Καλησπέρα σας παίδες...πριν λίγες μέρες έβγαλα ενα αντικλείδι για το CBRακι μου (CBR 600 F4i 2002)!Eπειδή άκουσα και διάβασα πολλά περί το κόστος θεώρησα σωστο να σας ενημέρωσω πόσο μου κόστισε...πριν ξεκινησω να κανω οτιδήποτε πηγα σε αρκετά μαγαζια κλειδαράδων και το κόστος που έπερνα ηταν μεταξύ 50-70ευρώ!Μέσα στο κόστος αυτο ειναι το κόψιμο του κλειδιού αλλα και ο προγραμματισμός του...εγω αποφάσισα να αγοράσω το κλειδι απο το εξωτερικό και να κινηθω μεσω αντιπροσωπείας επειδή τα κλειδιά που μου πασαρανε οι κλειδαραδες ηταν "μεγαλύτερα" και απο αυτοκινήτου...κανενας τους,τουλάχιστον οσους εψαξα,δεν ειχε το κλασσικό κόψιμο κλειδιού της HONDA-CBR!Λοιπον το κλειδι(HONDA-CBR) αγοράστηκε μέσω ebay απο Αγγλία και μου στοίχησε 16,5ευρώ(μαζί με τα έξοδα αποστολής),το οποίο διαθέτει και το τσιπάκι ID46 έτοιμο να προγραμματιστεί!Το κόψιμο του κλειδιού 10 ευρώ(χωρίς απόδειξη) απο κλειδαράδικο της γειτονιάς και τέλος ο προγραμματισμός του κλειδιού κόστισε 25 ευρώ(χωρίς απόδειξη) απο επίσιμη αντιπροσωπεια της ΗONDA!
Συνολικό κόστος 51,5 ευρώ!
Καλές βόλτες!