Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Προς αναζήτηση δικύκλου μτχ αρκετα μπερδεμένος....

Προς αναζήτηση δικύκλου μτχ αρκετα μπερδεμένος....

Καλησπέρα μηχανοβιοι και μη.
    Μετα απο καιρο θα χρειαστω ξανα την βοηθεια σας.
    Ψαχνω να αγορασω ενα δικυκλο μικρου κυβισμου απο 125-300cc
    Διπλωμα υπαρχει απεριοριστου απλα λογο οτι δεν εχω δουλεια και τα οικονομικα μου ειναι χαλια δεν ειμαι για να δινω 250-300€ σε ασφαλειες και τελη.
    Οποτε ψαχνω κατι μεχρι 300 κυβικα γιαυτο και μονο το λογο.

Πριν ενα χρονο λοιπον χρειαστηκε να πουλησω το honda innova 125i που ειχα το εδωσα με 20000χλμ στα 1100€ (επρεπε να φυγει γιατι εφευγα στο εξωτερικο αλλα τελικα γυρισα πριν ενα μηνα )

Τωρα ειμαι σε αναζητηση νεου μοτο (μεταχειρισμενο) και το budget μου ειναι 1300-1400 με βαρια καρδια γιατι θα χρειαστει να αγορασω παλι κρανος (το εδωσα ο μαμακας) ασφαλεια μεταβιβαση φτανουμε κοντα στα 1700€...

Κοιταω κατι σε μη παπι και ο λογος ειναι πως με αυτα τα χρηματα σιγουρα μπορω να αγορασω κατι πιο δυνατο ωστε να μπαινω και εθνικη σαν ανθρωπος.
    Οποτε ψαχνω κατι να πιανει 120 (πραγματικα) και να μη καιγεται δηλαδη 120 να μην ειναι η τελικη του..
    Κοιταγα μεχρι τωρα για scooter 200-250cc αλλα καταλαβα γρηγορα πως τα 200 ειναι τα αντιστοιχα 125cc μιας παπιας. Πχ kymco agility 200i (160cc) τελικη πιανει 100 με το ζορι.. Το ιδιο και με sym symphony κλπ.
    Και πραγματικα ειμαι μπερδεμενος μιας και το budget δεν ειναι αρκετο απο τη μια απο την αλλη δεν θελω να γυρισω σε παπακι μιας και εκει οι επιλογες ειναι λιγες (honda innova 125i-modenas x-city) για crypton x δεν παιζει σαλιο και παλαιοτερα παπακια ουτε να τα βλεπω δεν θελω..

Σκεφτομουν για honda cb400sf παλι οπως παλια μιας και το βρισκω κοντα στο 1000αρικο αλλα δεν ξερω τι κουσουρια θα βγαλει και αμα βγαλει θα μπω μεσα και θα καθεται να ποζαρει για τα κλεφτρονια (ναι ουτε γκαραζ δεν εχω) . Σαν επιλογη ειναι η ιδανικη 1000€ και τα 300€ ασφαλεια τελη κλπ για ενα++ χρονο αλλα.... το φθηνο βγαινει πολλες φορες ακριβο....

Mου αρεσει σαν ιδεα το honda cbf250 αλλα σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν μονο δυο επιλογες στο car.gr και δεν δειχνουν και τοσο σωα τα μηχανακια...

Τις τελευταιες 3ης εβδομαδες ειμαι συνεχως στο refresh στο car.gr youtube & χρυση ευκαιρια (που δεν βρεθηκε κ ποτε)...

Τα φωτα σας κυριες και κυριοι!!!

Banned
    Σε αυτά τα λ7 είχα δει και μερικά bros 400/650 για ένα φίλο.
    Επίσης και χτ600 παίζουν, και dominator .
    Για κράνος κλπ κοίτα και εδώ μέσα

400αρι θα τα εδινα μονο αν ηξερα ποιος την ειχε κλπ. Μιλαμε και για μοντελα 17++ ετων. Ολο και κατι θα ζητησει στην αρχη.... Οποτε... δεν..
    xt θα το κλαιω απο το 1ο βραδυ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Tελικα δεν καταλαβαινω..
    Θες μεχρι 300 cc ή θα πηγαινες και μεχρι τα 700κατι που εχουν 55 ευρω τελη;;
    Και για ποια χρηση θελεις το μηχανακι;; Θα κινεισαι μονο ασφαλτο;; Θα εισαι μονο μεσα στην πολη;; Θα κανεις κανενα ταξιδακι;;
    Για διευκρυνησε περαιτερω διοτι μονο με το μπατζετ οι επιλογες ειναι παρα πολλες. Απο τσοπερακια μεχρι enduro..
    MADE IN JAPAN 日本製

bob o mastoras (γαματο nickname ) Θελω κατι μεχρι 300 κυβικα που τα τελη κυκλοφοριας ειναι 22 ευρω και η ασφαλεια φθηνοτερη..
    Βασικα 250 ειναι το ιδανικο μιας και η ασφαλεια το 6μηνο βγαινει στα 62,74€. Στα 251 κυβικα παει 85 ευρω. Οκ 40 ευρω περιπου το χρονο διαφορα θα μου πεις...αλλα για μενα και αυτα δεν περισσευουν.Θα μου πεις αν θες οικονομια παρε παπακι.. Αυτο και θα εκανα και αν δεν βρω κατι σωστο στο τελος αυτο θα κανω... Απλα ψαχνω και εγω κατι μεγαλυτερο μιας και μεγαλωσαμε λιγο.....

Το μηχανακι το θελω για να πηγαινω για καφε,κανενα ποτακι και κανενα μπανιο το καλοκαιρι στο ενδιαμεσο αν βρω δουλεια και στη δουλεια μου. Ταξιδακια 100-200 χλμ κλπ ισως να γινουν καποια στιγμη στο μελλον αν εχουμε δουλεια... Αλλα γενικα δεν ζηταω τρελα πραγματα.Ψαχνω κατι που να πηγαινει με 120χλμ για μια ωρα και να μη σπαει,αξιοπιστο,να μη καει τα κερατα του (οποτε μεχρι 300cc καλα ημαστε) και να μη ζηταει καθε 3ης και λιγο service (με τη παπια 5000χλμ το χρονο εκανα).... Το παπακι τα επιανε οριακα τα 120χλμ τουλαχιστων στο κοντερ και επειδη εχω δουλεψει αυτη τη ταχυτητα και ειναι και νομιμη θελω κατι που να μη σπαει στα 120...
    Ναι μονο ασφαλτο με ενδιαφερει αυτη τη περιοδο ( αν ερθει η αναπτυξη και βρουμε και μια δουλεια παμε και για χωμα)...

Motard κλπ δεν θελω γιατι τα κλεβουν εδω που ειμαι και το παπι ενας λογος που το φοβαμαι ειναι και αυτος... Γκαραζ δεν υπαρχει...

Ψαχνω σε γενικες γραμμες ενα μοτο ενα κλικ παραπανω απο ενα παπακι και αυτο το κλικ παραπανω να ειναι σε ολα ασφαλεια τελη εξοδα συντηρησης βενζινες... Μη καιω και 6 λιτρα στα 100 4-4.5 το πολυ....
    Το cbf 125 αν εβγαινε 150cc θα το σκεφτομουν σοβαρα. Το cbf 250 μου αρεσει αρκετα αλλα με αυτα τα χρηματα βρισκω μονο σε κακη κατασταση...

Η βλακεια ειναι πως με 1500 περνεις 600αρα μηχανη 2001 και μετα αξιοπρεπεστατη αλλα 250αρακι δεν βρισκεις... Επισης ολα τα παπια σε τιμη ειναι για να γελανε και οι κοτες... Μεχρι και glx πουλανε 1000€ (εχω δει και με 2000€)...

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Δες και κάτι τετοιο
    there's no such thing as impossible

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aνεμος Προβολή μηνύματος
    Δες και κάτι τετοιο
    Ότι λέει ο από πάνω

Σε street μηχανακια (που θα αναπτυσουν τα 100 - 120 χωρις να σπανε) θα ελεγα τα cbf 250 και ybr 250 αλλα οπως ειδες παιζουν σε λιγο ακριβοτερες τιμες αλλα μπορεις να βρεις αξιοπρεπη κοντα στα 1000 +κατι ψιλα.
    Ετσι και αλλιως δεν τα σπαγανε αυτα τα μηχανακια, δεν νομιζω να εχουν θεματα.

Σε εντουρακια παιζουν διαφορα, dr 250, xr 250, ttr 250, klx 250, xt 225 κλπ. Mε 100 μπορεις να τα πηγαινεις ανετα. Δεν σπανε και δεν χαλανε και ειναι και πιο βολικα μεσα στην πολη. Οι κλεφτες ομως θα τα προτιμησουν δυστυχως..

Μετα εχεις τα choper στυλ virago, rebel, eliminator, sr, cm κλπ. Δεν ειναι τοσο ευκινητα στην πολη αλλα ειναι πιο ανετα στο ταξιδι και δεν νομιζω να τα κλεβουν.

Εγω παντως με τα δικα σου κριτηρια θα επαιρνα ενα σκουτερ με 16αρηδες τροχους. Κανει τα παντα και συμφερει. Και βρισκεις ανετα σε αυτα τα λεφτα. Δεν ειναι και ψοφια τα 250αρια. Πας με 100 ανετα και εχεις και αποθεμα. Εγω και με τα 125 τα επιανα τα 100 ευκολα παντως αρκει να υπηρχε ευθεια.
    MADE IN JAPAN 日本製

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    βλέπω στον τίτλο "μτχ" και το μυαλό μου πήγε εδώ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	l_mtx200_1983-01-28.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	28,9 KB 
ID:	330754
    τι ωραίο μηχανάκι...!
    you rise you fall you're down then you rise again

