Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Ρε παλικαρια απο την Πρεβεζα ποτε θα βαλετε μυαλο???

Παλαιό μέλος

Ρε παλικαρια απο την Πρεβεζα ποτε θα βαλετε μυαλο???

Το φαινομενο συχνο.Πρεβεζιανος μοτοσυκλετιστης με φορμα αθλητικη και αθλητικο χαμηλο παπουτσακι να ταξιδευει.Μπουφανακι οι μισοι κανονικο,οι αλλοι μισοι κατι για να μην κρυωνουνε.Συν τοις αλλοις αρκετοι απο αυτους οδηγουνε χωρις αυριο.Σημερα ειδα μια παρεουλα απο τρεις,με την κλασσικη πλεον μοτοσυκλετιστικη Πρεβεζιανικη αμφιεση.Ο ενας μαλιστα φορουσε και παπουτσι τρια νουμερα μεγαλυτερο.

Χαθηκαν τοσα παλικαρια απο την Πρεβεζα και ακομη μυαλο δεν βαλατε?Τι πρεπει να γινει για να καταλαβετε οτι σε περιπτωση ατυχηματος ειστε απλα ξεβρακωτοι?Δεν βλεπετε τους αλλους γυρω σας πως ντυνονται?Και στο φιναλε αν ειναι ζορισμενη η τσεπη,ενα παντελονι τζιν και ενα μποτακι δεν σας βρισκεται?

Ρε παλικαρια απο την Πρεβεζα ποτε θα βαλετε μυαλο?

ΥΓ Εννοειται οτι δεν αναφερομαι σε ολους τους μοτοσυκλετιστες απο την Πρεβεζα,μιας και εχω αρκετα φιλαρακια απο εκει,που οταν βγαινουνε στον δρομο ειναι σαν αστακοι.

α, να προσθέσω και όλη την αττική... και γενικότερα δεν είναι θέμα πρέβεζας, είναι γενικότερο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    α, να προσθέσω και όλη την αττική... και γενικότερα δεν είναι θέμα πρέβεζας, είναι γενικότερο.
    Εδω ειναι πλεον θεμα Πρεβεζας.Αν δεις ατομο να ταξιδευει με φορμα δεν χρειαζεται καν να ρωτησεις απο που ειναι.

Παλαιό μέλος
    Μάλλον πρόκειται για εποχικούς μοτοσυκλετιστές.
    Το καλοκαίρι ένα κρανάκι (ή και καθόλου) αρκεί για τις κοντινές βόλτες. Μπάνιο, δουλειά κλπ.
    Μόλις δροσίσει η μοτοσυκλέτα κλειδώνεται μέχρι την επόμενη "σεζόν".
    Κοινώς, το ντύσιμο είναι μόνο για το κρύο.
    Συνηθισμένη συμπεριφορά.

Πιθανόν η Πρέβεζα να έχει πολλούς του είδους.

Παλαιό μέλος
    Δεν ξερω αν ειναι εποχιακοι η οχι.Αυτο που ξερω ειναι οτι η Πρεβεζα ειναι η πολη με τα περισσοτερα θυματα.Αν το παρεις αναλογικα με τον πληθυσμο της,τα πραγματα γινονται ακομη χειροτερα. 0

ο Άγιος Πρεβέζης, δεν βοηθάει αν κάνετε κανένα τάμα;

ξεπέρασέ το μΠαναώτ. Και εδώ περνάς δυτικά προάστια, περνάς στο μεγαλύτερο λιμάνι να ουμ, όλοι χύμα στο κύμα. ε, κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση. και δεν είναι θέμα χρημάτων. όταν σκας 20άρικα για μηχανάκι και κυκλοφορείς με το καλό το ρέιΦαν το γυαλί και το mike παπουτσάκι από τον γύφτο της santa barbra είναι θέμα (αν)εγκεφάλου καθαρά. Περαστικά και καλά κουράγια στους οικείους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Εγω ρε παιδια ενα δεν καταλαβαινω. Πως καβαλανε μηχανη με σορτς και σαγιοναρα διχαλο!
    Δεν παίρνουν φωτια τα μπουτια τους; Τα δαχτυλα δεν πονανε στο σασμαν;
    Εγω μια σαρα εφαγα προχτες και φορουσα αθλητικα και τον αστραγαλο τον στραμπουλιξα αφου ειχα ολο το μηχανακι πανω του!...
    Τι να πω.. η βλακεια δεν εχει ορια
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

Παλαιό μέλος
    ο Άγιος Πρεβέζης, δεν βοηθάει αν κάνετε κανένα τάμα;

ξεπέρασέ το μΠαναώτ. Και εδώ περνάς δυτικά προάστια, περνάς στο μεγαλύτερο λιμάνι να ουμ, όλοι χύμα στο κύμα. ε, κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση. και δεν είναι θέμα χρημάτων. όταν σκας 20άρικα για μηχανάκι και κυκλοφορείς με το καλό το ρέιΦαν το γυαλί και το mike παπουτσάκι από τον γύφτο της santa barbra είναι θέμα (αν)εγκεφάλου καθαρά. Περαστικά και καλά κουράγια στους οικείους.
    Ενταξει δεν θα χασω και τον υπνο μου,αλλα ειναι αδικο να βλεπεις νεα παιδια να πανε χαμενα.

