Καλησπέρα παίδες.
Το δρομάκι που μένω στα Σεπόλια είναι παλιό σαν γειτονιά και σταθερό από άποψη ανθρώπων.
Επειδή είμαι αρκετά παρατηρητικός και επειδή γίνονται αρκετά το τελευταίο καιρό, λέω να το ρίξω σαν ''ανησυχία'' γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Χθες βράδυ κατά τις 3 χάζευα στο νετ και άκουσα έξω να σταθμεύει μια μηχανή.Επειδή όμως οι μηχανές στη γειτονιά είναι σύνολο 4 (2 παπιά 1σκούτερ και μια tdm) ο ήχος ήταν διαφορετικός μου κίνησε την περιέργεια (είναι και δύσκολη γειτονιά όπως προείπα). Δεν άκουσα να κλείνει καμιά πόρτα πολυκατοικίας και λίγο μετά ακούστηκε να φεύγει ένα αμάξι από τη γωνία με τον κεντρικό. Βγαίνω λοιπόν μπαλκόνι και είναι αραγμένη μια μαύρη Honda CBR600 (μάλλον μοντέλο 2010).
Μέχρι σήμερα το απόγευμα δεν έχει κουνηθεί. Από χαρακτηριστικά δε μπόρεσα να διακρίνω πολλά. Αλλαγμένη εξάτμιση, κόκκινες ανακλαστικές λωρίδες στις ζάντες και έχουν βγει όλα τα αυτοκόλλητα και σήματα. πινακίδα δεν υπάρχει ούτε κάτω από τη σέλα flat.
Επίσης έχει μια λευκή γραμμή από χτύπημα στη δεξιά μεριά σαν να την ακούμπησε κάποιος πρόχειρα σε μάντρα με το πλαινό του ντεπόζιτου.
Αυτά με μια γρήγορη ματιά όταν πέρναγα δίπλα της να πετάξω τα σκουπίδια πριν λίγο.
Σκέφτομαι τί να κάνω. Αν την κλαίει κανένα παλικάρι και έρθουν και την πάρουν πάλι βράδυ μετά άντε βρες τους πάλι. Από την άλλη μπορεί όλα να είναι θεωρίες συνομωσίας στο μυαλό μου και να υπερβάλλω.
Τέλος πάντων. Το αφήνω προς το παρόν και θα δω ξανά αργά το βραδάκι.