Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Arai RX-7 μαξιλαράκια

Life Less Serious Το avatar του/της IPL

Arai RX-7 μαξιλαράκια

Γεια σε όλους,

Πριν από 2 μήνες πήρα ένα Arai RX-7 μέγεθος medium το οποίο μου φάνηκε πως μου ερχόνταν τέλεια στο κεφάλι. Τώρα πλέον κατάλαβα πως τα μαξιλαράκια 'κάθισαν' περισσότερο από ότι περίμενα και μάλλον μου φαίνεται πως είναι μεγάλο τελικά. Το μόνο μέρος του κράνους που 'καταλαβαίνω' όταν το φοράω είναι τα μαξιλαράκια στα μάγουλα ενώ μπαίνει/βγαίνει πολύ πιο εύκολα στο κεφάλι από ότι στην αρχή. By the way, είμαι νέος στις μηχανές και τα κράνη.

Φαίνεται πως πρέπει να κοιτάξω για νέα μαξιλαράκια, πιο χοντρά από αυτά που έχει μέσα ώστε να διορθώσει λίγο αυτό που ίσως είναι ένα πρόβλημα. Και εδώ είναι που θα ήθελα την βοήθειά σας. Ξέρω πως πουλιούνται στο internet αλλά που θα προτείνατε και με ποιά ονομασία να τα ψάξω; Επίσης, ποιά είναι αυτά που χρειάζομαι για να είναι πιο μεγάλα στο πάχος από αυτά του κράνους medium, τα του large ή του small;

Όποιες άλλες συμβουλές έχετε είναι ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ

λογικά αφου θελεις πιο "χοντρα" μαξιλαρακια θα παρεις απο το small (εγω που εχω small πηρα από το x-smal) Αλλα προσοχή θα πρεπει να ρωτησεις σε καποιο καταστημα μηπως και τυχών υπαρχει καποιο προβλημα γιατι αλλα ζει και το μεγεθος του κελυφους.
    μπορεις επίσεις να αλλάξεις όλο το εσωτερικο (interior) και να βαλεις πιο χοντρο βγενει σε 7-9-12 mm νομίζω.
    ένα καλό site για να δεις τι ανταλακτικα χρειάζεσαι, αλλα οχι για να παραγγειλεις γιατι παιζει τελωνειο (πληρωσα και εμαθα), ειναι το http://www.racevisors.co.uk/
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Πολύ καλό site για αυτό που θέλω thanks. Από ότι είδα, τα διαχωρίζει τα εσωτερικά σε cheek pads (που μάλλον δεν θέλω) και σε interior pads (που μάλλον είναι αυτά που θέλω).

Για το κέλυφος έχεις δίκιο. Θα τους στείλω ένα email.

riderADV Το avatar του/της GAGARIN
    και εγω απο αυτο εχω παρει μαξιλαρακια για το arai και δεν πληρωσα τελωνειο, ισως γιατι ειναι μικρο το πακετο , και αργοτερα πηρα και ζελατινα και παλι δεν πληρωσα τελωνειο και μου εκαναν δωρο και μια θηκη ζελατινας arai
    SIBERIA.......иркучк.......магабан.....влабивосток...........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
    Πολύ καλό site για αυτό που θέλω thanks. Από ότι είδα, τα διαχωρίζει τα εσωτερικά σε cheek pads (που μάλλον δεν θέλω) και σε interior pads (που μάλλον είναι αυτά που θέλω).

Για το κέλυφος έχεις δίκιο. Θα τους στείλω ένα email.

α) ΠΡΙΝ αλλάξεις μαξιλαράκια ............ κάνε το εξής, βγάλε τα μαξιλαράκια και το "καπελάκι" και πλύνε τα στο πλυντήριο σε χλιαρό νερό. Πλυντήριο όχι χέρι και μην φοβάσαι δεν παθαίνουν τίποτα !!! Το ίδιο κράνος έχω ......... (εννοείται ότι δεν θα βλαλεις τα φελιζόλ αλλά μόνο την επένδυση για πλύσιμο)
    Όταν στεγνώσουν ξαναβάλε τα και φόρεσε το κράνος ......... αν δεν έχουν επανέλθει, ΤΟΤΕ αγόρασε καινούργια ..........

β) Όταν τα παραγγείλεις θα ζητήσεις για MEDIUM !!! ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!
    Interior pads είναι το "καπελάκι" To αλλάζεις αν αισθάνεσαι να σου κάθεται χαμηλά το κράνος ή να είναι χαλαρό στο κεφάλι σου .......
    Cheek pads είναι τα μάγουλα. Βγάλε τα και θα δεις ένα αυτοκόλλητο που σου λέει το πάχος τους σε mm και παράγγειλε πιό χοντρά ...

Πάρε και μιά διεύθυνση
    http://www.sportsbikeshop.co.uk/moto...ontent_cat/448

Τhanks. Μάλλον θα περιμένω μερικές βδομάδες ακόμα και μετά θα δω τι θα γίνει. Αν ανοίξει κι άλλο θα τα αλλάξω τα μαξιλαράκια

Παρόμοια θέματα

1. Arai RX-7 Corsair... Τιμές Ιαπωνίας
    από lkol στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 22:02
  2. ARAI RX-7 CORSAIR vs SHOEI X-SPIRIT
    από arxaios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 07:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε