Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ερώτηση άσχετου...περίεργα πράγματα πάντως

Παλαιό μέλος

Question Ερώτηση άσχετου...περίεργα πράγματα πάντως

Έχω ένα tenere 660 με το οποίο είχα μια πτώση (να μην επανέρχομαι σ'αυτά) και στο οποίο η μόνη ζημιά που προκλήθηκε ήταν να σπάσει η μανέτα του συμπλέκτη και τα πλαστικά του fairing (η μανέτα φτιάχτηκε). Από το χειμώνα μέχρι σήμερα δεν το κυκλοφόρησα καθόλου. Το έβαζα μπροστά μόνο, για να διατηρείται η λειτουργικότητα του κινητήρα (μπαταρία κλπ). Πριν μια βδομάδα και ενώ το είχα βάλει μπροστά, αισθάνθηκα υγρασία στο πόδι μου. Ήταν βράδυ και δεν είδα τι γίνονταν.. Μύριζε βενζίνη πάντως! Την επόμενη μέρα το ρεζερβουάρ ήταν άδειο. Δεν υποψιάστηκα τίποτα καθώς είχε λίγη βενζίνη, έτσι κι αλλιώς. Χθες ξαναέβαλα βενζίνη με ενα ειδικό πλαστικό δοχείο. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η βενζίνη έτρεχε από ένα λαστιχάκι που κρέμεται μέχρι το κάτω μέρος της μηχανής. Έκλεισα αμέσως τη βενζίνη και ενώ σταμάτησε να τρέχει από το σωληνάκι, η διαρροή συνεχίστηκε από το ρεζερβουάρ, όπου μετά από πιο προσεκτική ματιά, διαπίστωσα ότι είναι τρυπημένο και τρέχει βενζίνη κι από εκεί! Υποψιάζεται κανένας τι συμβαίνει; Εντάξει το ρεζερβουάρ, ίσως από κάποιο χτύπημα στην πτώση χτυπήθηκε και τρύπησε τώρα. Γιατί έτρεχε η βενζίνη από το σωληνάκι;

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Ίσως γιατί την άκουσε και αυτό από την πτώση... Εκτός αν είναι παλιό και "ξεράθηκε"
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Ερώτηση άσχετου...περίεργα πράγματα πάντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen

ean etrexe venzini apo solinaki "apoxeteyshs"... diladi apo thn yprxilisi toy carbilater, mallon thelei katharisma gia na erthei sta isa toy , logiko meta apo toso kairo akinisia.

ean to rezerbouar exei kapoio xtypima-trypa mporeis na to diorthoseis prosorima me mia "kolla-stoko" eidiki gia tetoies ergasies

ean to solinaki pou paei apo to ntepozito sto carb (opos leei kai o peri parapano) exei "kserathei" kai thelei alagma... vale to ntepozito sto off, vlato kai pigene se ena snergeio na sou kopsoune ena sto idio mikos.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Πυρηνικός Υδραυλικός Το avatar του/της efot
    Φίλε μου και εγώ είχα xtz 660 με τρυπημένο τεπόζιτο. Τρύπησε από σκουριά στο κάτω μέρος, ακριβώς πάνω από το διακόπτη ρεζέρβας. Η λύση είναι προσωρινή: άδειασμα τεπόζιτου, στέγνωμα, τρίψιμο με γυαλόχαρτο στο σημείο της τρύπας, και στόκος δύο συστατικών (σαν πλαστελίνη, τον πουλάν στα μαγαζιά με χρώματα κλπ), εώς ότου αλλάξεις τεπόζιτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Κάνε μια πλαστικοποίηση στο τεπόζιτο και θα είσαι μια χαρά.Κόστος 50-60 ευρώ.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Παλαιό μέλος
    Τελικά πήγα σε ένα φίλο που είναι μηχανικός κι από ότι είπε, επειδή είναι ακινητοποιημένη, κατακάθησε νερό στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ και όντως η τρυπούλα είναι στην κάτω-κάτω, αριστερή γωνία του, οπότε είναι λογική η εξήγηση! Επίσης, μου είπε ακριβώς αυτό που λέτε, ότι μάλλον βούλωσε το καρμπυρατέρ και γι' αυτό η βενζίνη τρέχει απ'το σωληνάκι υπερχείλισης. Δυο συγγενικές βλάβες, που παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα..
    Δεν πιστεύω να μου αμφισβητεί κανένας τον τίτλο του προέδρου στο σύλλογο γκαντέμηδων;

Παρόμοια θέματα

1. Περίεργα πράγματα…
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2008, 19:06
  2. Τι δεν έδειξαν...Θέμος και Λάκης(περιεργα πραγματα)
    από p@nos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 13:45
  3. Κατι περιεργα πραγματα!!!
    από OzZzZzY στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 13:39
  4. περιεργα πραγματα
    από JIM_DADO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 17:42
  5. Απαντήσεις: 10