Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Clipons σε CBR600 FSport

Clipons σε CBR600 FSport

Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να αλλαξω τα clipons στο cbr μου με κατι που να με βοηθάει να φορτίσω λιγο περισσότερο το μπροστινό.Εχω κατεβασει την ανω πλακα μαζι με τα clipons (τα μαμα) σχεδον ενα πόντο,και για αλλαγη στην γεωμετρια,αλλα και παλι λογο κατασκευης τους ερχονται σχετικά ψηλά.

Εχώ βρει αρκετες λυσεις απο εξω σε woodcraft ,vortex,lsl κτλ.Ακόμα ειμαι σε αναζήτηση!Για μοιρες σκεφτομαι καπου στις 7(εκει παιζουν ολες σχεδον οι εταιριες,με μερικες να βγαζουν ακομα και σε 10)

Οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής :
    1)εχει δοκιμασει κανεις παρομοια αλλαγη σε cbr 600 F ?
    2)Υπαρχει εντονος συντονισμος μετα την αλλαγη?(τοσο που να μουδιαζει τα χερια σε μια γρηγορη βολτα 1-2 ωρες)
    3)με τα μαμα τα αντιβαρα τι γίνεται?Υπαρχει τροπος να μπουνε?
    4)μαγαζι να πουλαει στην Αθήνα καποια αξιοπρεπη εταιρια?
    5)Εχει καποιος 43mm aftermarket μεταχειρισμένα?

Υ.Γ. 1:Το μηχανακι χρησιμοποιειται για πιστα και καμια γρηγορη βολτα.(οχι ταξιδια,οχι μεσα στην κινηση)
    Υ.Γ. 2 :Εχω σκέφτει και την λυση με "rised" clipons με το πιασιμο κατω απο την τιμονοπλακα,οποτε η χειρολαβη να ερχεται στο υψος της πλακας.

Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις συμβουλές.
    Δημήτρης
    Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!

Εσύ θες να τα κατεβάσεις όσο δεν πάει ... δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα με πιασμένους καρπούς μετά από λίγη ώρα ....

δεν είμαι σίγουρος ... αλλά νομίζω ότι αν παίρνει να τα γυρίσεις ανάποδα τουλάχιστον μπορείς να δοκιμάσεις και να μην ξοδευτείς

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Εσύ θες να τα κατεβάσεις όσο δεν πάει ... δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα με πιασμένους καρπούς μετά από λίγη ώρα ....

δεν είμαι σίγουρος ... αλλά νομίζω ότι αν παίρνει να τα γυρίσεις ανάποδα τουλάχιστον μπορείς να δοκιμάσεις και να μην ξοδευτείς

Δυστυχώς δεν γίνεται να μπουν ανάποδα γιατι έχουν μια ιδιόμορφη συγκόλληση στο πανω μερος.Θέλω απλα κατι λιγο ακομα πιο χαμηλο ώστε να εχω μια πιο σκυφτή θέση.
    Τα μαρσπιέ μου ειναι λογο αγορας aftermaket αντάπτορα σε λιγο πιο ψηλή+πιο πίσω θέση οποτε τα clipons δεν θα ελεγα οτι με βολεύουν.Με βαζουν να κρατω το μπροστινο απο ψηλά και δεν έχω πολυ καλη αίσθηση απο την πρόσφυση μπροστά.
    Με τους καρπους δεν εχω θέμα (ελπίζω) γιατι οι βολτες δεν διαρκουν πολλη ώρα.

Ευχαριστω παντως για όλα!

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Έχεις το καινούργιο F που βγήκε τώρα το 2011 ή το παλιό; Αν έχεις το καινούργιο, το μπροστινό του είναι 41mm, αν έχεις το παλιό με συμβατικό μπροστινό, θα δυσκολευτείς να βρεις κλιπόν...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Έχεις το καινούργιο F που βγήκε τώρα το 2011 ή το παλιό; Αν έχεις το καινούργιο, το μπροστινό του είναι 41mm, αν έχεις το παλιό με συμβατικό μπροστινό, θα δυσκολευτείς να βρεις κλιπόν...
    Εχω το παλιο FSport του 2002.Ναι το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω κατι .Ευχαριστω πολυ παντως!

Παρόμοια θέματα

1. Μαύρη Honda CBR600 με βάζει σε υποψίες.
    από George_Sp στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2012, 11:32
  2. βελτιωση μπροστινου συστηματος σε Cbr600
    από b_bong12 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2010, 10:00
  3. Usd πηρούνι σε Cbr600 F4????
    από SeNNinhA στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 15:55
  4. Απαντήσεις: 0