Παλαιό μέλος
    Η Αννα πηρε μονη της και με ηπιο τροπο το μαθημα της,δεν νομιζω οτι χρειαζεται να της πω κατι.

Και αλλους βλεπω στον δρομο με ελειπη εξοπλισμο και δεν με ενοχλει γιατι νοιωθω οτι ξερουνε να καβαλανε και φυλαγονται αναλογα.Και εγω πολλες φορες φοραω το παντελονι,τα μποτακια και βγαινω στην εθνικη.Δεν κανω ομως ολοκληρο ταξιδι ,ουτε παω σαν τον διαολο,προσαρμοζω αναλογα την οδηγηση μου.Φοραω το κρανακι της πολης και το ωραιο παπουτσακι για τη δουλεια,αλλα παω με 50-60-70,δεν παω με 160,

Δεν τα εχω με αυτους που εχουνε ελειπη εξοπλισμο,αλλα η εμπειρια τους ας πουμε το αντισταθμιζει.Τα εχω με καποια νεα παλικαρια που νομιζουνε οτι ειναι ατρωτα.Τα εχω επισης και με καποιους μεγαλυτερους που οταν συνταξιδευουνε μαζι τους δεν τους πιανουνε στα κατακεφαλα.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/08/2016 στις 14:22.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δεν τα εχω με αυτους που εχουνε ελειπη εξοπλισμο,αλλα η εμπειρια τους ας πουμε το αντισταθμιζει.Τα εχω με καποια νεα παλικαρια που νομιζουνε οτι ειναι ατρωτα.Τα εχω επισης και με καποιους μεγαλυτερους που οταν συνταξιδευουνε μαζι τους δεν τους πιανουνε στα κατακεφαλα.
    Κανείς δεν έχει δικαίωμα να "πιάσει τον άλλο στα κατακέφαλα" γιατί δεν φοράει κράνος. Μεγαλύτερος ή μικρότερος δεν παίζει ρόλο.

Πάντως εγώ κουράστηκα να τους την λέω, να μιλάω με κάθε πανύβλακα στα φανάρια που έχει κάνει το παιδί του αερόσακο.
    Όποιος θέλει ας καταλάβει κι αν θέλει ας το εφαρμόσει, δεν ξανασχολούμαι πλέον. Αν κάποιοι για να μάθουν θέλουν τον δύσκολο τρόπο, μαγκιά τους, αν μάθουν με τον εύκολο πάλι μαγκιά τους, μου αδιάφορο. Στα παιδιά μου κοιτάζω να περάσω σωστά μηνύματα και σε όποιον με ρωτάει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Κανείς δεν έχει δικαίωμα να "πιάσει τον άλλο στα κατακέφαλα" γιατί δεν φοράει κράνος. Μεγαλύτερος ή μικρότερος δεν παίζει ρόλο.

Πάντως εγώ κουράστηκα να τους την λέω, να μιλάω με κάθε πανύβλακα στα φανάρια που έχει κάνει το παιδί του αερόσακο.
    Όποιος θέλει ας καταλάβει κι αν θέλει ας το εφαρμόσει, δεν ξανασχολούμαι πλέον. Αν κάποιοι για να μάθουν θέλουν τον δύσκολο τρόπο, μαγκιά τους, αν μάθουν με τον εύκολο πάλι μαγκιά τους, μου αδιάφορο. Στα παιδιά μου κοιτάζω να περάσω σωστά μηνύματα και σε όποιον με ρωτάει.
    Ρε Βασειλη μεταφορικα ειναι τα κατακεφαλα.

Ειμαι εγω τελειος και θα κρινω η θα κατακρινω τους παντες?Λεω κουβεντες να μου φυγει η ζοχαθα.

Παλαιό μέλος
    Σημερα τα ξημερωματα ενα ακομη παλικαρι ,24 χρονων, απο την Πρεβεζα εχασε την ζωη του.

