Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Προς αναζητηση...

Νέο μέλος

Προς αναζητηση...

Αναζητειται παρεα για μηχανοβολτα/καφε. Ως νεο μελος δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι τριγυρω μου μιας και γω μενω παγκρατι πλευρα. Μεγιστη δυστυχια... κανενας απο τους γνωστους μου δεν οδηγαει μηχανη και παρολο που διασκεδαζω τα μοναχικα μου χιλιομετρα ψαχνω παρεουλα για βολτα καφεδακι χαζοσυζητηση κτλ. Αν απ'οτι την αλλη υπαρχει και καποιος να μιλησει και να μου δειξει πως στριβουν και πως ανοιγουν τα 1000ss θα ηταν απολυτα εκτιμητεο, μιας και λεω κατα σ/κ πλευρα να ανηφορισω προς Αη Γιαννη. Οσοι πιστοι...

Ξεκινα απο εδω

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=116742

Καλώς ήρθες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλως ηρθες

εχουμε πολλα να πουμε με ατομα ανοιχτα στο να ακουσουν και να μαθουν
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το κακό ειναι οτι στο Παγκράτι μένουν αρκετοι βρόντακες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Προς αναζητηση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titus
    Αναζητειται παρεα για μηχανοβολτα/καφε. Ως νεο μελος δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι τριγυρω μου μιας και γω μενω παγκρατι πλευρα. Μεγιστη δυστυχια... κανενας απο τους γνωστους μου δεν οδηγαει μηχανη και παρολο που διασκεδαζω τα μοναχικα μου χιλιομετρα ψαχνω παρεουλα για βολτα καφεδακι χαζοσυζητηση κτλ. Αν απ'οτι την αλλη υπαρχει και καποιος να μιλησει και να μου δειξει πως στριβουν και πως ανοιγουν τα 1000ss θα ηταν απολυτα εκτιμητεο, μιας και λεω κατα σ/κ πλευρα να ανηφορισω προς Αη Γιαννη. Οσοι πιστοι...
    Υποθέτουμε, βάση αυτών που λες πιο πάνω, ότι έχεις 1000ss κι ότι δεν ξέρεις να στρίβεις..

Είναι αληθινές οι υποθέσεις αυτές;

Αν ναι, πόσο καιρό την έχεις, τι μηχανή/ές είχες πριν και πόσο καιρό;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Καλημερα και παλι παιδια,ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις :-)
    Ειχα δει την ετησια συναντηση κα προσπαθω να ξεφυγω απο υποχρεωσεις μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω αλλα ακομα παιζεται. (βροντακες?)
    Οσο αφορα την εμπειρια μου ενταξει δεν ειμαι και χθεσινος,αλλα δεν ξυνω και γονατο. Ειχα περασει απο διαφορα μεχρι να καταληξω στον ερωτα μου (R1). Ξεκινησαμε με GPZ 500,CB400,Vstrom, για κανα χρονο ενα Haya αλλα αυτο δεν ηταν δικο μου οποτε δεν μπορουσα να του συμπεριφερθω ασχημα η ως θα επρεπε (+αυτο ηταν στην αγγλια αλλη ασφαλτος, αλλη νοοτροπια)
    Απλα 1000αρι ελληνικη ασφαλτος και ελληνικη νοοτροπια κανουν μια πολυ δυσκολη εξισωση στην οποια μπηκα ηθελημενα και απλα ψαχνω συνοδοιπορους και γιατι οχι και φιλους

Καλημερα και παλι παιδια,ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις :-)
    Ειχα δει την ετησια συναντηση κα προσπαθω να ξεφυγω απο υποχρεωσεις μηπως και καταφερω να ερθω κι εγω αλλα ακομα παιζεται. (βροντακες?)
    Οσο αφορα την εμπειρια μου ενταξει δεν ειμαι και χθεσινος,αλλα δεν ξυνω και γονατο. Ειχα περασει απο διαφορα μεχρι να καταληξω στον ερωτα μου (R1). Ξεκινησαμε με GPZ 500,CB400,Vstrom, για κανα χρονο ενα Haya αλλα αυτο δεν ηταν δικο μου οποτε δεν μπορουσα να του συμπεριφερθω ασχημα η ως θα επρεπε (+αυτο ηταν στην αγγλια αλλη ασφαλτος, αλλη νοοτροπια)
    Απλα 1000αρι ελληνικη ασφαλτος και ελληνικη νοοτροπια κανουν μια πολυ δυσκολη εξισωση στην οποια μπηκα ηθελημενα και απλα ψαχνω συνοδοιπορους και γιατι οχι και φιλους
    Ωραία..

Επειγόντως διαβάζεις τα πάντα εδώ και κανονίζεις ΑΜΕΣΑ να κάνεις κάποιο απο τα σχολεία που γίνονται σε Μέγαρα/Σέρρες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ωραία..

Επειγόντως διαβάζεις τα πάντα εδώ και κανονίζεις ΑΜΕΣΑ να κάνεις κάποιο απο τα σχολεία που γίνονται σε Μέγαρα/Σέρρες..
    θα προτεινα δε αντι του σαββατιατικου ρωσσου να πας στα μεγαρα που εχει riding school

Νέο μέλος
    Τhanks Sniper, τα ειχα περασει τα tips στο forum, ενταξει δεν κραταγα και σημειωσεις, οσων αφορα τα σχολεια σε Σερρες και Μεγαρα ειχα κανει πριν 5-6 χρονια CSS στην αγγλια Silverstone Ισως ενα φρεσκαρισμα να ειναι απαιτητο, αλλα να σου πω την αληθεια ενω εχω διαβασει εξαιρετικες κριτικες για τα αναλογα σχολεια στην ελλαδα νομιζω οτι μαλλον θα απογοητευτω σχετικα με την οργανωση/ασφαλεια/πιστα κτλ κτλ (εχω αλλα δεδομενα στο μυαλο μου). Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν θα θελα να το ακριβοπληρωσω και μετα να μην ειμαι και ευχαριστημενος. Τελοσπαντων δεν ψαχνω για καθηγητη (αν και οι παρατηρησεις παντα ειναι καλοδεχουμενες ) για παρεουλα και για περισοτερη ασφαλεια κοιταζω να εχω (ισχυς εν τη ενωσει :P ).

Τhanks Sniper, τα ειχα περασει τα tips στο forum, ενταξει δεν κραταγα και σημειωσεις, οσων αφορα τα σχολεια σε Σερρες και Μεγαρα ειχα κανει πριν 5-6 χρονια CSS στην αγγλια Silverstone Ισως ενα φρεσκαρισμα να ειναι απαιτητο, αλλα να σου πω την αληθεια ενω εχω διαβασει εξαιρετικες κριτικες για τα αναλογα σχολεια στην ελλαδα νομιζω οτι μαλλον θα απογοητευτω σχετικα με την οργανωση/ασφαλεια/πιστα κτλ κτλ (εχω αλλα δεδομενα στο μυαλο μου). Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν θα θελα να το ακριβοπληρωσω και μετα να μην ειμαι και ευχαριστημενος. Τελοσπαντων δεν ψαχνω για καθηγητη (αν και οι παρατηρησεις παντα ειναι καλοδεχουμενες ) για παρεουλα και για περισοτερη ασφαλεια κοιταζω να εχω (ισχυς εν τη ενωσει :P ).
    ΟΚ, Silverstone δεν έχουμε εδώ.. Δεν έχουμε όμως και τους δρόμους της Αγγλίας.. καλά θα είναι να το καταλάβεις (αν δεν το έχεις ήδη) για να μην απογοητευτείς και σ' αυτό.

Καλές βόλτες

Νέο μέλος
    Χμμμ ισως τελικα να χρειαζεται μια επαναληψη, αλλα σαν φυγει ο Μαιος γιατι μειναμε λιγο πισω στα ευρωπουλακια.

Χμμμ ισως τελικα να χρειαζεται μια επαναληψη, αλλα σαν φυγει ο Μαιος γιατι μειναμε λιγο πισω στα ευρωπουλακια.
    ωστοσο μεχρι τοτε παρακολουθα συναντησεις-βολτες.

ολο και καπου θα μπορουσες να εμφανιστεις να τα πουμε.

Νέο μέλος
    Χεχεχεχεχε, ναι μωρεεε, δεν χανομαστε

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το κακό ειναι οτι στο Παγκράτι μένουν αρκετοι βρόντακες
    ευτυχώς είμαι στα σύνορα...

καλώς ήρθες, όπως και είπε ο trooper έχε το νου σου στις συναντήσεις ολο και παρέα θα βρεθεί. Καλορίζικη και καλή διασκέδαση με το r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλως ηλθες...
    προσπαθησε να πας στα Μεγαρα ή στις Σερρες για να εξοικειωθεις πιο πολυ με την ασφαλτο και το κατα ποσο κραταει (σε σχεση παντα με αυτα που εχεις συνηθισει και εχεις στον μυαλο σου).

και ο Αγιος κραταει αλλα θελει να ξερεις τις στροφες και να εισαι και λιγο πιο "μαλακος" με το γκαζι...

οπως και να εχει, καπου θα συναντηθουμε..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2007, 13:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