Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 116

Θέμα: Διαπιστωσεις

Διαπιστωσεις

Απειρες οι διαμαχες ΓιαπωνεζωΕυρωπαιων. Η αληθεια ειναι, περα απο κοληματα και ρομαντισμους οτι αν δεν προσφεραν οι Ασιατες τοσο καταπληκτικα και αξιοπιστα μηχανακια δεν θα ειχαν κατακλεισει την αγορα ουτε θα εφταναν σε τετειες μαζικες παραγωγες αν πουλουσαν σαβουρα γιατι απλα δεν θα ειχαν λεφτα να επεκταθουν και να γινουν κολοσσοι. Απο την αλλη οι ευρωπαιοι ενω ιστορικα ειναι πρωτοποροι, δεν δικαιολογουνται να πουλανε σε τετοιες τιμες μηχανες καλες μεν αλλα ευαισθητες δε και αυτο οφειλουμε να το παραδεχτουμε ολοι οσοι ειμαστε λιγο ρεαλιστες. Στο φιναλε δεν μπρει να τρελαθηκαμε τοσος κοσμος να υποςτηριζουμε τους Γιαπονεζους απ του διαολου τη μανα και να μην θελουμε τους δικους μας. Τελος παντων ας ξεκαβαλισουν το καλαμι οι Ευρωπαιοι γειτονες και φιλοι μας και ας αρχισουν να αντιγραφουν με τη σειρα τους τη μεθοδικοττα την αξιοπιστια και τις τιμες και να μην επαναπαυονται στα περιφεριακα και στα χωροδικτιωματα. Καλες οι στροφες και οι λεζαντες και η ιστορια αλλα η μοτοσυκλετα ειναι για ολο τον κοσμο για να πω τα κουμουνιστικα μου. Ελπιζω να μην εθιξα κανεναν. Θεωρω πως ειμαι αντικειμενικος αν και η θεση του κειμενου παει ντουγρου στις διαμαχες γιατι σας ξερω :rotflmao:

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    megale megiste trismegiste polimegiste dose mas ta fota sou rikse apleto fos sto skotino mialo mas dikse mas kenourious kosmous ma8e mas tin ali8ia dikse mas pos na gefirosoume tis gnosis mas na ekselixtoun se ena eksantas pou 8a dixni tin poria na vgoume apo ton skotadismo na el8oume ston kosmo tis gnosis tis sofias tis irinis tin katerinas tis evlempias

ke esi pou ta kseris ola pes mou pos 8a mou katsi afti i koufala i kamila pou opote ftiaxno ena vounalaki me xoma gia na tin ftano kani ena vima mprosta

ke

pou ixame mini

a ne :wacko:

den mas xezis re file vradiatika

i asiates ke triferes malakies

an den tous edinan sxedia gia motosikletes i germanoi ke oi agkloi 8a ftiaxnan akoma motopodilata pou kene nefti....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

exoume geni8i mesa se grasa ke rodes ke 8a mas kanis ke ma8ima peri istorias

sou exi pi kanis oti odigi italikon popu pigenan argotra se taxitita me evropaika nikousan ta grigorotera giaponezika giati i gkovades ton iaponon oute estrivan oute frenaran

mono ef8ia pigenan san tis klanies

an itan oloi i dromoi ef8ia kala 8a itan gia tous giaponezous

pou meta to 1985 arxisan na ftiaxnoun mixanes me kratimata ke frena
    ke ego to 79 kavalaga ducati 350 me aristera to freno podiou ke empena stis strofes me klista matia otan ta kawasakia mou oute estrivan oute frenaran

ala den sou milao alo gia na min nomizis oti sou kano ton ksipnio
    :rotflmao: :rotflmao:

prin aniksis to stoma sou rota kalitera edo den ine i kafeteria pou sixnazis ke lete posa taxi ixe i vougiouklaki ke pos strivi o mpampis o galotsas...
    :rotflmao:

