πεσ της να το σβησει να κοιμηθουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Το πράσινο φως [....] άναψε η κυβέρνηση.
α ρε ελληνα πωσο καλα σε ξερουν και σε δουλευουν με το ιδιο κολπο καθε τοσο τοσα χρονια...
![]()
![]()
![]()
πεσ της να το σβησει να κοιμηθουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Το πράσινο φως [....] άναψε η κυβέρνηση.
α ρε ελληνα πωσο καλα σε ξερουν και σε δουλευουν με το ιδιο κολπο καθε τοσο τοσα χρονια...
![]()
![]()
![]()
σαφως.. πιθανοτατα ΔΕΝ σαρεσουν τοτε οι λουκουμαδες το καταιφι το γαλακτομπουρεκο το πεινιρλι ο μουσακας ο πατσας ο ελληνικος (σικ) καφες ο ναργιλες οι παραδοσικαοι ''ελληνικοι'' χοροι και ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο μερος της σημερινης ''ελληνικης'' κουλτουρας ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
To μονο καλο που εχουμε δει απο δαύτους....
Για να βαζουμε και λιγο τα πραγματα στη θεση τους...
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
+100000σαφως.. πιθανοτατα ΔΕΝ σαρεσουν τοτε οι λουκουμαδες το καταιφι το γαλακτομπουρεκο το πεινιρλι ο μουσακας ο πατσας ο ελληνικος (σικ) καφες ο ναργιλες οι παραδοσικαοι ''ελληνικοι'' χοροι και ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο μερος της σημερινης ''ελληνικης'' κουλτουρας ετσι?
πες τα ρε φίλε rezeguet
τα λεω ρε αλχημιστη αλλα δε μακουνε.. οι κουφάλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
+100000
πες τα ρε φίλε rezeguet
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δηλ ρε τρεζεγκε οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ παραδοσιακοι χοροι ...ειναι ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
σαφως.. πιθανοτατα ΔΕΝ σαρεσουν τοτε οι λουκουμαδες το καταιφι το γαλακτομπουρεκο το πεινιρλι ο μουσακας ο πατσας ο ελληνικος (σικ) καφες ο ναργιλες οι παραδοσικαοι ''ελληνικοι'' χοροι και ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο μερος της σημερινης ''ελληνικης'' κουλτουρας ετσι?
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
kai gia alli mia fora oi anthrwpoi berdepsane tin epidrasi tu arabiku kosmou me ta ellinoturkika kai tin prostatebomeni onomasia proelefsis tis fetas...
keep up the good work...![]()
![]()
den to pate se allo thema to thema sas... pros diamaxes meria...
VGALTE TON SKAMO NA KOIMITHUME REEEEEE!!!
Στην Ελλαδα χρειαζομαστε πιστες για την ασφαλεια μας.Πριν χρονια θυμαμαι ημουν μικρος τον Μητσοτακη επι οικουμενικης και ειχε "θεμελειωσει" την κατασκευη μιας πιστας.Μαλιστα ακομη πρεπει να σκουριαζει καπου η πλακετα αυτη.Κατι ακουγεται και για Κρητη.Θα δουμε.Οσο ζω ελπιζω:wacko:
Σοβαρα επιχειρηματα........να τους ευχαριστησουμε κιολας για την αξιολογη "κληρονομια" σε οτι αφορα την διατροφη μας - Μου αρεσει επισης η Ιταλικη κουζινα λες να μου εχει μεινει απο την κατοχη??? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
σαφως.. πιθανοτατα ΔΕΝ σαρεσουν τοτε οι λουκουμαδες το καταιφι το γαλακτομπουρεκο το πεινιρλι ο μουσακας ο πατσας ο ελληνικος (σικ) καφες ο ναργιλες οι παραδοσικαοι ''ελληνικοι'' χοροι και ενα ΑΡΚΕΤΑ μεγαλο μερος της σημερινης ''ελληνικης'' κουλτουρας ετσι?
Χθες παντως χορεψαμε ολους τους παραδοσιακους"Τουρκικους" χορους (Καλαματιανο, Τσαμικο, Πεντοζαλι κλπ......)![]()
:a24:
Οι τουρκοι, είναι μογγολικά φύλα. Τι σκατά παράδοση να έχουν; Μουσική; Έθιμα; Κουζίνα; Έχει ακούσει ποτέ κανείς τίποτα για αυτά; Αντίστοιχα, και οι φινλανδοί (και αυτοί, συγγενείς με τους τούρκους είναι. Οι γλώσσες τους σχετίζονται) έτσι περίπου είναι.
Οι τούρκοι δικοί τους κουλτούρα δεν έχουν.. αν είχαν, την έχουν ξεχάσει/παρατήσει. Απέκτησαν/απορρόφησαν την κουλτούρα των λαών που ήταν σε εκείνη την περιοχή είτε ήταν ελληνική είτε κάτι άλλο.
Θα μπορούσα να πω και άλλα, όμως επειδή ξέρω ότι ελάχιστοι από σας με παίρνετε στα σοβαρά, δε θα συνεχίσω την ανάλυση, σπαταλώντας τη σε ανάξιους να την ακούσουν. Αυτοί που με παίρνουν στα σοβαρά, θα καταλάβουν γιατί το κάνω αυτό και επομένως δε θα με παρεξηγήσουν. Συν τοις άλλοις, με ξέρουν και το περιμένουν να φερθώ έτσι...σε αυτούς λοιπόν.
Οπότε και γω θα το γυρίσω στο ψιλοχαβαλεδιάρικο... ο "ελληνικός" καφές δεν είναι ελληνικός. Ούτε Τούρκικος. Αραβικός είναι. Ο Ελληνικός "καφές" φτιαχνόταν από ρεβύθια.
Εσύ φαίνεται να ξέρεις πράματα... Μ'αρέσεις!kai gia alli mia fora oi anthrwpoi berdepsane tin epidrasi tu arabiku kosmou me ta ellinoturkika kai tin prostatebomeni onomasia proelefsis tis fetas...Α, εμένα *χ/ μου... κοιμάμαι και με καμπάνες να βαράνε 50μ από το παράθυρό μου... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:VGALTE TON SKAMO NA KOIMITHUME REEEEEE!!!
ρε ιντι κανε μας την χαρη και παρετα εστω και λιγο τις νοσοκομες και τα Ζ και ενημερωσου λιγο για την ιστορια του τοπου σου πριν πεις σε καποιον πως ειναι μαλακας επειδη ειπε κατι που εσυ δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις. Σε παρακαλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δηλ ρε τρεζεγκε οι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ παραδοσιακοι χοροι ...ειναι ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ???
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Και ναι οι ελληνικοι χωροι ειναι τουρκικοι στην πλειοψηφια τους. Πρεπει να διαβασετε κανενα βιβλιο ιστοριας γι να βαλετε λιγο τα πραγματα στην θεση τους. Δεν ειναι του θεματος και τις ωρας να αναλυσω ολη την ιστορια των τελευταιων 2500 ετων στον ανατολικο μεσογειακο και μεσοανατολιτικο κοσμο ωστε να καταλαβετε τι ειστε και απο που προερχεστε... με αλλα λογια δεν θελω να ειμαι εγω αυτος που θα σας πει πως δεν υπαρχει Αι Βασιλης...
:rotflmao: :rotflmao:
Για μενακαι αμα θελετε να το συζητησουμε, τοτε αλλου και οχι εδω.
ε,ναι πως απο την πιθανη πιστα στην ελλαδα καταληξαμε στις επιδρασεις των τουρκων στην συγκχρονη νεοελληνικη πραγματικοτητα δεν το εχω καταλαβει!
Κάνε μας την χάρη και φώτισε και εμάς τους αμόρφωτους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
ρε ιντι κανε μας την χαρη και παρετα εστω και λιγο τις νοσοκομες και τα Ζ και ενημερωσου λιγο για την ιστορια του τοπου σου πριν πεις σε καποιον πως ειναι μαλακας επειδη ειπε κατι που εσυ δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις. Σε παρακαλω.
Και ναι οι ελληνικοι χωροι ειναι τουρκικοι στην πλειοψηφια τους. Πρεπει να διαβασετε κανενα βιβλιο ιστοριας γι να βαλετε λιγο τα πραγματα στην θεση τους. Δεν ειναι του θεματος και τις ωρας να αναλυσω ολη την ιστορια των τελευταιων 2500 ετων στον ανατολικο μεσογειακο και μεσοανατολιτικο κοσμο ωστε να καταλαβετε τι ειστε και απο που προερχεστε... με αλλα λογια δεν θελω να ειμαι εγω αυτος που θα σας πει πως δεν υπαρχει Αι Βασιλης...
Μην μας κρατάς στο σκοτάδι..... Περιμένω να μάθω ποιανού Σουλτάνου δισέγγονος είμαι ή ποιος τούρκος εξυπηρέτησε την προγιαγιά σου..... Που ξέρεις... Μπορεί να είμαστε και συγγενείς....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ώστε το ξέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
με αλλα λογια δεν θελω να ειμαι εγω αυτος που θα σας πει πως δεν υπαρχει Αι Βασιλης...![]()
Θάνος..
ρε τρεζεγκε κανε μας τη χαρη και αντι να διαβαζεις μαλακιες μηδενιστικα και απαξιοτικα για την Ελλαδα κειμενανακια απο συγγραφεις που πινουν ολη μερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
ρε ιντι κανε μας την χαρη και παρετα εστω και λιγο τις νοσοκομες και τα Ζ και ενημερωσου λιγο για την ιστορια του τοπου σου πριν πεις σε καποιον πως ειναι μαλακας επειδη ειπε κατι που εσυ δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις. Σε παρακαλω.
κατσε διαβασε τα μαθηματα σου να περασεις κανα μαθημα και και μη μου λες εμενα τι να κανω ....
που ξερεις εσυ καλυτερη ιστορια απο εμενα :a24: :a24: :a24:![]()
![]()
![]()
:a28: