Θα περιμενουμε βιντεο.Αλλα αμα δεν το καταφερει τι θα γινει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Ρεμετζο..!! ( Το μηχανακι τουλαχιστον..)
πάλι θα υπάρχει βιντεοΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
(και θα το δείχνει το discovery σε λιγα χρονια μαζί με αυτά του Evel Knievel )![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ξερουμε τι ωρα θα γινει το σκηνικο...?
διπλα μενω, να πεταχτω με ενα φραπε στο χερι να χαζεψω.....
edit
απο οτι διαβασα γυρω στις 7-8 το πρωι..
φυσαει τρελα αυτην την ωρα κορινθο και μαλλον θελουν απνοια ...
απορω γιατι δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος διαφημισης στην πολη μας για το γεγονος....
λες και καθε μερα ερχονται τετοιοι τυποι στην κορινθο...
Δεν έχουν κάνει διαφήμιση, επειδή δεν είναι event για κόσμο, θεατές κλπ.
Διαφημιστικό γυρίζουν, οπότε θα είναι δύσκολο να το μοντάρουν αν έχει μερικές 100δες κόσμο σε κάθε άκρη του Ισθμού να χαζεύουν.
Οπότε πρωί, λίγοι και λογικά θα μας πουν να ΜΗΝ κάτσουμε σε συγκεκριμένα σημεία για να έχει ελεύθερο πλάνο του χώρου η κάμερα.
Εκανα τα τηλ μου μιας και ειμαι απο κει και επιβεβαιωσα το γεγονος!Ηδη εκανε καποιες προπονησεις και ετοιμαζεται!Βεβαια υπαρχει πιθανοτητα να μην γινει γιατι οπως παντα εχει τρελλο αερα εκει κατω!Αν γινει η πτηση θα γινει 7 το πρωι!Δεν εγινε γνωστο γιατι δεν το ηθελαν οι ιδιοι!Δε θελουν να ανεβει το βιντεο στο youtube πριν το ανεβασει η ιδια η redbull!
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρεμετζο..!! ( Το μηχανακι τουλαχιστον..)![]()
![]()
ap oti ematha logo tou aera exei anavlithei pros to paron..eimai apo korintho kai to ematha entelws tuxaia apo to forum...tha perasw mia volta apo panw na dw ti paizei kai tha enhmerwsw an prolavw!!!
Λεει οτι επεσε πανω στα προστατευτικα καγκελα.Και εχω μια απορια.ΤΟΣΟ ΦΛΩΡΟΣ ΠΙΑ?Σιγα,και τι θα παθει αμα πεσει?
δεν εχει αφησει γεφυρα για γεφυρα απηδηχτη ο τυπος!!!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hZfFKPuFhHY
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ξύπνησα 6:30 το πρωί, είχε 3-4 μποφόρ στον Κορινθιακό, οπότε την ξανά έπεσα για ύπνο..
Κατά της 8 με πήραν τηλ ότι μαζεύτηκαν συνεργεία κλπ πάνω για να αρχίσει, ανέβηκα μέχρι της 9 όπου δεν έγινε καμία δοκιμή, μας είπαν θα πάει 10-11. Αναγκαστικά λόγο δουλειάς ην κοπάνησα και περίμενα τηλ να πεταχτώ να το δω.
Από ότι μου είπαν στις 1ο περίπου ο αέρας είχε ισορροπήσει λίγο και άρχισε μερικά δοκιμαστικά, με φόρα μέχρι την αρχή της ράμπας όπου και ακύρωνε. Τελευταία στιγμή φρέναρε και το γύριζε. Σε 2 απο αυτές τις δοκιμές σταμάτησε όντως πάνω στα σύρματα όπως είδατε, τα οποία είναι ακριβώς στην άκρη του γκρεμού...
Όχι τόσο δραματικό όσο δείχνει σίγουρα, απλά στο στρίψιμο και στο γύρισμα, λόγο χώματος τον έβγαζε πιο πίσω.
Αύριο το πρωί και βλέπουμε