Καλησπερα παιδια πριν μερικες μερες περασα τα του διπλωματος και σε λιγες μερες επιτελους με την κουκλα θα χαθουμε στην ζουγκλα των αθηνων.Θα θελα γνωμες περι υλικων για κρανος(ποιο ειναι το "καλυτερο",εταιρια κτλπ).
Καλησπερα παιδια πριν μερικες μερες περασα τα του διπλωματος και σε λιγες μερες επιτελους με την κουκλα θα χαθουμε στην ζουγκλα των αθηνων.Θα θελα γνωμες περι υλικων για κρανος(ποιο ειναι το "καλυτερο",εταιρια κτλπ).
Είναι πολύ γενική η ερώτησή σου.
Έτσι στο γενικό, δες για Arai και Shoei.
Οι δύο κορυφαίες εταιρείες.
Αν μας πεις 5 πράγματα παραπάνω όπως λέει κι ο Κώστας, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.
Καλούς δρόμους!
Αν και συμφωνω με τους προλαλυσαντες εγω θα προτεινα shoei nxr αν κανει στο κεφαλι σου ως value for momey.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
https://sharp.dft.gov.uk
Ψάξε εδώ για ότι αφορά την αποτελεσματικότητα τους. Από κει και πέρα πρέπει να δοκιμάσεις και την εφαρμογή τους στο κεφάλι σου. Εγώ θα σου πρότεινα full face και όχι ανοιγομενο
Ό,τι και να πάρεις,πριν το πάρεις να το δοκιμάσεις
Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-
^το αυτο. πας σε καταστημα και δοκιμαζεις κρανη αναλογα με το budget σου. στο τελος παιρνεις αυτο που σου καθεται καλυτερα![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Το μωρο ειναι μια Hyosung 250 GTR.Εννοειτε οτι θα δοκιμασω να ωστε να εχει καλη εφαρμογη απλα καπου ειχα διαβασει για Fibre ως υλικο κατασκευης αντι για απλα θερμοπλαστικα.Οσο για τα λεφτα 280 μαξ.
Τελευταία τροποποίηση από Andrikos94; 26/12/2016 στις 18:24.
Παίρνεις πολύ καλό κράνος σ'αυτά τα χρήματα ακόμα και SUOMI σε προσφορά
Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-
Στα 270 πηρα το agv k5. Οσο το φορεσα ικανοποιημενος ήμουν.
Τελικα πηρα ενα Shoei QWEST.Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια![]()
Καλές βόλτες..και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ
Φιλε καλή αρχή και εγώ σου εύχομαι, και πάντα όρθιος! Μιας που περασαν λίγες μερες, ηθελα να σε ρωτήσω πως σου φανηκε ο κορεάτης... όχι τιποτα άλλο αλλά αγορασα μεταχείρο ακριβώς το ίδιο πριν από 15 μερες και περιμένω να βγει το διπλωμα για να αρχισω να οδηγω κανονικά. Είμαι σίγουρος πως και εσύ είχες ακούσει τα μύρια όσα προκειμένου να το αποφύγεις. Τελικά άξιζε η αγορά;