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    KLE 250 Annhelo
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Ξεκινώντας ανάποδα να απαντώ στο ερώτημά σου θα σου πω πως όλα κλέβονται.
    Αντί να ξεκινήσεις αναζητώντας μοτοσυκλέτα, ξεκίνησε να βρεις ένα ασφαλές σημείο που θα την παρκάρεις.
    Έπειτα οι επιλογές είναι απεριόριστες, θα επιμείνω κι εγώ στην αγορά ΧΤ600, θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνεις τα πάντα:
    παπί στη πόλη
    αξιοπρεπές σε ταξίδι
    κάνεις και εκδρομικό enduro
    φθηνά ανταλλακτικά
    παροιμιώδης αξιοπιστία
    οικονομική σαν αγορά
    Έχω 2 (ένα πολιτικό κι ένα για το βουνό) κι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Καλή επιλογή.

To tiger ειναι λιγο ψοφιμι και απο εμφανηση δεν με καει. + οτι με ανταλλακτικα κλπ δεν ξερω τι παιζει..

Φιλε bob απο scooter οι επιλογες ειναι ελαχιστες σε αυτα τα χρηματα και το μονο που αξιζει 100% στα ματια μου ειναι το beverly 250 ομως βγαζουν προβληματα με τη τρομπα νερου και το κοστος για service ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο μια μηχανουλα.

Το cbf 250 ειναι το ιδανικο αλλα με αυτα τα χρηματα αν κανετε μια βολτα στο car.gr θα δειτε πως μονο 2 μηχανακια υπαρχουν και εμφανισιακα δεν εμπνεουν και για πολυ σωα.. Εχουν και 50.000++χιλιομετρα.....

Οσο για το kle το σκεφτομαι αρκετα αλλα δεν εχω βρει παλι ενα μοντελο στο car.gr που να αξιζει...

Φιλε Νότη καλα τα λες αλλα γκαραζ δεν υπαρχει.. Και το innova το κλειδωνα απεναντι απο το σπιτι μου.Σκυλος υπαρχει για να γαβγηζει επισης...
    Αλλα ψαχνω κατι που να μην ειναι αλλανιαρικο... Δεν φοβαμαι τους επαγγελματιες κλεφτες γιατι αυτοι πανε για τα πολλα οποτε μηχανι των 1000€ +- θα πρεπει να την δινεις ευκαιρια για να στη παρουν... αλλα φοβαμαι τα πιτσιρικια... Με το innova δεν ασχοληθηκε κανεις γιατι ηταν το νεο μοντελο και τα πιτσιρικια ειναι δυσκολοτερο να το αποκτησουν... Αρα λιγοτεροι καγκουρες για να σου το φανε... Με εντουρακι επωνυμο το κλαιω απο το πρωτο βραδυ... Και η μαμακια ξερεις ποια ειναι; Πως εντουρακι εχω ενα παρατημενο malaguti xsm 50cc αλλα δεν μπορω να του αλλαξω μηχανη πχ 125cc τετραχρονο νομιμα.. Αν γινοταν αυτο θα εδινα το 1000αρικο να το φτιαξω..

Δεν εχεις κοντα στο σπιτι σου καποιο μαγαζι που να μενει ανοιχτο συνεχεια;; Ή καποιο αστυνομικο τμημα;; Μπορεις να το αφηνεις εκει και ας περπατας λιγο.
    Και 'γω οποτε ειμαι Αθηνα φοβαμαι με το μηχανακι και το βαζω σε παρκινγ και αναγκαστικα πληρωνω κερατιατικα γμτ..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αδερφε εδω εισαι...

παλιο αλλα καλο...
    με τα λεφτα που εχει σαν μεταχειρο, μπορεις να το παρεις και να του κανεις και φουλ σερβις αμα λαχει και να σου περισσεψουν κιολας...
    δεν ειναι και το πιο "μπανικο" για να κλαπει...με ενα πεταλο ή και μια αλυσιδα εισαι υπερκαλυμμενος...
    παει με τα χλμ που θες ανετα...
    δεν ζοριζεται στο δικαβαλο...
    ειναι μανουλα για το κεντρο και τα πεζοδρομια...
    κανει και μικρα ταξιδακια των 100-150χλμ...
    250cc αρα στα ιδανικα κυβικα για μικρη ασφαλεια και τελη...
    απλα ειναι λιγο παλιο...αλλα ειπαμε...μπορεις να βρεις ενα καλοσυντηρημενο και να του κανεις και φουλ σερβις με τα λεφτα που διαθετεις...

τι αλλο θες?

bob ειμαι τελειως απομερα.. Οσο για το αστυνομικο τμημα αχαχα ας γελασω.. Τα κλεβουν και μπροστα τους...

Φιλε devil's σε ποιο αναφερεσαι; kle 250?

Για το τελευταια διαβαζω πως ειναι ψοφιο σε πολη (οκ σαν παπακι)... αλλα καει και βενζινη 5-6 λιτρα στα 100.. τι ισχυει;

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς αναζητηση...
    από Titus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2011, 14:48
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 13:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία