεις, τα φρένα, οι αναρτήσεις.. κι απ'την άλλη τα ΠΙΟ ΑΚΥΡΑ μηχανάκια στον ελληνικό δρόμο είναι τα SS!
    Συμφωνείς;

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ρε μανία...

Γιατρε μου εχω πασχω απο συνδρομο Tiger 1050 να ακολουθησω η να το πνιξω?

Θα μου λειψει πολυ το SS?

Η να τα κρατηκω και τα δυο να κανω χαβαλε?
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Aν το πάρεις για "οn-off" κράτα το Τζίξερ καλύτερα..

Aν το πάρεις για "οn-off" κράτα το Τζίξερ καλύτερα..
    Οη ρε!Για τουρισμο και ξυσιμο γονατου το θελω.....

Δεν με κατάλαβες, εγώ αυτό που είπα είναι ότι για την Ελλάδα τα πιο κατάλληλα μηχανάκια είναι τα on-off γενικότερα επειδή μπορούν να καλύψουν περισσότερες ανάγκες σε σύγκριση με κάτι πιο ειδικό όπως είναι το ss που ειδικά στην χώρα μας το βλέπω σχεδόν άχρηστο (πέραν της ψυχικής ικανοποίησης) σε κάποιον που δεν πάει πίστα. Επίσης απάντησα για να διαφωνίσω στο ότι τα on-οff ταιριάζουν σε μεσήλικες και άνω όπως είπε ο devil's ενώ η αναφορά στο Τρανσάλπ ήταν εντελώς χιουμοριστική (μιας και πέφτει αρκετή καζούρα στο φόρουμ για το συγκεκριμένο)

Βγάζω το χιούμορ λοιπόν και σε πάω ξανά στο ζουμί αυτών που έγραψα:

Συμφωνείς;
    Σωστός είσαι φίλε!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Re: Προβληματισμοί ταξιδιού

Εδω θα διαφωνησω...90% mercedes, 5% τα γνωστα (saxo , civic, rally , accent "φτιαγμενα" impreza με την γνωστη καμιναδα για εξατμιση και αυτοκολλητα tribal που δινουν τουλαχιστον 100hp) και 5% leon!

Rocking All the Way

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Θα μου λειψει πολυ το SS?

Η να τα κρατηκω και τα δυο να κανω χαβαλε?
    εννοείται να κάνεις χ α β α λ έ !
    μπορείς να τα κρατήσεις κ τα 2 και το σκέφτεσαι? τσ τσ τσ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
    εννοείται να κάνεις χ α β α λ έ !
    μπορείς να τα κρατήσεις κ τα 2 και το σκέφτεσαι? τσ τσ τσ!
    Το αποφασισα...θα δωσω το σκουτερ και θα εχω το SS για την πολη και το Τιγρακι για ταξιδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ...
    δε μας είπες τελικά τι κάνει το ΤΑ καλύτερα από το στρώμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δε μας είπες τελικά τι κάνει το ΤΑ καλύτερα από το στρώμα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	elliniikoskafes.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	9,7 KB 
ID:	206414

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14
  3. Οι προβληματισμοι του rezequet
    από sonic22 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2005, 18:24
  4. Ηλεκτρολογικοί Προβληματισμοί
    από dukeandthecity στο forum KTM
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2005, 12:18
  5. Απαντήσεις: 24