ante min sou sistiso ton pane xesi...:rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μηπως εχεις ζαλιστει απ τις στροφες; Μαζοχα!!!
    Εισαι η χαρα του μηχανικου! Μου θυμιζεις κατι αρωστους ολυμπιακους που βλεπουν πεναλντυ πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο το επιχειρημα με τις στροφες το ακουω απο την εποχη των διχρονων τουρερ. Απο τοτε μεχρι σημερα ολες οι ευρωπαικες εταιριες φλερταρουν με την πτωχευση και οι Ιαπωνες κερνανε τσαγακι! Καλα που υπαρχετε και εσεις οι μαζοχες που σας πιανουν τον κολο και καμαρωνετε με τα χρεπια που σας πουλανε! Αν δεν ειχατε και τα κρατηματα να δικαιολογισετε λιγακι τη μαλακια σας με τη θα χαιροσασταν με τ αυτοκολητα και τα καπελακια; Οι τις πετσετες και τα μπρελοκ; Ευρωιθαγενεις!!! Ψευτοκουλτουριαρεοι Φραγκολεβαντινοι!!! Κυκλοφορειτε σαν κινιτες διαφημισεις φλωροπεριοδικων με ασορτι ρουχα φορμες μποτες' φλωρομοντελα!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μηπως εχεις ζαλιστει απ τις στροφες; Μαζοχα!!!
    Εισαι η χαρα του μηχανικου! Μου θυμιζεις κατι αρωστους ολυμπιακους που βλεπουν πεναλντυ πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο το επιχειρημα με τις στροφες το ακουω απο την εποχη των διχρονων τουρερ. Απο τοτε μεχρι σημερα ολες οι ευρωπαικες εταιριες φλερταρουν με την πτωχευση και οι Ιαπωνες κερνανε τσαγακι! Καλα που υπαρχετε και εσεις οι μαζοχες που σας πιανουν τον κολο και καμαρωνετε με τα χρεπια που σας πουλανε! Αν δεν ειχατε και τα κρατηματα να δικαιολογισετε λιγακι τη μαλακια σας με τη θα χαιροσασταν με τ αυτοκολητα και τα καπελακια; Οι τις πετσετες και τα μπρελοκ; Ευρωιθαγενεις!!! Ψευτοκουλτουριαρεοι Φραγκολεβαντινοι!!! Κυκλοφορειτε σαν κινιτες διαφημισεις φλωροπεριοδικων με ασορτι ρουχα φορμες μποτες' φλωρομοντελα!!!
    :hypnotize

τον ολυμπιακο τι τον επιασες τωρα?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...........
    παει αυτος ζαλιστηκε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Ρε φιλε βεστρομα τι θες και το παιδευεις? Το πας απο δω το πας απο κει...
    Πριν μερικες μερες ανοιξες παλι ποστ,και τοτε τα χες βαλει με τα ΚΤΜ.
    Τωρα γενικως με τα ευρωπαικα.Ενταξει εχεις δικιο μη χαλιεσαι...:rotflmao:
    Εχεις ενα παρα πολυ καλο μηχανακι,κοιτα να το χαρεις.
    γιατι θες να γινεις ντε και καλα φασιστακος να υποχρεωσεις ολους να τους αρεσουν οι ΔΙΚΕΣ σου επιλογες?
    Εμας αυτα μας αρεσουν μηπως θες να βαλεις τιποτα ΕΣΑτζηδες να μας δερνουν?
    Οι περισσοτεροι απο αυτους που οδηγανε χρονια ειχαν κατα καιρους απ ολα..
    ΟΛΟΙ βγαζουνε καλα μοτοσακο,η μοτοσυκλετα σημερα δεν θα ηταν οπως τωρα αν δεν υπηρχαν ΟΛΕΣ οι κατασκευαστικες σχολες.
    Αν θες να σε παρει κανενας στα σοβαρα ρωτα που θα αγορασεις καμμια καλη μπαγκαζιερα και τιποτα σκουφακια για το χειμωνα.
    ΧΑΛΑΡΩΣΕ

Υ.Γ
    Για πες μας και ποια ειναι αυτα τα διχρονα τουρερ που αναφερεις στο δευτερο ποστ σου
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οι ολυμπιακοι φημιζονται για τον φανατισμο τους ΕΒΙ δεν τραβαω ζορι. Για παραδειγμα τοπα. Δεν ασχολουμε με αθλητικα Μην τη κανουμε διπλη τη διαμαχη

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οι Γιαπωνεζοι γιγαντωθηκαν γιατι αντεγραψαν τους Ευρωαπιους προσφεροντας παραλληλα και αξιοπιστια.

Συγκυριακα, εκεινες τις εποχες ο κοσμος εψαχνε ενα φθηνο εναλλακτικο μεσον και οι Ιαπωνες το εδωσαν απλοχερα στην παγκοσμια αγορα.

Τωρα που πλεον οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν την μοτοσικλετα ως χομπυ και κ@υλ@, οι Ευρωπαιοι επεστρεψαν.

ΕΝΤΙ Ξεκιναω απ τα διχρονα τουρερ που ηταν κατι γιαπωνεζωσκοτωστρες του 197τοσο τα οποια οπως καταλαβαινεις, ειναι παρελθων εδω και καμποσα χρονια. Τωρα στα περι δημοκρατιας, αν δημοκρατια ειναι να λεμε οτι μας καυλωσει απο βιτσιο η μαζοχορομαντισμο, τοτε ειμαι αρχιφασιστας και καμαρωνω. Παρ ολα αυτα την παρεμβαση σου τη χαρηκα γιατι ειναι χιουμορατη κ εγω δεν ειμαι κολημενος ουτε εχω γιαπωνεζα γκομενα. Οσο για το βεστρομας ειμαι τοσο οσο εσυ εισαι ο Ντικινσον Ο Εντι ηθελα να πω. Δεν ταυτιζομε με τη μηχανη και αμα ηταν μπουρουχα πρωτος θα την εθαβα και θα απετρεπα κ αλλους να παρουν' Οχι σαν τους ΚΤΜδες που περνουν κ αλλους στο λαιμο τους. Η ολη μου τρελα μ αυτες τις διαμαχες εχει να κανει με την θεοποιησει των Ευρωπαικων. Τη θεση που πηρες την παω αν και φασιστας

χυμαντορ συμφωνω! Τον γλυτωσες κ εσυ τον εσατζι Που ειναι η διαμαχη!

Ερντι ηθελα να πω! Σε μπερδεψα με τον χεβι μεταλα απο πανω :rotflmao:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ΕΝΤΙ Ξεκιναω απ τα διχρονα τουρερ που ηταν κατι γιαπωνεζωσκοτωστρες του 197τοσο τα οποια οπως καταλαβαινεις, ειναι παρελθων εδω και καμποσα χρονια.........

τα kawasaki mach III + IV τουρερ?!?!?!?!?!!? :hypnotize
    :a31:

εκτός και αν εννοείς οτι ταξιδεψαν αρκετο κοσμακι στο υπερπέραν........ :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

τελικά είμαι μεγάλο κορόιδο που πήρα KTM.

πωλειτέ ΚΤΜ και πλήρης στολή enduro όσο όσο,η ανταλάσεται με Ιαπώνικό(κατα προτίμηση V-STROM)

να' σαι καλά ρε VESTROMA μου άνοιξες τα μάτια.

Πραγματικά ευχαριστώ.

Eκεινη την εποχη μαστορα μεχρι και υλικα οικοδομων κουβαλουσανε, το τουρερ σε πειραξε; Τοτε επερνες ενα για ολες τις δουλειες. Μπορεις να τα πεις Γυμνα με μεγαλη σελα. Αλλα επειδη δεν υπηρχανε ντυμενα τοτε τα λεω τουρερ. Την εποχη εκεινη πιτσιρικο γυρναγες τον κοσμο με μια βεσπα και ητανε νορμαλ. Οχι τωρα που φλορεψανε κ εχουνε τα χιλια για καφε' Αρα αυτα ηταν καρατουρερ!!!

Μια χαρα ειναι τα κτμ. Αμα ειχα λεφτα υπομονη και χρονο να τραβιεμε στα συνεργεια θα επερνα κ εγω! Αν δε ειχα και πολλα θα επερνα και υπηρετη να μου το πηγαινει αυτος. Αν ειχα και περισσοτερα θα περνα και μια οδικη βοηθεια για ολους μας μεχρι να οργανωθει της κτμ. Ακουσα πως κανει κατι προσπαθειες προς αυτη την κατευθυνση ευγε!!!:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 12:16
  2. Διαπιστώσεις... (λες και δεν τα ξέραμε)
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2007, 14:56
  3. Έλλειψη προτύπων... προσωπικές διαπιστώσεις.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 01:27
  4. Διαπιστώσεις
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 15:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας