Καλημέρα σε όλους, είμαι καινούργιο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή πριν από ένα μηνά έγινα κάτοχος ενός KYMCO PEOPLE S 250 με 18500 χλμ του 8/2008 όλα τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο γραμμένα στο βιβλιαράκι του, από ιδιώτη , έκανε ελενγχο ο μηχανικός μου και φίλος ειναι άψογο με μοτέρ σκυλί μου είπε,το πήρα και εγώ για ένα μηνά όλα καλά, πριν μερικές μέρες γυρνώντας από θηβα προς Αθήνα με ταχύτητα 120-130 έκοψε βαλβιδα έφυγε η έδρα πάνω από την κεφαλή και κούρεψαν τα πάντα μέσα στο μοτέρ <<ζητώ συγνώμη αν δεν περιγράφω με ακρίβεια τη ακριβώς έχει γίνει μέσα στο μοτέρ δεν είμαι και πολύ σχετικός >> πήρε τα κατεστραμμένα εξαρτήματα ο μηχανικός μου και τα πήγε στα κεντρικά της KYMCO η απάντηση τους ειναι οτι ειναι κάτι απίθανο δεν έχει ξανασυμβεί δεν απέκλεισαν το κατασκευαστικό λάθος αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι είσαι εκτός εγγύησης!!!!!!!
Χρειάζομαι τα φώτα σας έχετε ακούσει κάτι τέτοιο?? Μπορώ με κάποιο τρόπο να διεκδικήσω απο την εταιρία να το φτιάξει και αν ναι πως?