Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 52

Θέμα: ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ?

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk

ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ?

Λοιπον...ας το πάρουμε από την αρχή:

Σημερα το πρωί έπεσα, μπροστά HILTON.

Ενα φορτηγάκι της DHL, είδε τους αστυνομικούς ενώ ήταν μέσα στον λεωφορειόδρομο, και αποφασίζει να κάνει αριστερά χωρίς να κοιτάξει ότι εγώ βρισκόμουν εκεί. Πατάω φρένο το χάνω το σώζω το χάνω, με ακουμπάει στο χιλιοστό και ΤΟ ΧΑΝΩ!!!!

Φεύγω από την μοτοσυκλέτα μου, αυτή μπροστά και εγώ πάνω στα αυτοκίνητα που ακολουθουσαν ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!

Τρεις δόκιμοι αστυνομικοί τρέχουν κατευθείαν πάνω μου (τα ευχαριστώ τα παιδιά), το αυτοκίνητο που ήταν πίσω μου σταματάει στην άκρη και έρχεται να με βοηθήσει (το ευχαριστώ πολύ και αυτόν), καθώς επίσης και ένα παπί....Από όλα τα δίτροχα που βρίσκοταν εκείνη την στιγμή εκεί πέρα!!!!

Σηκώνομαι είμαι ακόμη ζεστός δεν πονάω πουθενά. ΚΟιτάζω τριγύρω για το φορτηγάκι, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ... Κανείς δεν πήρε την πινακίδα του...

Η μηχανή μικρές ζημιές!
    Εγώ μέτριες!!!

Συγκεκριμένα μια κάκωση στον Αχιλλειο τένοντα (7 μέρες δεμένο και ξεκούραση)
    Μια θλάση και μια άσχημη κάκωση στον ώμο!!!??? (10 μέρες ακινητοποιημένο και φαρμακάκια)
    Και κάκωση στον αυχένα (7 μέρες ένα πανέμορφο κολλάρο)

Τώρα αυτό ειναι στραβό???

Αν εξαιρέσεις ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΓΜΤ (μολις γύρισα απο το νοσοκομείο) και ότι ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ... ευκαιρεία για 7 μέρες ξεκούρασης γιατί αλλιώς δεν με έβλεπα να κάθομαι!!!

Η DHL μέχρι στιγμής καταβάλλει προσπάθειες να βρει το αυτοκίνητο και πραγματικά ενδιαφερονται (με έχουν πάρει τηλεφωνο πολλές φορές μέχρι τώρα) και υπόσχονται ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, διότι ειναι πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα!!!

Ευχαριστώ ρε σεις που ακούσατε τον πόνο μου!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Σκ@τα λέμε .... κάθε μέρα το ίδιο μπορδέλο ....

περαστικά ρε Σοφιανέ και ποτέ ξανά ...

πάντως αν θέλουν θα τον βρούν το παλιόπουστα και όταν γίνει αυτό .... βάλε τα στοιχεία του εδώ μέσα φόρα παρτίδα .... και άραξε...

ωπα ρε μλκ....πταισματα και μια χαρα....

με το σκηνικο τωρα....μηπως ο λακαμας δεν πηρε χαμπαρι τι εγινε και γιαυτο δεν σταματησε???....γιατι αυτο βλεπω να ισχυριζεται....παντως μπραβο στην dhl που ψαχνει το θεμα και δεν το αφηνει ετσι....

και παλι περαστικα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    περαστικα

το ψαχνει οντως η dhl;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Περαστικά ρε παλικαρε.

Έχω κουραστεί ρε παιδιά. Η ίδια ιστορία πάντα.

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει στο έγκλημα.
    :a37: :a29:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Προσοχή! Και περαστικά Σοφιανέ...Να'σαι πάντα καλά!!!

Κάτι τέτοιο το έπαθα κι εγώ την Παρασκευή.. Την γλίτωσα με πρηξίματα μόνο..

