Λοιπον...ας το πάρουμε από την αρχή:
Σημερα το πρωί έπεσα, μπροστά HILTON.
Ενα φορτηγάκι της DHL, είδε τους αστυνομικούς ενώ ήταν μέσα στον λεωφορειόδρομο, και αποφασίζει να κάνει αριστερά χωρίς να κοιτάξει ότι εγώ βρισκόμουν εκεί. Πατάω φρένο το χάνω το σώζω το χάνω, με ακουμπάει στο χιλιοστό και ΤΟ ΧΑΝΩ!!!!
Φεύγω από την μοτοσυκλέτα μου, αυτή μπροστά και εγώ πάνω στα αυτοκίνητα που ακολουθουσαν ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!
Τρεις δόκιμοι αστυνομικοί τρέχουν κατευθείαν πάνω μου (τα ευχαριστώ τα παιδιά), το αυτοκίνητο που ήταν πίσω μου σταματάει στην άκρη και έρχεται να με βοηθήσει (το ευχαριστώ πολύ και αυτόν), καθώς επίσης και ένα παπί....Από όλα τα δίτροχα που βρίσκοταν εκείνη την στιγμή εκεί πέρα!!!!
Σηκώνομαι είμαι ακόμη ζεστός δεν πονάω πουθενά. ΚΟιτάζω τριγύρω για το φορτηγάκι, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ... Κανείς δεν πήρε την πινακίδα του...
Η μηχανή μικρές ζημιές!
Εγώ μέτριες!!!
Συγκεκριμένα μια κάκωση στον Αχιλλειο τένοντα (7 μέρες δεμένο και ξεκούραση)
Μια θλάση και μια άσχημη κάκωση στον ώμο!!!??? (10 μέρες ακινητοποιημένο και φαρμακάκια)
Και κάκωση στον αυχένα (7 μέρες ένα πανέμορφο κολλάρο)
Τώρα αυτό ειναι στραβό???
Αν εξαιρέσεις ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΓΜΤ (μολις γύρισα απο το νοσοκομείο) και ότι ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ... ευκαιρεία για 7 μέρες ξεκούρασης γιατί αλλιώς δεν με έβλεπα να κάθομαι!!!
Η DHL μέχρι στιγμής καταβάλλει προσπάθειες να βρει το αυτοκίνητο και πραγματικά ενδιαφερονται (με έχουν πάρει τηλεφωνο πολλές φορές μέχρι τώρα) και υπόσχονται ΟΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, διότι ειναι πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα!!!
Ευχαριστώ ρε σεις που ακούσατε τον πόνο μου!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!