Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
μπορεί να μην είδα καλα...για μη ορατή πινακίδα δεν έχει?
Ωραίος!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
μπορεί να μην είδα καλα...για μη ορατή πινακίδα δεν έχει?
έχουν βάλει τα βασικά βρε συΔε έβαλαν όλο το ΦΕΚ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
"παράλειψη τοποθετησης πινακιδων απο εργολάβους" τι είναι;
Σε διάφορα έργα όταν δεν κάνουν σωστή σήμανση και προκληθεί ατύχημαΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
"παράλειψη τοποθετησης πινακιδων απο εργολάβους" τι είναι;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Προσπαθω να βρω κατι να διαφωνησω, αλλα δεν τα καταφερνω. Μερικα μαλλον το βρισκω κ λιγοτερο αυστηρα απο οσο θα ηθελα.
Στα μονα που εχω μερικες ενστασεις ειναι σε μερικα που η μονη αποδειξη ειναι ο λογος του αστυνομου, πχ ελιγμοι, δυνατο ηχοσυστημα κτλ.
Για να διευκρινησω, δεν συμφωνω με την ατιμωρησια, ομως δεν εχω εμπιστοσυνη στην κριτικη ικανοτητα του καθε οργανου της ταξης.
Να φανταστω οτι για να δεχτουμε το δικιο κ των 2 πλευρων, δεν θα επρεπε να ειναι διαθεσιμα σε καθε ζητηση απο την μερια του οδηγου, το πιστοποιητικο "καλιμπραρισματος" των οργανων βαση των οποιων μας πιστοποιουν τις παραβασεις;
![]()
Κοίτα, ακόμα και στην υπέρβαση ορίου ταχύτητας, στον λόγου του αστ. οργάνου βασίζεσαι μια και το ραντάρ δείχνει ένδειξη ταχύτητας, ΔΕΝ πιστοποιεί όμως οτι αφορά το δικό σου όχημαΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Στα μονα που εχω μερικες ενστασεις ειναι σε μερικα που η μονη αποδειξη ειναι ο λογος του αστυνομου, πχ ελιγμοι, δυνατο ηχοσυστημα κτλ.
Για να διευκρινησω, δεν συμφωνω με την ατιμωρησια, ομως δεν εχω εμπιστοσυνη στην κριτικη ικανοτητα του καθε οργανου της ταξης.
(εξαιρούνται αυτά σε τρίποδες που βγάζουν την ωραία φωτό)
Γι' αυτό και πολλές φορές τα δικαστήρια αθωώνουν τον οδηγό![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μεγειά μας το καινούριο κουστουμάκι.
Το χω πει κι αλλού ,είναι παράλογα αλλά έτσι είναι και η χώρα που ζούμε.
Πάντως από Λάρισα- Αθήνα τα μπλόκα είναι σε συγκεκριμένα σημεία
καθώς και οι κάμερες είναι πλέον γνωστές.('Οποιος ενδιαφέρεται π.μ)
Δεν μασάμε αλλά καλό θα ήταν να αντιδρούσαμε και λίγο.
Αμέσως να κάτσουμε να απολαύσουμε το βιασμό ρε πούστη μου............
και τι καλά που είναι τα νέα πρόστιμα,και να είναι και μεγαλύτερα ....
άμα ο κάθε άσχετος δεν ξέρει να οδηγεί θα μάθει με τα πρόστιμα???
Τα διπλώματα που οι περισσότεροι έχουν πληρώσει ποιός τα δίνει???
Τον νταλικέρη στο πέταλο που κοιμάται όρθιος και δεν σου κάνει χώρο να περάσεις με μια ουρά από πίσω γάματα δεν τον είδα πουθενά στα πρόστιμα.
Τα λεωφορεία (και ειδικά της Λάρισας) που πάνε με 140 στην εθνική δεν τα πιάνει η τροχαία....
Οι απαγορεύσεις συνήθως λειτουργούν ανάποδα.Τουλάχιστον σε εμένα....
