Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: εχει να μου προτεινει κανεις gps?

εχει να μου προτεινει κανεις gps?

καλησπερα παιδια εχω αναφερει στα ταξιδιωτικα οτι θα βγω εξωτερικο.
    το εψαξα τελικα λεω να αγορασω navigator εχει να μου προτινει κανεις μαρκα navigator μοτοσυκλετας?
    κανεις που να εχει παει εξωτερικο και να το εχει δουλεψει να ειναι σχετικα ευκολο στο να βαλεις διαδρομη κτλ.
    ευχαριστω.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος
    Απόψεις μου:

- Μην βασίζεσαι ΜΟΝΟ στο GPS (για 1001 λόγους!)
    - Τα μοτοσυκλετιστικά GPS είναι πολύ ακριβότερα από τα αυτοκινητιστικά ΑΛΛΑ είναι αδιάβροχα και έχουν αλεξήλιο. Αν πας Ευρώπη να ξέρεις ότι θα βρεις 90% βροχή κάπου και επίσης δεν είναι ότι πιο εύκολο να δεις την οθόνη την ημέρα.
    - Θα σου πρότεινα επώνυμο φθηνό μηχάνημα + χάρτες + μελέτη της διαδρομής από πριν (μέσω sites και εκτυπώσεις). Εγώ έχω ένα απλό της Garmin (τάξης 80€) με Ευρωπαϊκούς χάρτες και όσες φορές έχω πάει στο εξωτερικό (δυστυχώς χωρίς μοτό) δουλεύει πολύ καλά. Είναι επίσης αρκετά "σκληρό" για να πεθάνει! Αν πας σε πιο ακριβό, θα σου πρότεινα κάτι με bluetooth για να ακούς σε ένα ακουστικό τις φωνητικές οδηγίες.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παρε οτι να'ναι...αρκει να ειναι Garmin!
    Εχουν(εκτος του οτι ειναι η κορυφαια εταιρια στον χωρο)την μεγαλυτερη ποικιλια απο χαρτες που μπορεις να βρεις ευκολα και τζαμπα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Tom Tom Urban Rider

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αυτή τη στιγμή το καλύτερο GPS για μοτοσικλέτα είναι το Garmin Montana . + _

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Αυτή τη στιγμή το καλύτερο GPS για μοτοσικλέτα είναι το Garmin Montana . + _
    ναι αλλα παει γυρω στα 600ευρω πολλα τα λεφτα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

απλα εκανα λαθος επρεπε να σας πω εκει γυρω στα 250 με μεγιστο 300 ευρω μπορω να δωσω για gps.
    εκει ψαχνω διοτι μετα και ανεβαινει το κοστος.
    πρεπει να κανω και σερβις στην μηχανη αν και θελω ακομα 5.000χλμ να την παω για σερβις ενα χορνετ 600 του 10 καινουργιο το πηρα εχω 23.000 τωρα πανω.

σκεφτομουν και το αλλο εχει ο αδερφος μου ενα δεν θυμαμε την μαρκα που του μιλας για που θες να πας και μιλαει μια γκομενα το εχει στο αμαξι.
    να εκανε για μηχανη αυτο?και απλα να αγοραζα μια βαση μηχανης,αλλα ξερω δεν ειναι αδιαβροχο και ετσι ριξει καμια βροχη εκει που θα παω τον ηπια θα του χαλαει και ποιος τον ακουει.
    Τελευταία τροποποίηση από power hornet; 02/06/2012 στις 08:53.

Αfricaνος και Τζεντλεμαν Το avatar του/της montechristo
    Eδω εισαι: http://www.chinavasion.com/portable-gps/cvugtr16/

Δοκιμασμενα απο πολλα φορουμ, τσαμπα σε σχεση με αλλα μοτοσυκλετιστικα GPS, εχει μεσα προεγκαταστημενο προγραμμα της NAVIGON (IGO), αλλά μπορεις να βαλεις κι οτο αλλο προγραμμα θελεις εσυ.

YΓ Για να μην μπερδευεσε, αλλο πραγμα η συσκευη κι αλλο πραγμα το προγραμμα πλοηγησης...
    Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    [...]σκεφτομουν και το αλλο εχει ο αδερφος μου ενα δεν θυμαμε την μαρκα που του μιλας για που θες να πας και μιλαει μια γκομενα το εχει στο αμαξι.
    να εκανε για μηχανη αυτο?και απλα να αγοραζα μια βαση μηχανης,αλλα ξερω δεν ειναι αδιαβροχο και ετσι ριξει καμια βροχη εκει που θα παω τον ηπια θα του χαλαει και ποιος τον ακουει.
    Δες μαρκα/μοντέλο και ψαξε τα χαρακτηριστικά του στο ιντερνετ να δεις εαν ειναι αδιαβροχο. Τα πιο πολλα των αυτοκινήτων παντως δεν ειναι. Και φυσικα τη γκομενα δε θα μπορεις να την ακους παρα μονο με ακουστικά μεσα στο κρανος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δες και το παρακατω. Ερχεται με destinator, αλλα περνωντας του ενα προγραμμα σε μια καρτα μνημης, μπορεις να αλλαξεις το μενου και να εχεις και igo8 και destinator

H συσκευη
    http://www.skroutz.gr/s/40158/Tibo-A4050.html

και το εξτρα μενου
    http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15671
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    ευχαριστω mcgyver να εισαι καλα.
    θα πω του alex84 που εχει ανεβει πλεον για μονιμα γερμανια μπας και μου το βρει απο εκει ποιο φτηνο.
    για εκει λεω να παω το καλοκαιρι μανχαιμ να γυρισω λιγο απο γερμανια τα μερη ελβετια και στο κατεβασμα να παω η stelvio η dolomiti που ειναι το ονειρο μου,που οταν κοιταω τα ταξιδιωτικα απο εδω μεσα με εχουν μαγεψει αυτα τα μερη.

ευχαριστω μαν και παλι

Παντως για αυτα τα μερη, ειναι (υπερ)αρκετός και ενας χάρτης. Μη μπαινεις σε περιττα εξοδα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις και οποιος εχει κατι αλλο να προτινει ειμαι στο διαρκες ψαξιμο.
    μια τελευαταια ερωτηση αυτα οταν τα αγοραζεις εχουν βαση για να μπαινει στην μηχανη?η πρεπει να σκασεις κανενα 45 ευρω η 60 ευρω που κοιταγα για το tomtom και επαθα μια συγκοπη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Παντως για αυτα τα μερη, ειναι (υπερ)αρκετός και ενας χάρτης. Μη μπαινεις σε περιττα εξοδα.
    λες καπταιν?τι να πω μου ειπε ο αλεξ εκει στην γερμανια εχει πολλους αυτοκινητοδρομους και για να μηνβ μπερδευτω καλυτερα να παρω ενα navigator.
    νομιζεις και εγω δεν τα σκεφτομε τα εξοδα?οτι ειναι λιγο αρκετα?συν στις ημερομινιες που θα παω 29 ιουνιου για ενα 12 ημερο θα πετυχω στην γερμανια και motogp και στο σκεφτομε να παω στον αγωνα συν αλλα εξοδα.
    μου ειπε ο αλεξ 80 ευρω οι δυο μερες αλλα στο χυμα που καθεσε κατω δεν με χαλαει.

για χαρτες αμα το παιξω ετσι να κατεβασω απο νετ?εχει να μου προτινεις κανενα σιτε?η να αγορασω χαρτη τι ευρωπης?

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 01:03
  2. Τα εχει κανεις για να μου πει γνωμη?
    από X_NR750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 20:16
  3. ξέρει κανείς αγγλικά να μου μεταφράσει το παρακάτω;
    από makaronachis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 04:00