Όλα ξεκίνησαν από ένα event…από αυτά του φατσοβιβλιου ντε!
Intro![]()
-Γρήγορης (aka cheos13) : Ρε μαλακα θα πάμε στο reunion το Σάββατο δέκα χρόνια πέρασαν από την αποφοίτηση?
- Κίμωνας (aka manhunter) : K δεν γαμεις …αφού τα ξέρεις ψοφάμε για παρέλαση!
Παρασκευή βράδυ λοιπόν ξεκινάω από το σπίτι (Κοκ.Μυλος) ο ουρανός κομπλέ σχετικά λέω του πούστη 10-15 λεπτά μακριά είμαι προλαβαίνω , μετά ρίξε τα πάντα στον Μενιο μας!
Με το που βγαίνω Γέφυρα Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ηράκλειο ο ουρανός έστειλε την πρώτη προειδοποίηση με κατι σταγόνες 2εύρα , πέτυχα το σύννεφο βλέπεις!
Φτάνω στον Κίμωνα βροχή μηδέν, αλλά του λέω «ξεκουβαλα μπαμ γιατί βλέπω το busa γονδολα (για ευνόητους λόγους :a13κ το cb jet ski!Καβαλάμε λοιπόν δεν κάνουμε ούτε 100μ κ κατεβάζει τα πάντα όλα! Το νερό μέχρι το βρακι (βλ. εσώρουχο) χαλαρά !
(Ενδόμυχη σκέψη)
Ρε cheos μπας κ πρέπει να τo παίξουμε κοκοκο κ να μην πάμε , αφού γαμιεται!
:a29: Ντεμεκ μοτοσικλετιστές ρε πουστη μου....
Καβαντζωνόμαστε σε κάτι ομπρέλες …κόβει η μπόρα καβαλάμε κ συνεχίζουμε!
Τhe Event![]()
Σε είδα ξεπρόβαλες όλο χάρη , το STOP υπήρχε απλά για το ντεκόρ , εικαστική παρέμβαση του Δήμου κ ετς!!
- STOP είναι αυτό??? Θα πρέπει να αναρωτήθηκες…ως άλλος Περπιράκης!
Είχες ελαφρυντικά μεν έβγαινες από την άλλη σε κεντρίκο δρόμο δε ...
Το φουρακι κ ο «χερας»προσπάθησαν να σώσουν την μέρα αλλά η επιστήμη με όλες τις μεταβλητές ετυμηγόρησαν να τσιμπήσω πανηγυρικά τα γλαφυρά μου @@!!!
Χάσαμε το μπροστινό κ εγώ ως άλλος Κλαρκ Κεντ πέταξα για λίγο ...
μεχρι που εμφανίστηκε όχι - ο Jor El ρε - ο Νεύτων κ με ύφος επιδεικτικό μου είπε : «ψιτ μικρέ προσγειώσου , μας χαλάς την πιάτσα» κ κατέληξα φαρδύς πλατύς στην άσφαλτο...
Η σκηνή που ακολούθησε γνωστή σε όλους , παιγμένη σε πολλές version!
Ότι υπάρχει στο σώμα μου σε –ινη βάρεσε κόκκινα κ ακολουθως παιξαν γνωστες ψαλμωδίες κ άριες σε full πρόγραμμα!
Ο υπαίτιος του ατυχήματος λογικά σαστισμένος …περίμενε καρτερικά να τελειώσει το πρόγραμμα κ προς τιμήν του δεν έβγαλε κιχ παρά μόνο με ρώτησε αν έχω χτυπήσει κ αν είμαι εν γένει καλά!
Βεβαιώθηκα ότι όλα ήταν στην θέση τους…το τρίπτυχο κράνος μπουφάν γάντια έκαναν την δουλειά τους… τι απέμεινε?
Η μοτο!
Απολογισμός :
CB400 : «Πηρε» μπροστινο , σπασμενα οργανα , μπροστινο φτερο ,αριστερο φλας μπρος - πίσω , στραβωμενο καγκελο κ την «ακουσε» λιγο κ το φαναρι !
Cheos13 : πρησμενος αστραγαλος (αυτές οι μπότες must buy τέλος!) , «ακουσμένος» γοφός κ ψιλό ενόχληση στον δεξί καρπό .
Θέλω να τονίσω ότι ο άνθρωπος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη χωρίς θεατρινισμούς κ λοιπά καραγκιοζιλίκια που όπως κ αν έχει αποτελεί ένα + στο όλο σκηνικό κ στην ψυχική μου ηρεμία την δεδομένη στιγμή!
Στα διαδικαστικά συνταχθηκε δήλωση κ τον λόγο τώρα έχουν οι ασφαλιστικές!
Πολλοί θα που δεν ήρθε η τροχαία , μέγα σφάλμα κ τα λοιπά κάτι στο οποίο δεν φέρνω αντίρρηση , είμαι ίσως «ρομαντικός» , πιστεύω λίγο στην μπέσα ακόμα ?? Ο καιρός θα δείξει…
Η βραδιά κατέληξε με έμενα κ τον Κίμωνα να τρώμε σε διπλανό μαγαζί κερασμένο μετά από τρομερή πίεση από τον άνθρωπο ο οποίος με τράκαρε!
Κουφόκ όμως έγινε!
Α! Στο reunion πήγαμε μετά από κάνα 3ωρο αργοπορημένοι έτσι για να κάνουμε εντύπωση
Από όλο το σκηνικό αυτό που μένει παίδες είναι το χιλιοειπωμένο "να είμαστε όλοι καλά με υγεία" τα υπόλοιπα είναι άπλα το αλατοπίπερο σε αυτό που ονομάζουμε ΖΩΗ!
ΥΓ1 : Ευχαριστώ τον Κίμωνα γνωστός κ ως «βροντακας» , φιλε ειμαι ενας απο εσας :rotflmao::rotflmao: που το πήρε όλο πάνω του!
ΥΓ2 : Nα ευχαριστήσω τον συνάδελφο μοτοσικλετιστή ο οποίος αμέσως έσπευσε να δει αν όλα είναι οκ! Να σαι καλά φίλος κ αν είσαι εδώ κ το διάβαζεις χρωστάω![]()
Να σαι πάντα καλά!
ΥΓ3 : Ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι… είπα μια φορά να γράψω κ ξεσκίστηκα![]()
Over and out!