Ντάξει ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό αλλα το ταρακούνημα μας το φάγαμε!
Έγινε σήμερα το απογευμα στον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς.Κοιτούσα καθρέφτη για να βγω αριστερά και πλακώθηκε ο μπροστινός μου στα φρένα και όταν το είδα ήταν αργά!Έκανα ενστικτώδη αποφυγή αλλά δεν ήταν αρκετή.Στάθηκα πολυ τυχερός αφενος γιατι είχα λίγα σχετικά χιλιόμετρα αφετέρου γιατι δεν ερχόταν κανεις απο αριστερά (είχε πολύ κίνηση εκείνη την ώρα).
Το φανάρι το αριστερό του έσπασα και κάτι γρατζουνιές στον προφυλακτήρα.Στο δικό μου το μηχανάκι σπασανε κάτι φλας,κατι πλαστικά.Άυριο θα τη μάθω τη λυπητερή!
Εγώ πέρα απο μια μικρή ενόχληση στον ώμο και μια χαζομελανια στο αριστερό μπουτι,δεν έπαθα τίποτα.Φουλ προβλεπόμενος όπως πάντα,την έκανε τη δουλεια του ο εξοπλισμός.Τώρα απλά πρέπει να βρω καινούργια γαντια.
Το αστείο είναι τύπισα με το Smart που έχει σταματήσει στην αριστερή λωρίδα δευτερόλεπτα μετα το τρακάρισμα.Έγω μολις έχω σηκωθει κοιτάω αριστερα δεξια να δω τι γίνεται και αυτή μου κορνάρει.Γυρνάω να δώ τι θέλει,μηπως θέλει να με ειδοποίησει για κάτι και τι ήθελε τελικά?Να μετακινήσω το πεσμένο στην αριστερή λωρίδα μηχανάκι γιατι τις εμποδιζε το δρόμο![]()
![]()