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    99,9% δεν το καταλαβε.. δεν πιστευω να ειναι καποιος τοσο χαζος ωστε να το κανει αυτο με εταιρικο αμαξι και να περιμενει να μη τον βρουνε..

Περαστικα Σοφιανε
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

ΤΗΝ ΓΛΊΤΩΣΕΣ ΡΕ???

ΤΟΝ ΆΧΡΗΣΤΟ!!! ΟΛΌΚΛΗΡΟ BMW ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΈΤΥΧΕ:a37:

τζαμπα πήγαν τα λεφτά μου γμτ

Πανω στην ωρα της τακτοποίησής όμως

λουκούμι ετσι?

Δεν ημουν με το BMW ρε tai...το διμπουρδελο ειναι συνεργειο και ψαχνουν να βρουν τι εχει!!!

Με το Fazer ήμουν....το τετραμπούρδελο!!!! ΟΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ...και σπάνε και ευκολα

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Περαστικά και καλή ξεκούραση!!Πιστεύω ότι εύκολα θα τον βρουν αν συγκρίνουν τα δρομολόγια

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Η DHL μέχρι στιγμής καταβάλλει προσπάθειες να βρει το αυτοκίνητο και πραγματικά ενδιαφερονται (με έχουν πάρει τηλεφωνο πολλές φορές μέχρι τώρα) και υπόσχονται ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, διότι ειναι πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και αγύριστα.

Πάντως το πιο πιθανό είναι η Dhl να βρει τον οδηγό γιατί δεδομένου ότι είναι ΔΙΚΟ της αυτοκίνητο και αυτό είναι ΓΝΩΣΤΟ δεν έχει κανένα λόγο να τον προστατέψει.

Και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι την μαλακία του υπαλλήλου της, την πληρώνει (και) η DHL, την οποία μπορείς (και αν φερθεί σκάρτα θα πρέπει) να κυνήγήσεις και να ζητήσεις αποζημίωση και χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη σου.
    Δεδομένου ότι ειδικά το ύψος της δεύτερης θα εξαρτηθεί από την στάση της μετά το ατύχημα, το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να το κλείσουν φιλικά και ωραία (και αυτή θα είναι και η καλύτερη εξέλιξη για όλους).

Να υποθέσω ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί, έτσι δεν είναι;

Ισως και να ειναι τύχη...

Αλλα ο υπευθυνος που μου τηλεφωνησε ειναι μοτοσυκλετιστής και χωμάτινος μάλιστα...ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ...

Και να διευκρινησω....ΟΙ οικονομικές πλευρες την υπόθεσης δεν ειναι το σημαντικότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση...

ΗΘΙΚΑ ΟΜΩΣ, θέλω να μιλήσω στον οδηγο αυτό και να τον ρωτήσω αν έχει παιδια....και αν θελει να μάθουν οπως εμαθε η κορη μου οτι επεσα και χτυπησα...Αν θα το εχει τύψεις το βραδυ μη γνωρίζοντας τι έπαθα...αν ζω ή αν σκοτώθηκα τελικα!!!....Το χρωστάω αυτό στον εαυτό μου από 18 χρονων οταν με εγκατέλειψαν λιπόθυμο στο δρομο στην Καποδιστρίου, και ξυπνησα στο ΚΑΤ!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Περαστικά Σοφιανέ...

Πω ρε π00στη μου!

Περαστικά ρε φίλε

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟ !!!!!!!!!
    από TROOPER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 17:51
  2. Στραβό και ανάποδο είναι....
    από Nik0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 22:42
  3. Απίστευτο, απρόβλεπτο στραβό και ανάποδο...
    από gerodim στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 04:19
  4. ΤΕΛΕΙΩΣ Στραβό και ΤΕΛΕΙΩΣ Ανάποδο
    από JimmyZ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 23:01
  5. Το στραβο,το αναποδο και το στραβαναποδο
    από illuminatios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:49

Κανόνες δημοσιεύσεων