Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Unhappy ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

Σέρρες - Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Ακαριαίο θάνατο βρήκε 22χρονη από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας, στην οποία επέβαινε η νεαρή κοπέλα, έχασε τον έλεγχο, για άγνωστους ως στιγμής λόγους και ανατράπηκε, προσκρούοντας με δύναμη σε κιγκλίδωμα πεζοδρομίου. Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα.

Η 22χρονη χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 30χρονος οδηγός διακομίσθηκε πρώτα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, απ΄όπου, λόγω της πολύ σοβαρής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
    Σύμφωνα με την τροχαία Σερρών, οι επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα δεν φορούσαν κράνος!!!!

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Κριμα να χτυπαει ο κοσμος ετσι στις μερες μας.....

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    <mode: semi-troll>

Δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίζεσαι, ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να πάρει ό,τι ρίσκο θέλει με τον εαυτό του, οπότε αν δεν εμπλέκεται άλλος στο ατύχημα, γούστο και καπέλο του να πεθάνει όπως θέλει.

Για το κορίτσι λυπάμαι περισσότερο αφού είμαι της άποψης ότι ο οδηγός φέρει ευθύνη αν είναι εκτεθειμένος/η ο/η συνεπιβάτης.

</mode>

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius

Δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίζεσαι, ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να πάρει ό,τι ρίσκο θέλει με τον εαυτό του, οπότε αν δεν εμπλέκεται άλλος στο ατύχημα, γούστο και καπέλο του να πεθάνει όπως θέλει.

ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΚΑΤΙ...Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!Η ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΙΣΩΣ(?) ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS

Re: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ [/B][/QUOTE]

+1000
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Για το κορίτσι λυπάμαι περισσότερο αφού είμαι της άποψης ότι ο οδηγός φέρει ευθύνη αν είναι εκτεθειμένος/η ο/η συνεπιβάτης.

</mode>

συμφωνω.

παρ'ολα αυτα, κριμα για την κοπελια... (ελπιζω το παλικαρι να την γλιτωσει)

k ap'oti akoysa,xthes to vradi sto xorio ZORMPAS kanta sta Koyfalia Thes/nikis ena palikari me ena ZX10R kolise pano se ena trakter me 260 k xoris kranos.......ti na po g@mw ton mpela moy.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    k ap'oti akoysa,xthes to vradi sto xorio ZORMPAS kanta sta Koyfalia Thes/nikis ena palikari me ena ZX10R kolise pano se ena trakter me 260 k xoris kranos.......ti na po g@mw ton mpela moy.......
    καλα αν ισχυει οντως το νουμερο της ταχυτητας και κρανος να φορουσε...

to mono poy ksero stantar einai oti psaxnane 1 ora t moter tis mixanis k to paidi diamelistike...........einai thema nootropias pantos.......ayto vlepo.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    το κράτος φταιει...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος

</mode>
    Κάνεις λάθος φίλε..το να μη φοράει οδηγός μηχανής κράνος δεν επηρεάζει μόνο το κεφάλι του. Εκτός αν μπορεί να οδηγεί κλαμένος, μυξωμένος ή με καμια μύγα-σφήκα-μέλισσα στο μάτι χωρίς να περάσει σε κανα αντίθετο και σκοτώσει κανέναν περαστικό..οικογενειάρχη.

Κρίμα το κορίτσι και μακάρι να τη γλυτώσει το παιδί και να μάθει να το φοράει..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ..................

Τά ξέρω άπό πρώτο χέρι,ό ένας άπό τούς έμπλεκόμενους είναι γνωστός...!!
    Τό μηχανάκι ήταν cbr 600 ό μοτοσυκλεττιστής 28-29 έτών μέ στολή,κράνος..
    Τού έκλεισε τό δρόμο ένα φορτηγό τό όποίο πέρασε στό άντίθετο
    ρεύμα περνώντας ένα τρακτέρ.
    Δέν μπόρεσε νά περάσει καί ή σύγκρουση ήταν σχεδόν μετωπική.
    Κάτω άπό τίς πίσω ρόδες τού φορτηγού....
    Διαμελίστηκε σέ πολλά κομμάτια,τόσα πού νόμιζαν γιά πολλή ώρα ότι είχε
    συνοδηγό...
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 260 ........γιατί σέ αύτόν τόν έπαρχιακό
    δρόμο ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ.....!!!
    Άπ'ότι μού είπαν όδηγούσε πάνω άπό 15 χρόνια....
    Καί έφυγε στά καλύτερα του......
    ΚΡΙΜΑ.......
    Ή περιοχή σχεδόν κάθε 1-2 μήνες......έχει καί ένα θανατηφόρο μέ μηχανή.
    Άπό τό Πάσχα ξέρω 3 θανατηφόρα στήν περιοχή...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Κάνεις λάθος φίλε..το να μη φοράει οδηγός μηχανής κράνος δεν επηρεάζει μόνο το κεφάλι του. Εκτός αν μπορεί να οδηγεί κλαμένος, μυξωμένος ή με καμια μύγα-σφήκα-μέλισσα στο μάτι χωρίς να περάσει σε κανα αντίθετο και σκοτώσει κανέναν περαστικό..οικογενειάρχη.
    Αυτό που λες είναι μεν σωστό, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι λεπτομέρεια σε σχέση με τα υπόλοιπα προβλήματα που βλέπουμε καθημερινά, γι' αυτό γενικά το αν φοράει κάποιος κράνος ή όχι δε με απασχολεί τόσο. Από εκεί και πέρα η προστασία που παρέχει κάθε ένας στο κρανίο του είναι συνήθως ευθέως ανάλογη της ποιότητας του περιεχομένου του εν λόγω κρανίου. Κοινώς, άμα δω κάποιον ξεκράνωτο θα υποθέσω αυτόματα ότι είναι ανόητος, αλλά αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά του και δε μου πέφτει λόγος. Δεν είμαι η μάνα του.

Εκεί που έχω μεγάλο πρόβλημα είναι όταν κάποιος πηγαίνει γ@μιώντας στο δρόμο που βρίσκομαι κι εγώ, δεν έχει φώτα το βράδυ, δεν έχει δίπλωμα/ασφάλεια, είναι πιωμένος, μιλάει στο κινητό, διαβάζει και εφημερίδα κλπ κλπ. Τη δική του ζωή μπορεί να την έχει κανείς για πέταμα, τη δική ΜΟΥ έχει υποχρέωση να τη σέβεται.

Παλαιό μέλος
    Εκτος του οτι το κρατος ειναι υπεθυνο για ολους τους πολιτες, στα 22 δεν μπορεις να σκεφτεις και πολλα πραγματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εκτος του οτι το κρατος ειναι υπεθυνο για ολους τους πολιτες, στα 22 δεν μπορεις να σκεφτεις και πολλα πραγματα...
    Την καραμέλα με το κράτος την έχω βαρεθεί, κάθε ένας είναι πρώτα απ'όλα υπεύθυνος για τον εαυτό του. Το κράτος δεν είναι νταντά μου να με παίρνει από πίσω επειδή εγώ είμαι κόπανος, έχουν θεσπιστεί νόμοι και τιμωρίες για όποιον τους παραβαίνει. Εκεί που έχουμε πρόβλημα είναι ότι το κράτος είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά μας (π.χ. ποιότητα δρόμων) και για τη σωστή επιβολή των κανόνων (π.χ. όρια ταχύτητας, ΚΤΕΟ στα οχήματα-φονιάδες) αλλά δε φταίει επειδή εγώ τους παραβαίνω εν γνώσει μου. Το κράτος άλλωστε αντικατοπτρίζει τη νοοτροπία των πολιτών που το δημιουργούν/αποτελούν, γι' αυτό και είμαστε τέτοιο μπ##ρδέλο.

Από εκεί και πέρα, άμα στα 22 δε μπορείς να σκεφτείς δεν είναι το κράτος ο κύριος υπαίτιος. Κι εγώ στα 22 δεν είχα το ίδιο μυαλό που έχω τώρα δέκα+ χρόνια μετά, αλλά ότι μ@λακία έκανα ήταν πρώτα απ' όλα δική μου ευθύνη.

Κρίμα την κοπέλα και ελπίζω να τη γλυτώσει ο νεαρός, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον η ευθύνη ήταν πρώτα του ίδιου.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θανατηφόρο Τροχαίο
    από Gema22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 146
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2021, 12:51
  2. Κι ακομη ενα ανεκδοτο....
    από manos426f στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 22:45
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2005, 21:40