Ακούστε λοιπόν και τα δικά μου τα μαντάτα...
Χθες το απόγευμα έχω πάει να συναντήσω φιλαράκι που έχω να τον δω καιρό και δίνουμε ραντεβού μιας και μας βόλευε στην πλατεία του Γέρακα.
Συναντιόμαστε λοιπόν ωραία και καλά και παρκάρει αυτός το αυτοκίνητό του πριν από τη διασταύρωση σε γωνία της πλατείας και πάω στη συνέχεια και παρκάρω κι εγώ τη μηχανή μου (40 ημερών το μωρό)έξω από την καφετέρια μιας και είχε θέση για να την παρκάρεις (παράλληλα με το πεζοδρόμιο) ακριβώς μετά τη διασταύρωση.
Ακριβώς πίσω μου, ήταν παρκαρισμένο Hayabusa μόλις ενός έτους.
Πάνω που κατεβαίνει ο φίλος μου και αρχίζει και τη βλέπει, αρχίζει να λέει "και πόσο την πήρες" και "α τι ωραία που είναι" και "καλορίζικη" κλπ...(ξέχασα να πω, το δικό μου είναι ένα πράσινο versys)
Πάνω που τα λέμε λοιπόν πάνω στο πεζοδρόμιο, βλέπω μία κ@ριόλ@ με ένα astra να παραβιάζει λίγο πιο πίσω το STOP που είχε πριν τη διασταύρωση διερχόμενη από την πλατεία. Κάθετα, ερχόταν ένα seat cordoba. Και μπαααααααααααααμμμμμμμμ!!! Μπροστά στα μάτια μας...![]()
Με τη λύσσα από την ταχύτητα που είχε αυτή που παραβίασε το STOP, το Cordoba έστριψε δεξιά και μπήκε στην κάθετή οδό (στο δρόμο που διέσχιζε η "κυρία",όπου και σταμάτησε 30 μέτρα πιο πέρα.
Της "κυρίας" όμως το αυτοκίνητο, πήρε κλίση προς τα δεξιά, όπου άρχισε να παίρνει φόρα για να "αγοράσει" την καφετέρια. Αποτέλεσμα;
Χτυπάει το Hayabusa, το πετάει κάτω, το καβαλάειΝΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΕΙ!!! και αρχίζει να το σέρνει κάπου μεταξύ ασφάλτου και πεζοδρομίου!!!
Και πάνω που λέω ότι "που θα πάει, θα σταματήσει το κωλάμαξο" πάει στο εκατοστό, και ακουμπάει με τον πεταμένο κάτω προφυλακτήρα που σερνόταν και το πίσω λάστιχο της δικής μου μηχανής, τόσο λίγο που να τη σπρώξει και να την πετάξει κάτω από το stand.
Αποτέλεσμα; Αν κρίνω από το τι έγιναν τα υπόλοιπα σχετικά φτηνά τη γλίτωσα:
α) Στραβωμένη μανέτα αμπραγιάζ,
β) Γρατζουνισμένο μανιτάρι
γ) Γρατζουνισμένη αριστερή λαβή συνεπιβάτη
δ) Ξεκουμπωμένη ουρά
ε) Γρατζουνισμένο αντίβαρο
στ) Γρατζουνισμένος καθρέφτης
ζ) Γρατζουνισμένα μπρος πίσω φλας
Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν πήρε τίποτα φέρινγκ ή άλλα πλαστικά ή σασί (τουλάχιστον έτσι δείχνει).
Τα υπόλοιπα;
Το hayabusa έχει γίνει σώβρακο, το έβλεπες και το λυπόταν η ψυχή σου.
Το cordoba άχρηστο καθώς έχει μπει όλο το μοτέρ μέχρι την καμπίνα σχεδόν οπότε τα φτιαχτικά του είναι πιο πολλά από την αξία του.
Η συνοδηγός του cordoba πήγε στο νοσοκομείο από το χτύπημα (καθώς κανείς τους δε φόραγε ζώνες σε κανένα αυτοκίνητο)
Και το μπουρδέλο της κυρίας...ήταν με leasing οπότε στα @ρχίδι@ της!!!
Στη συνέχεια ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος μεταξύ εμού και της εν λόγω κ@ριόλ@ς:
- Έχω σημειώσει τις πινακίδες σας και την ασφάλειά σας, μου δίνετε και ένα τηλέφωνό σας και ένα όνομα;
- Δε σου δίνω τίποτα, το αμάξι είναι με leasing της εταιρείας, εγώ δεν έχω σχέση.
- Ναι αλλά δεν πρέπει να έχω ένα τηλέφωνό σας και ένα όνομα για το ποιος οδηγούσε κλπ;
- Όχι δε σου δίνω τίποτα.
(Το γυρίζω τότε στο αλλιώτικο)
- Ρε δώσε μου τα στοιχεία σου!
- Όχι δε στα δίνω!
- Δώστα κυρία μου, αφού ούτως ή άλλως θα τα πάρω και από την τροχαία.
- Να, πάρε το τηλέφωνο της εταιρείας.
- Όνομα;
- Δε στο δίνω, έχεις το τηλέφωνο.
- Ναι, αλλά αν πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία ποιος θα μου πουν ότι οδηγούσε, η εταιρεία; Οδηγός το οδηγούσε, γι' αυτό δώστο!
- Όχι δε στο δίνω, μη φοβάσαι θα σας κάνω δήλωση!
(Αυτό έλειπε να μην έκανε)
- Α, δεν το δίνεις; Κοίτα με.
(Όπου πάω πάνω από το δελτίο συμβάντος και βλέπω γραμμένο το όνομά της)
- Πάρτο τώρα, το κατάλαβες; Αφού σου είπα ότι θα το πάρω!
(Μούγκα η κυρία)
Εν τω μεταξύ πέραν του ότι ήταν παντελώς μη συνεργάσιμη, δεν ενδιαφέρθηκε ουδόλως για την τραυματισμένη κυρία την οποία την πήρε μέχρι και ασθενοφόρο και η οποία ήταν όταν έφυγε με τον άντρα της σε κατάσταση σοκ!
Το μόνο που την άκουσα να λέει σε μία φίλη της που ήταν μαζί της, ότι "ααα, να τα πάρω τα πράγματα που έχει μέσα το αυτοκίνητο ή να τα αφήσω μέσα; Α, ναι! Είναι με leasing, ας τα πάρω αφού θα μου δώσουν άλλο..."![]()
Εν τω μεταξύ, σε σχετική ερώτηση που έκανε ο κόσμος που βγήκε έξω από το μπαμ, για το αν είδε το στοπ, αν σας πω τι έλεγε, θα θέλατε να τη βουτήξετε από το λαιμό...
"Ναι, το έχω δει, περνάω συνέχεια από δω αλλά δε σταματάω ποτέ!":hypnotize
Και λέω εγώ τώρα ρε παιδιά...
Εγώ γιατί έτρεμα, από τη σύγχυση που μου την πέταξε κάτω η κ@ριόλ@ ή από τα νεύρα μου με τις μ@λ@κίες που μου έλεγε και ήταν τόσο ατάραχη; Με ανθρώπους έχεις να κάνεις όχι με ζώα μωρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....![]()