Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: Φρενα Adv. 990

Νέο μέλος

Φρενα Adv. 990

Οπου διαβασω τεστ ή εντυπωσεις οσων οδήγησαν το Adv. 950 - 990, ολοι εκθειαζουν τα φενα του. Τωρα εμενα γιατι μου φενονται επειικως ανεπαρκη ( για να μην πω απαραδεκτα οταν προκειται για δυο ατομα και φορτωμενο); Τι γνωμη εχετε εσεις; Επειδη το σκεφτομαι σοβαρα για καποια αναβαθμιση τους (απο τακακια εως ...οπου παει, καθως το θεμα της ασφαλειας ειναι αδιαπραγματευτο) εχει κατι να προτεινει καποιος απο προσωπικη πειρα ?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οντως για δρομο δεν ειναι οτι καλυτερο...σε σχεση βεβαια με στριταδικη μοτο...

μπορεις να ξεκινησεις με μια αλλαγη με τακακια καλυτερα, και στη συνεχεια να προχωρισεις με μια τρομπα μεταχειρω...μετα συνεχιζει το πραγμα με δισκους και δαγκανες αλλες αλλα νομιζω πως ξεφευγεις πολυ οικονομικα μετα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    δε πρεπει να ξεχνας πως ειναι φρενα που προοριζονται για το χωμα ομως...και εκει δουλευουν μια χαρα

Νέο μέλος
    Φυσικα ενα κορυφαιο σε ολα του εργαλειο δεν θα μπορουσε να υστερει στα φρενα του , απλα πρεπει να συμβιβασει δυο διαφορετικους κοσμους, την οδηγηση σε χωμα και σε ασφαλτο, με αλλα λογια καλιτερα φρενα για ασφαλτο ισως να ηταν επικινδυνα στο χωμα. Η χρηση που του κανω ειναι αποκλειστικα ασφαλτινη, και γι αυτο δεν με ικανοποιουν.

Re: Φρενα Adv. 990

Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
    [B]Οπου διαβασω τεστ ή εντυπωσεις οσων οδήγησαν το Adv. 950 - 990, ολοι εκθειαζουν τα φενα του. Τωρα εμενα γιατι μου φενονται επειικως ανεπαρκη ( για να μην πω απαραδεκτα οταν προκειται για δυο ατομα και φορτωμενο);
    Οδηγούσες κανένα bmw με ιντεγκραλ?
    Το λέω γιατί εκεί είναι αισθητή η διαφορά. Το 990 θεωρώ (από το λίγο που το οδήγησα) ότι έχει καλά φρένα. Δοκίμασε μαλακά τακάκια.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    μήπως είχες κάνα SS πριν και σου φαίνονται λίγα;

Νέο μέλος
    Το οδηγω εδω και 3 χρονια και 30000 χλμ και ναι, οντως το συγκρινα με το 1200 GS του αδερφου μου και η διαφορα ειναι αισθητη. Το προβλημα για μενα ειναι η συμπεριφορα του με δυο ατομα που εκει μου φαινεται "λιγο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
    Το οδηγω εδω και 3 χρονια και 30000 χλμ και ναι, οντως το συγκρινα με το 1200 GS του αδερφου μου και η διαφορα ειναι αισθητη. Το προβλημα για μενα ειναι η συμπεριφορα του με δυο ατομα που εκει μου φαινεται "λιγο"
    Mε το bmw δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι όλο το πακέτο, φυσικά και τα κλά φρένα, τελελέβερ-παραλέβερ-μοτέρ που είναι και σκελετός και κάνει αυτό το σύνολο να ρίχνει άγκυρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
    Mε το bmw δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι όλο το πακέτο, φυσικά και τα κλά φρένα, τελελέβερ-παραλέβερ-μοτέρ που είναι και σκελετός και κάνει αυτό το σύνολο να ρίχνει άγκυρα.

...και αισθηση ΜΗΔΕΝ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εχθές οδήγησα ένα K1200 για κανα 20χλμ

και στο καπάκι καβαλάω το 990 μου

πολλά γέλια. Σταμάτησα στην άκρη γιατι νόμιζα ότι είχαν σκορπίσει οι δαγκάνες

Δε με χαλάει καθόλου όμως ........ είναι τι ζητάς και τι μπορεί να σου προσφέρει και τι οχι το καθένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ...και αισθηση ΜΗΔΕΝ...
    Δεν θα το έλεγα φίλε. Δεν είμαι κανένας κολημένος. Σε ότι έχω οδηγήσει, και έχω πολλά, Είναι κάτι άλλο. Πως τα έχουν καταφέρει αυτοί οι Γερμαναράδες που δεν τους γουστάρω κιόλας, δεν ξέρω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ...και αισθηση ΜΗΔΕΝ...
    Το ακούσαμε κι αυτό. Ρε ξεκολλήστε είπαμε να μην είμαστε δούλοι καμιάς μάρκας αλλά κάτι τέτοια σχόλια είναι αστεία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Οταν το ειχα κανει test ride το 990 και εμενα μου φανηκαν λιγα τα φρενα του ακομα και σε συγκριση με το 640 sm που ειχα... Ομως απο την μια, το μηχανακι σιγουρα δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση αφου ηταν για test ride και απο την αλλη ειναι μηχανακι που προοριζεται και για χωματινη χρηση και τα φρενα του νομιζω ειναι ετσι για αυτο τον λογο...

Βαλε πιο μαλακα τακακια αρχικα και βλεπεις. Αλλα δεν κανεις και σπορ οδηγηση φορτωμενος σαν μουλαρι...

εγω απο το 950 ειμαι ευχαριστημενος

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Το ακούσαμε κι αυτό. Ρε ξεκολλήστε είπαμε να μην είμαστε δούλοι καμιάς μάρκας αλλά κάτι τέτοια σχόλια είναι αστεία...

όχι δεν το λέω με κόλλημα...

Για τα φρένα ,μαζί σου...

Απλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τα para/telelever σου είναι καλύτερα σε αίσθηση από τα WΡ του Ktm...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM ADV 990 06'
    από alex85 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 15:09
  2. ΚΛΑΠΗΚΕ ΚΤΜ Adv 990
    από Psaxtiris στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2009, 14:31
  3. Ktm Adv.990-dl 1000-xl 1000v;;;;;;
    από steliosb στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 18:20
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