Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Τρακαρα..... Σε αυτη την περιπτωση ομως τι γινεται???

Τρακαρα..... Σε αυτη την περιπτωση ομως τι γινεται???

Προς ολους οσους μπορουν να με βοηθησουν για το τι πρεπει να κανω...

Πριν λιγες μερες ειχα ενα ατυχημα με τη μηχανη μου στο κεντρο της Αθηνας. Εχω πεσει ξανα και ξανα αλλα πρωτη φορα ενεπλακησε και αλλο οχημα στο ατυχημα....
    Ο τυπος με αυτοκινητο με χτυπησε σωριαστικα στην ασφαλτο και εφυγε. Ενας τυπος με ενα μηχανακι τον σταματησε 2 φαναρια πιο κατω και δικαιολογηθηκε οτι αφου με ειδε να σηκωνομαι επι τοπου τοτε υπεθεσε οτι δεν εχω τιποτα και εφυγε.
    Φωναξα την τροχαια, την ασφαλεια μου, πηρα το τηλεφωνο του παλικαριου με το μηχανακι που τον σταματησε, και γενικα πιστευω πως εγιναν ολα οπως επρεπε.
    Μεχρι και τωρα που σας γραφω ο τυπος δεν εχει παει στην ασφαλεια του να κανει την δηλωση, εγω εχω βρει τον ασφαλιστη του μεσω των κεντρικων της ασφαλειας του, του ειπα για το περιστατικο, ξερει τον τυπο και ειπε οτι θα τον ενημερωσει αλλα ακομα περιμενω.
    Εν τω μεταξυ τον παιρνω τηλεφωνο και δειχνει οτι ειναι κλειστο...

Κοντευει ενας μηνας απο τοτε και αρχιζω να ανησυχω γιατι οι ζημιες στη μηχανη ειναι καλες και το λιγοτερο που δεν θελω ειναι να τα πληρωσω εγω....

Παρακαλω βοηθηστε την κατασταση με συμβουλες και γνωμες.....
    Theodoros L. Chaniotis

Ταλαιπωρημενο Μελος
    Δικηγορος και μονο δικηγορος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μήπως έπρεπε να του έχεις κάνει είδη μήνυση για εγκατάλειψη?

Δικηγόρο φίλε.
    Sent from me using a computer.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Τρακαρα..... Σε αυτη την περιπτωση ομως τι γινεται???

Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
    .
    Ο τυπος με αυτοκινητο με χτυπησε σωριαστικα στην ασφαλτο και εφυγε. Ενας τυπος με ενα μηχανακι τον σταματησε 2 φαναρια πιο κατω και δικαιολογηθηκε οτι αφου με ειδε να σηκωνομαι επι τοπου τοτε υπεθεσε οτι δεν εχω τιποτα και εφυγε.
    :a37: :a37: :a37: :a37:
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    αφου σηκωθηκες υπεθεσε οτι ησουν καλα και εφυγε;;;;
    και οι ζημιες; Ή υπεθεσε οτι και αυτες θα φτιαχτουν μονες τους;;
    Η τροχαια τί σου ειπε; Πηγε σε αυτον στα 2 φαναρια παρακατω;;

σε καμια περιπτωση δε περιμενεισ ενα μηνα να σου κανει ο αλλοσ δηλωση πασ στην ασφαλιστικη σου και επειδη πληρωνεισ λογικα νομικη προστασια τουσ πασ ολα τα χαρτια απο την τροχαια τηλεφωνο του μαρτυρα για αναλαμβανουν αυτοι και να δεις πωσ ξαφνικα θα παει να σου κανει δηλωση

και παντα να ξερεισ πρεπει να ενημερωνεσε απο δικηγορο πως πρεπει να κινηθεισ σε τετοιεσ περιπτωσεισ

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μήπως έπρεπε να του έχεις κάνει είδη μήνυση για εγκατάλειψη?

Δικηγόρο φίλε.
    σκισηηηηηημοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Η τροχαία δεν ήρθε στο σημείο; Απο την τροχαία τι ενημέρωση έχεις σχετικά με το συμβάν.. Φαντάζομαι πως για την εγκατάληψη και μόνο θα έπρεπε να κινηθεί η τροχαία αυτεπάγγελτα εναντίον του..
    Όπως και να έχει πάντως.. ένας μήνας είναι πολύς καιρός..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΔΙΚΗΓΟΡΟ.. για μήνυση , αγωγή, καταγγελία για εγκατάλειψη τροχαίου (ποινικό αδίκημα). Τι στο καλό σκεφτόσουν και δεν το έχεις κάνει ήδη; Αν σε εγκατέλειψε και δεν νοιάστηκε στο ατύχημα, περιμένεις να φιλοτιμηθεί τώρα να πάει να σου κάνει δήλωση;... τόσο αφέλεια πια;