Θα γίνει στο τέλος όπως στα Βαλκάνια.Θα δίνεις ένα 20ρικάκι στο μπάτσο και θα καθαρίζεις.
Πέρσι πήγα οδικώς Βουλγαρία -Ρουμανία και πίσω και έιχα κάμποσα 10ρικα για τα μπλόκα.Μια χαρά καθάρισα.Άντε οι δικοί μας επειδή είμαστε πιο ανεβασμένοι θα τουμπεκιάζονται με κάνα 50ρικο το πολύ.Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
Γιατί σε αυτόν το πούστη κόσμο όλα έχουν και μια τιμή.Οπότε αν έχεις χρήμα διάβαινε....και πλήρωνε τα πρόστιμα.Αν δεν έχεις φρόντισε να μην κάνεις παραβάσεις ή να μην σε πιάνουν τα όργανα..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
έχουν βάλει τα βασικά βρε συΔε έβαλαν όλο το ΦΕΚ!
![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν είναι βασικό αυτο????????:o
χαχαχα
οκ ευχαριστούμε Κ. villy![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοίτα, ακόμα και στην υπέρβαση ορίου ταχύτητας, στον λόγου του αστ. οργάνου βασίζεσαι μια και το ραντάρ δείχνει ένδειξη ταχύτητας, ΔΕΝ πιστοποιεί όμως οτι αφορά το δικό σου όχημα
(εξαιρούνται αυτά σε τρίποδες που βγάζουν την ωραία φωτό)
Γι' αυτό και πολλές φορές τα δικαστήρια αθωώνουν τον οδηγό![]()
δεν το ειχα σκεφτει, λογω συνηθειας απο τον τροπο που αντιμετωπιζονται τα πραγματα εδω στο νησι, ειχα στο μυαλο μου παραβαση του οριου ταχυτητας που πιστοποιειται με ρανταρ χειρος ή σταθερου σημειου.
Κ μαλιστα το συγκεκριμενο συστημα δεν επιδεχεται κ αντιρησεις..![]()
για να εξηγουμαι: το οριο στην εθνικη ειναι 100 χαω. Το κρατος σου δινει επισημα το δικαιωμα να το υπερβεις κατα 20%, ητοι 120χαω. Αν το ρανταρ σε πιασει εστω με 121 τοτε το προστιμο ειναι ~3,5Ε για καθε χλμ περαν των 100.
Οταν λοιπον σε σταματανε ξερεις οτι οπως κ να εχει πηγαινες πανω απο 100, ενω ειναι κ υποχρεωμενοι να σου δειξουν αλλα κ να εκτυπωσουν επι τοπου την ενδειξη του ρανταρ.![]()
![]()
![]()
Καπου εχω, 2 αρθρα. Το 1 απο το MCN που ειχε ενα υπεροχα αποκαλυπτικο τεστ των ρανταρ χειρος την Βρετανικης αστυνομιας, τα οποια μερικες φορες δειχνουν οτοι θελουν, αλλα κ ενα αρθρο απο εναν νομικο συμβουλο που ειχε δημοσιευθει στο περιοδικο Drive πριν λιγο καιρο, το οποιο ανελυε την συνταγματικοτητα της υπαρξης καμερων ελεγχου κυκλοφοριας [οπως πολυ ευγενικα αποκαλουνται κ αυτες που μετρανε ταχυτητες].
Πρεπει να τα βρω να τα ποσταρω...
![]()
Και πάλι η ένδειξη ΔΕΝ πιστοποιεί οτι πρόκειται για το δικό σου όχημα, εκτός αν φωτογραφίζει την πινακίδα και τυπώνει ημερομηνία και ώραΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Οταν λοιπον σε σταματανε ξερεις οτι οπως κ να εχει πηγαινες πανω απο 100, ενω ειναι κ υποχρεωμενοι να σου δειξουν αλλα κ να εκτυπωσουν επι τοπου την ενδειξη του ρανταρ.![]()
![]()
![]()
μόνο η μαρτυρία του αστ. οργάνου μένει
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais