Καλησπερα ή καλημερα μαλλον. Μιας και νεος εδω να πω ενα μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν και εδωσαν το χρονο και το μερακι τους σε αυτο το site... Ειναι απλα τελειο.Λοιπον μιας και χρονια κατοχος ολων των ειδων σκουτερ και τελευταια κατοχος και του beverly 500 για καθημερινες μετακινησεις στη δουλεια ειπα να παρω απο ενα φιλο ενα TDM850 του '98. Η μηχανη ειναι απλα τελεια. Μονη εξατμιση Remus, bagster και tank bag, μπαγκαζιερα 42λιτρη, μανιταρια, καθρεφτες απο tdm900, το πλαστικο καλυμμα σαν καρχαριας που βρισκεται αναμεσα στο δρομο και στο μοτερ(σορρυ δεν ξερω πως λεγεται...), καγκελα, καινουργια λαστιχα.... ΑΥτα τα ολιγα. Μιας και εχω συνηθισει ομως απο τα σκουτερ δυστυχως το TDM850 δεν εχει ενδειξη βενζινης.Εχω ψαξει λοιπον απο το πρωι στο site και δεν μπορω να βρω τιποτα εκτος απο τα ψηφιακα οργανα που πουλανε στο Μοναστηρακι. Μπορει καποιος να με βοηθησει πως θα φτιαξω ενα οργανακι για βενζινη? Και αν ειναι ευκολο εναν καλο ηλεκτρολογο στην Αθηνα, Καισαριανη ειμαι εγω αλλα δεν πειραζει να ειναι και μακρυα. Ευχαριστω και καλως σας βρηκα....