Το άρθρο είναι απο την σημερινή Βολιώτικη εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ (www.e-thessalia.gr)....και σιγά μην φορούσαν και κράνος!
Το σημείο που έγινε το τροχαίο είναι μια τεράστια ευθεία που όλοι πάνε με 130+.....
![]()
Το άρθρο είναι απο την σημερινή Βολιώτικη εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ (www.e-thessalia.gr)....και σιγά μην φορούσαν και κράνος!
Το σημείο που έγινε το τροχαίο είναι μια τεράστια ευθεία που όλοι πάνε με 130+.....
![]()
...
Γιατι ρε γμτ...γιατι..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
ο Εισαγγελέας ΓΙΑΤΙ άφησε ελεύθερο τον οδηγό που έκανε αναστροφή όπου τον βόλευε και δεν τον παρέπεμψε για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ????
δεν ξέρουμε αν τον παρέπεμψε ή όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
ο Εισαγγελέας ΓΙΑΤΙ άφησε ελεύθερο τον οδηγό που έκανε αναστροφή όπου τον βόλευε και δεν τον παρέπεμψε για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ????
μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.
άλλο η παραπομπή και άλλο η κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης
Ο Παναγιώτης ήταν φίλος και ετοιμαζόταν για γάμο...![]()
A gentleman would walk but never run...
![]()
![]()
![]()
κριμα τα παλικαρια
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Όχι ρε πούστη μου πάλι τα ίδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Ο Παναγιώτης ήταν φίλος και ετοιμαζόταν για γάμο...![]()
Αυτό το διαβάσατε;
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...05/2006_154271
Δύο τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας
Δυο τροχαία με συνολικό απολογισμό έναν νεκρό έναν 15χρονο σοβαρά και δυο ελαφρά τραυματίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Γούναρη 146 στη Γλυφάδα παρέσυρε δυο μοτοσικλέτες και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Τραυματίστηκε σοβαρά ο 15χρονος οδηγός της μιας και ελαφρύτερα ο 15χρονος συνεπιβάτης και ο 23χρονος οδηγός της δεύτερης.
Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών 324. Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 37χρονος παρέσυρε 74χρονο και στην προσπάθεια του να τον αποφύγει σκοτώθηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας και τραυματίστηκε ελαφρά ο 74χρονος.
15χρονος οδηγός....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
![]()
![]()
δυναμη και κουραγιο σε ολες τις οικογενειες των αδικοχαμενων....
Ρε Παιδια λιιιιιιιιιιιιιιιιγο προσοχη ρε γαμωτο !!!!!!!!!!!!!!!
καλα και αυτοι που πηγαιναν με χιλια και χωρις κρανος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αφου εμεις οι μοτοβιοι τα ξερουμε !!!!!! ΔΕΝ τα ξερουμε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
παντα οταν το προπορευομενο οχημα παει σιγα σιγα σε ευθεια κατι θα ψαχνει κατι θα θελει και 100% ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Μ@Λ@ΚΙΑ !!!!!!!!
ΑΚΡΙΝΩΣ ΕΤΣΙ σκοτωθηκε προχτες το αφεντικο της γυναικας μου εδω στο Αμβουργο ........
πηγε να το παιξει Ελληναςκαι περασε ενα σωρο αυτοκηνιτα απο αριστερα σε μποτιλιαρισμα για να στριψει στην αριστερη πλευρα οπου υπαρχει μοτομαγαζο την στιγμη που ενα κοριτσι με Γκολφ εκανε αναστροφη αφου βαρεθηκε να περιμενη στο μποτιλιαρισμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Μ@λ@κια του ηταν οτι αφου περναγε ενα σωρο αμαξια επρεπε τουλαχιστον να τα περναει με 20 και αυτος εδωσε γκαζια ατελειωτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αστα .......αυτα εγω τα προσεχω παντα !!!!!!!και ας γελανε ολοι ποτε δεν τρεχω !!!!!!![]()
Να αγαπιομαστε ....
Μπράβο ρε ΒΑΓΓΕΛΑ αλλά σε μνημόσυνο δεν θάβουν τους μακαρίτες.... ότι και να κάνανε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει.κουραγιο στις οικογενειες![]()
![]()