ΣΚΙΣΤΟΝ!!!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε ανθρωπε μου....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σημερα το πρωι μιλησα με το δικηγορο μου και πηγα και του εκανα μηνυση. Του εστειλα και ενα sms λεγοντας του τα καθεκαστα και τις κινησεις μου. Στο καπακι με πηρε τηλεφωνο να μου πει οτι θα παει στον ασφαλιστη του να κανει δηλωση και να παρω πισω την μηνυση.
    Του ειπα οτι αν δεν ερθει η ασφαλεια του να κανει πραγματογνωμοσυνη και μεχρι να φτιαχτουν οι ζημιες η μηνυση θα υπαρχει και θα παμε και δικαστικως για το οτι με παρατησε και εφυγε.
    Το θεμα ειναι το εξης: Εγω λεω οτι φταιει αυτος και αυτος το αντιστοιχο. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις και πως επιλυονται του θεματος οι ασφαλειες???
    Αυτα τα νεα μεχρι τωρα. Υπαρχει περιθωριο 2 μηνων για να κανεις μυνηση απο τη μερα του ατυχηματος οποτε ειμαι μεσα στα περιθωρια.
    Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις προτροπες....
    Theodoros L. Chaniotis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    με μαρτυρες φυσικα στο δικαστηριο (εφοσον δεν παραδεχτει τιποτα)
    Κρατισες στοιχεια μαρτυρων;;;

(Η ασφαλεια του ΔΕΝ προκειται να σε πληρωσει αν αυτος λεει οτι δεν φταιει. Πρεπει να πας δικαστικως.
    Ακομα και ΟΤΑΝ παραδεχεται πως φταιει, η ασφαλεια του κανει ο,τι ειναι δυνατον για να πληρωσει οσο γινεται λιγοτερο. Σου λεει συνυπαιτιοτητα και αλλα τετοια.)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
    [...]Στο καπακι με πηρε τηλεφωνο να μου πει οτι θα παει στον ασφαλιστη του να κανει δηλωση και να παρω πισω την μηνυση.[...]
    Ρε πως σφίγγουν οι κώλοι...

Όπως και να έχει, γνώμη μου είναι και θετική δήλωση να κάνει, και να σου φτιάξουν τις ζημιές, τη μήνυση μην την πάρεις πίσω, γιατί αύριο που θα χτυπήσει εμένα και θα την κάνει πάλι δεν θα είμαι τόσο τυχερός ώστε να υπάρχει μηχανάκι να τον ακολουθήσει και να του πάρει την πινακίδα... και στην καλύτερη θα έχω μερικά κατοστάρικα ζημιά στη χειρότερη θα μου έχει σπάσει τίποτα.

Υ.Γ.: Λέει ότι δεν φταίει; Τότε γιατί έφυγε; Τόσο large;
    Υ.Γ.2: επίσης γνώμη μου, κόψε την κουβέντα μαζί του, δεν έχει νόημα αφού πάει πλέον μέσω δικηγόρου και σφαλιστικών, μόνο τα νεύρα θα σου σπάνε.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Ρε πως σφίγγουν οι κώλοι...

Όπως και να έχει, γνώμη μου είναι και θετική δήλωση να κάνει, και να σου φτιάξουν τις ζημιές, τη μήνυση μην την πάρεις πίσω, γιατί αύριο που θα χτυπήσει εμένα και θα την κάνει πάλι δεν θα είμαι τόσο τυχερός ώστε να υπάρχει μηχανάκι να τον ακολουθήσει και να του πάρει την πινακίδα... και στην καλύτερη θα έχω μερικά κατοστάρικα ζημιά στη χειρότερη θα μου έχει σπάσει τίποτα.

Υ.Γ.: Λέει ότι δεν φταίει; Τότε γιατί έφυγε; Τόσο large;
    Υ.Γ.2: επίσης γνώμη μου, κόψε την κουβέντα μαζί του, δεν έχει νόημα αφού πάει πλέον μέσω δικηγόρου και σφαλιστικών, μόνο τα νεύρα θα σου σπάνε.
    συμφωνω κι επαυξανω!!!
    οσο για το τι λεει αυτος, μην ανυσηχεις και οι ασφαλιστικες δεν ειναι ηλιθιες..
    αν εχεις χαρτι τροχαιας για το συμβαν δε σε νοιαζει τιποτα..
    Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
    Kein Engel kommt um Euch zu rachen
    Diese Tage Eure Letzten sind
    Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen

Νέο μέλος

παρτου κ τα σοβρακα ρεεεεε.........

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2010, 17:40
  2. τι κανεις σε αυτη τη περιπτωση?
    από johndoe στο forum Off topic