Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Νέος Οδηγός-Επιλογή Μηχανής

Νέο μέλος

Νέος Οδηγός-Επιλογή Μηχανής

Καλησπέρα

Θα δωσω για διπλωμα σε λιγο καιρο για το Α2.Σκεφτομουν να παρω μια μηχανη απο 250 εως 500 κυβικα.Κυριως θελω κατι οικονομικο αφου λεφτα για συνεχεια βενζινες δεν υπαρχουν.Μεχρι να παω στη σχολη που σπουδαζω ειναι 40 χιλιομετρα πηγαινε-ελα.γενικα θα κανω κανα 50αρι καθε μερα.δεν ξερω ποση θα ειναι η διαφορα στη βενζινη σε μια μηχανη με 250 κυβικα απο οτι σε μια με 500.θελω μηχανες του στυλ honda cbf, ybr250 τετοιο στυλ που να ειναι ανετες και δρομου.γενικα δεν θελω να τρεχω παρα πολυ.απλα θελω οταν θα πηγαινω πχ με 120 να ειμαι ανετος να μην τριζει ολη η μηχανη.αυτος ειναι ο λογος που σκεφτομουνα την 500αρα και επειδη αν ηθελα να την παω κανα ταξιδι θα ηταν πιο ξεκουραστη.επισης πρεπει να βρω μια σχετικα φθηνη δεν θελω να δωσω 5 χιλιαρικα για μηχανη.εννοειται μεταχειρισμενη γιατι καινουργια αποκλειεται να βρω τα λεφτα.αυτα λοιπον.αν μπορει να βοηθησει κανεις.το κυριο προβλημα μου ειναι η βενζινη παιδια.γενικα θελω μια που να ειναι ξεκουραστη σε μεγαλη διαδρομη,οταν θα θες να τρεξεις(σε λογικα πλαισια)να ειναι ανετη και να ειναι οσο πιο οικονομικη γινεται

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    ER5
    CBF500
    CB500

υγ
    Δε ξέρω αν σε καλύπτει το δίπλωμα, απλά ειναι του ίδιου 'στυλ' με αυτά που προτεινες, και επίσης ειναι αξιόπιστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Οτιδήποτε και να πάρεις αν θές στα 100 να μην ζορίζεται θες κυβικά που πάει να πει η οικονομία πάει περίπατο ... Δυστυχώς ότι μηχανή και να πάρεις (μηχανή έτσι όχι παπάκι ) η κατανάλωση θα είναι στα 5-6 λίτρα με χαλαρή οδήγηση οπότε παίρνεις ότι σ'αρέσει και το πας οικονομικά και όταν έχεις ορέξεις το χαίρεσαι (θα σου πρότεινα το CΒ400 sf αλλά δεν είναι μέσα στο Α2 και δεν έχω βγάλει άκρη αν μπορείς να το περιορίσεις ... αν ξέρει κάποιος ας μας πει )
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Νέο μέλος
    Επειδη εψαχνα για την cbf 500 ειδα σε κατι σαιτ οτι εχει καταναλωση 5.5-6 ειναι δυνατον ρε παιδια τοσο πολυ μονο 500 κυβικα.ενας γνωστος μου ειχε vstrom και μου λεει οτι εκαιγε 5-6.αυτος παντα κανει οικονομικη οδηγηση.οπως και εγω κανω παρα πολυ οικονομικη οδηγηση.απλα σκεφτομαι αμα δεν ειναι και τρελαμενη διαφορα στα 250 και στα 500 ε τοτε καλυτερα να παρω μια 500αρα ωστε να μπορω να την κανω και ενα ταξιδακι.το ταξιδακι που λεω θα ειναι ξερω γω καμια χαλκιδα η κατι τετοιο αααν μου ερθει καμια φορα κανα σαββατο.οταν θα πηγαινω δηλαδη μεχρι τη χαλκιδα θα καιει 5μιση λιτρα.ειναι δυνατον.με σταθερη ταχυτητα.αυτα δεν μπορω να βρω πουθενα

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    για vstrom κ εσυ δλδ

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    cbr/ybr 250 ειναι τιμιες επιλογες. δεν καινε πολυ και εχουν μικρο κοστος σε σερβις/λαστιχα.

κοιτα και το xt660 το οποιο ειναι πολυ καλο για commuting, παει και σε κανενα βουναλακι αν γουσταρεις ενω με τα cbr/ybr θα δυσκολευεις λιγακι.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παρόμοια θέματα

1. Νεος οδηγος επιλογη κρανους
    από Andrikos94 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2017, 15:42
  2. Αγορά μηχανής α2- νέος οδηγός
    από GeorgeHellas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2016, 21:03
  3. επιλογη μηχανης-καινουργιος και απειρος ως οδηγος μηχανης
    από lefteris89 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2014, 05:00
  4. Νεος οδηγος, αναζητηση μηχανης
    από lio1991 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2013, 20:05
  5. Νέος όδηγος μηχανής- V Strom
    από jeddah81 στο forum Suzuki V-Strom series