...απο την τελευταια πτωση....
1 το μεσημερι Αγ.Ιωαννου στην Αγ Παρασκευη
Και εκει που περναγα απο αριστερα τα κινουμενα(?) με 5 χλμ κουτια μια κυρια,καλη κοπελα,αποφασισε να στριψει αριστερα 6-8 μετρα πριν το στενο,προσωπικη εκτιμηση με βαση την γραμμη απο τα λαδια μου που αρχιζε 2 μετρα πριν το στενο.Χωρις φλας.Αυτη βεβαια λεει οτι εβγαλε.Τελος παντων προειδοποιει δεν υποχρεωνει κτλ.Παραδεχτηκε βεβαια οτι δεν κοιταξε πισω.
Παρα την προσπαθεια μου να ανοιχτω και να φρεναρω
Μπαμ και![]()
Εσκασα και σε ενα παρκαρισμενο Fiesta......με τα πλευρα....και η μοτο πισω δεξια.....Πονος αφορητος στον θωρακα για 1 λεπτο και μετα οκ....
Μαζευετε κοσμος και οταν σηκωθηκα να μου λενε εισαι σε σοκ,μην βγαλεις κρανος και κατι τετοια.Λεω σε εναν παππου που με κοιταζε ψιλοψυχραιμα αν βλεπει χτυπημα στο κρανος.Το κοιταει οχι μου λεει ουτε γρατζουνια...Και απαλλαχτηκα απο ενα πρωτο αγχος...Ψιλαφιζω τα πλευρα μου ολα οκ.Πηγανε να σηκωσουνε το μηχανακι κατι καλοθελητες και τους επεσε και λιγο στην πισω δεξια πλευρα του FIesta το τιμονι...Αυτο μου το ειπανε στο τελος δεν το ειδα..
Μετα απο κανα 5λεπτο αρχισε το δεξι χερι απο τον αγκωνα μεχρι τον καρπο να βαραει ενω μεχρι τοτε με ενοχλουσε απλα...
Υ.Ζ.-->GSR:Μανετα συμπλεκτη,αντιβαρο,λεβιε φρενου-ταχυτητων,μανιταρια και καπακι
καρτερ. Τιποτα αλλο να φαινεται με γυμνο ματι.
Corsa:Αριστερο φτερο,προφυλακτηρας.
Fiesta:Πισω δεξια προφυλακτηρας,καπω,φτερο.
Σ.Β.--->Κακωση αγκωνα με πιθανο καταγμα σε ενα μικρο οστο εκει.10 μερες off και επανεξεταση σε 7.Μου γραψανε και κακωση θωρακα αλλα στην ακτινο/φια δεν φανηκε τπτ.
Λεπτομερια.Το Fiesta ηταν παρανομα σταθμευμενο εκει αλλα προτιμησα να μην δωσω βαση με το σκεπτικο του καλυτερα λαστιχο(?) Fiesta παρα κολωνακι παρκινγκ.Και οτι με βαση το νομο ολη η Αγ Ιωαννου ειναι γεματη με <<παρανομα>> σταθμευμενα.
Φυσικα κρανος-μπουφαν φοραγα και το δευτερο γλυτωσε το χερι μου απο σπασιμο.Γιατι μαλλον με αυτο και τα πλευρα επεσα στον προφυλακτηρα-πισω καπο του Fiesta.Αν εσκαγε η μηχανη εκει πρεπει να ητανε ορθια που δεν ητανε.Πραγματικα δεν καταλαβα.Τεσπα...
Αντε περαστικα μου![]()