Δεν γνωριζουνε ακομη ποιος φταιει,αλλα και να το μαθουνε δεν εχει πλεον καμμια σημασια.Καλο ταξισι στο φιλαρακι μας.

http://allnews-epirus.blogspot.gr/2016/08/24.html

Παρακαλω να μην υπαρξουνε αλλες απαντησεις μεχρι να κλειδωσει καποιος αρμοδιος το θεμα.
    Ευχαριστω.

amyrou edit: Αντιγράφω το κείμενο του παραπάνω συνδέσμου γιατί δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να επισκέπτονται τον όποιο τρίτο ιστότοπο

Ο λεγόμενος..."Κόμβος Ιωαννίνων" της Εγνατίας, το πρόχειρο αυτό κατασκεύασμα με το πολλά τροχαία ατυχήματα, όπου οι οδηγοί προσπαθούν να βρούν τον...δρόμο για να περάσουν στην Εγνατία Οδό προς Θεσσαλονίκη με εισόδους προς Ιωάννινα, απο Αθήνα, Ηγουμενίτσα και Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, στοίχισε τα ξημερώματα σήμερα την Ζωή ενός 24χρονου μοτοσικλετιστή απο τον Ωρωπό Πρέβεζας κάτοικο Ανατολής.
    Ο 24χρονος κατευθύνονταν απο Πρέβεζα προς Γιάννινα όταν κάτω απο την γέφυρα της Εγνατίας, συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Σκοπιανός με επιβάτες την οικογένειά του.
    Από την Τροχαία δεν ανακοινώθηκε ποιός απο τους δύο οδηγούς παραβίασε την προτεραιότητα, αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρή και απο αυτή προκλήθηκε φωτιά στην μοτοσικλέτα του 24χρονου. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.
    Η οικογένεια των Σκοπιανών με ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκε κι αυτή στο νοσοκομείο.
    Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Ιωαννίνων.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/08/2016 στις 14:26.

Αφαιρέθηκε το οφτόπικ σπαμ όσο πλάκα και να είχε.

Το κλείδωμα δεν το κατάλαβα γιατί και πως το ζητάς, αν θέλεις το εξηγείς.

Επίσης από ότι διάβασα σήμερα σε ουκ ολίγα σχόλια στο fb, ο συγκεκριμένος κόμβος είναι επικίνδυνος και είναι σημείο συχνών "ατυχημάτων". Αν συνδυάσεις το κακό σημείο με "κακούς" οδηγούς (με δεδομένο ότι υπήρξε παραβίαση προτεραιότητας το σχόλιο "κακοί")... Αν έχεις κάποια απόδειξη για το τι φορούσε το παλικάρι που έφυγε, η οποία ισχυροποιεί την παρατήρηση που έκανες αρχικά, ας την δούμε να μαθαίνουν και οι άλλοι της φιλοσοφίας "έλα μωρέ δεν θα τύχει σ'εμένα". Αν η μόνη απόδειξη είναι η καταγωγή είσαι λάθος. Πολύ φιλικά πάντα.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/08/2016 στις 14:31.

Παλαιό μέλος

Το κλείδωμα δεν το κατάλαβα γιατί και πως το ζητάς, αν θέλεις το εξηγείς.
    Τη στιγμη που εγραφα το θεμα,αλλο ενα παλικαρι απο την Πρεβεζα χαθηκε και μαλιστα 200 μετρα απο το γραφειο μου,τι αλλο να πουμε?

ΥΓ Να επαναλαβω,το οτι χαθηκε δεν σημαινει οτι εφταιγε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    ΥΓ Να επαναλαβω,το οτι χαθηκε δεν σημαινει οτι εφταιγε.
    Αν δεν έφταιγε, τότε δεν έχει και πολλή σημασία το θέμα... Γιατί το νόημα του αρχικού ποστ ήταν πως τα παιδιά από εκεί κυκλοφορούν "γυμνά και εκτεθειμένα" και χάνονται από δική τους αμέλεια για την δική τους ασφάλεια. Ή κάνω λάθος στην ανάγνωση;

κόσμος κάθε μέρα πεθαίνει στον δρόμο. εγώ δεν βρίσκω λόγο να κλειδωθεί. δεν έγινε καυγάς, δεν έγινε παρεκτροπή. άσε το λοιπόν να υπάρχει, όπως όλα τα άλλα που πάλιωσαν και είναι ξεκλείδωτα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Ποτε θα την βαλετε για υπνο?
    από roukos_x στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2014, 19:47
  3. Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2010, 11:52
  4. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ?????
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:33
  5. Ει εσείς απο την ΠΑΤΡΑ θα βρεθούμε για κανα καφε ρε?!!?!!?
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF