Σελίδα 1 από 19 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 279

Θέμα: Κρίση στην KTM

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider

Κρίση στην KTM

Επειδή το άλλο θέμα κλείδωσε καθώς μιλούσε απλά για τις αλλαγές στην ηγεσία ας κάνουμε ένα νέο να σχολιάζουμε τις εξελίξεις στην τεράστια εταιρεία μοτοσυκλετών κτμ.
    Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν και ως υποψήφιος πελάτης,με ενδιέφερε πάρα πολύ το νέο 990R,με στεναχωρεί που αδρανει και μένει στάσιμη τουλάχιστον για φέτος η εταιρεία.
    Δώσανε τα παπούτσια στο χέρι του Πεντρόσα που τους έφτιαξε το μηχανάκι στα gp σε μια κίνηση πολύ λάθος επικοινωνιακά.πτωχευσαν 3 θυγατρικές της με την μια μάλιστα να έχει μεγάλο κομμάτι και στις ενεργοποίησεις των μοτοσικλετών!
    Εσείς θα αγοράζατε τώρα κτμ?? γιατί όσο και να θέλω αυτή η κατάσταση δεν μου εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια.εδω δεν αναγνώριζαν βασικά θέματα αξιοπιστίας στα καλά τους θα ασχοληθούν τώρα που ψάχνονται?
    Λέτε να ανακάμψει?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ratamahatta
    Θα ανακάμψει αλλά πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου , ειδικά στην απέναντι μεριά του ατλαντικού και όχι μόνο, και αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο για να γυρίσει
    Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ratamahatta Προβολή μηνύματος
    Θα ανακάμψει αλλά πλέον έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου , ειδικά στην απέναντι μεριά του ατλαντικού και όχι μόνο, και αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο για να γυρίσει
    Εκτός αν εξαγοραστεί από κανέναν όμιλο τύπου Volkswaggen και πάει ξανά τάπα.

Αν εξαγοραστεί από Bajaj ή CF , πάει για βρούβες και μικρά μοτοσυκλετάκια στην Ινδονησία.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος

Αν εξαγοραστεί από Bajaj ή CF , πάει για βρούβες και μικρά μοτοσυκλετάκια στην Ινδονησία.
    Στην Ευρωπη εκτος του VAG που εχει την Ducati υπαρχουν οι BMW ( αποκλειεται εχει δικες της ), η Mercedes Benz ( χλωμο ως πεθαμενο ) και το Stellantis Group ( ο σιγουρος τροπος να κλεισει μια ωρα αρχυτερα ).

Μονο κανενας κινεζος με λεφτα και διαθεση να διατηρησει την αυτονομια της, οπως εγινε πχ με την Geely και την Volvo. Το αν θα ειναι για καλο ή για κακο αγνωστο.

Αυτό που θα περίμενα είναι μια εταιρεία με τόσα μηχανάκια στοκ(ακούγεται νομίζω 100000)
    Θα έπρεπε να θέλει να τα διώξει ώστε να άρχισει η ρευστότητα.οσο κάθονται μόνο χάνουν και στο τέλος δεν θα πουλιούνται με τίποτα.
    Δεν θα έπρεπε λοιπόν να κάνουν κάποια γενναία προσφορα στα περσινά μοντέλα ώστε να δελεάσουν?αντίθετα βλέπω στασιμότητα και καμία διάθεση να βάλουν νερό στο κρασί τους!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος

Δυστυχώς το λογικότερο και πιθανότερο είναι ή bajaj ή κανένας Κινέζος.

Παλαιό μέλος
    Αν στο δωσουν με καποια τρελλη εκπτωση της ταξης των 4κ ευρω ναι. Ουτως η αλλως τα κτμ ειναι overpriced.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Αν στο δωσουν με καποια τρελλη εκπτωση της ταξης των 4κ ευρω ναι. Ουτως η αλλως τα κτμ ειναι overpriced.
    Παίδες μείνετε στην κουβέντα, αλλιώς ανοίξτε ένα Θέμα με τίτλο ''Everyone vs KTM '' Και μπείτε εκεί να κράξετε.
    The Dirty Harry

Δυσκολα παντως σημερα καποιος με 17-20Κ στο χερι θα παει να παρει κτμ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Να σου πω την αλήθεια κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου.δηλαδη το 990 duke κοστίζει 16300 νομίζω +ενεργοποίησεις ηλεκτρονικών.δηλαδη σύνολο γύρω στα 17000.οταν ο ανταγωνισμός(mt09-street triple 765-z900) παίζει στα 12500-14000.με νεο δυνατό παίχτη το hornet 1000sp στα 13800 με 157 άλογα!για να με ψήσει το κτμ ειδικά σε αυτή την χρονοσυγκυρία για την εταιρεία πρέπει να κοστίζει το ΠΟΛΥ όσο τα υπόλοιπα για να μην πω πιο χαμηλα!Δηλαδή έκπτωση 3000-4000 κάτω.
    Και μιλάω σαν άμεσος αγοραστής.
    Εγώ πάντως γλυκοκοιτάω πολύ ζωηρά το hornet sp από εκεί που είχα το μυαλό μου στο 990r..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Ωραίο θέμα na συζητάμε ώρες!!!

Πάντα ήθελα ένα KTM, ποτέ δεν θα έπαιρνα γιατι οι ανάγκες μου και τα οικονομικά μου χρειάζονται κάτι πιο αξιόπιστο (ακόμα και αν είναι πλασίμπο).

Στο θέμα μας

Πλέον, έτσι όπως είναι η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα μηχανάκια αναξιόπιστα αλλά ολόκληρη η εταιρία. Πριν δεν αγόραζα, πλέον δεν θα τα κοίταγα καν.
    Και στο κάτω κάτω, υπάρχουν πολύ πιο ωραία μηχανάκια, με εξίσου καλές επιδόσεις και χωρίς τέτοια προβλήματα (οικονομικά) που μπορείς να χώσεις τα λεφτά σου.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Ωραίο θέμα na συζητάμε ώρες!!!

Πάντα ήθελα ένα KTM, ποτέ δεν θα έπαιρνα γιατι οι ανάγκες μου και τα οικονομικά μου χρειάζονται κάτι πιο αξιόπιστο (ακόμα και αν είναι πλασίμπο).

Στο θέμα μας

Πλέον, έτσι όπως είναι η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα μηχανάκια αναξιόπιστα αλλά ολόκληρη η εταιρία. Πριν δεν αγόραζα, πλέον δεν θα τα κοίταγα καν.
    Και στο κάτω κάτω, υπάρχουν πολύ πιο ωραία μηχανάκια, με εξίσου καλές επιδόσεις και χωρίς τέτοια προβλήματα (οικονομικά) που μπορείς να χώσεις τα λεφτά σου.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	254 
Μέγεθος:	46,4 KB 
ID:	459384

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Αυτό. Τόσο απλό....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 1 από 19 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πέφτουν κεφάλια στην KTM
    από panavour στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 216
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2024, 18:11
  2. KTM EXC 125 για χρήση στην πόλη....
    από Nikos.M στο forum KTM
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2014, 20:21