Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: opoios filos mporei kai kserei as voithisei!please!

opoios filos mporei kai kserei as voithisei!please!

paidia mporei na fanei asteio alla eimai 1.88 ypsos kai thelw na me voithisete ti 600ari einai megalytero se megethos kai kata tin gnwmi sas tha mou kathete pio kala!na min fenete san papaki otan eimai epanw!anevika se ena r6 2009 kai molis eida tin foto gelousa!opoios kserei as me voithisei eilikrina!!!eyxaristw

Re: opoios filos mporei kai kserei as voithisei!please!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
    [B]paidia mporei na fanei asteio alla eimai 1.88 ypsos kai thelw na me voithisete ti 600ari einai megalytero se megethos kai kata tin gnwmi sas tha mou kathete pio kala!na min fenete san papaki otan eimai epanw!anevika se ena r6 2009 kai molis eida tin foto gelousa!opoios kserei as me voithisei eilikrina!!!eyxaristw!psaxnw apo 05-06

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου εγω ειμαι 1,89 και τωρα ειμαι κατοχος ενος 675 daytona.Πριν απο αυτο ειχα ενα R6 05 και ενα Κ6 1000.Ολα θα φαινονται παπακια οταν θα καθεσαι πανω (λιγοτερο τα GSX-R) οποτε μην ειναι αυτο το κριτιριο της επιλογης σου..

to r6 tou 05 einai arketa megalo opws kai to 1000!twra to daytona einai poly mikro se megethos!skeftomai gia k5 600cc!exei megali diafora apo to k6 kai to cbr600rr 05-07?

Παλαιό μέλος
    Φιλε μου το ξαδερφακι μου ειχε το κ6 το 600 και οντως ειναι πιο μεγαλο απο τα καινουρια 600αρια αλλα επειδη το εκανα βολτα σου λεω οτι παλι θα φαινεσε λιγο μεγαλος..Σου προτεινω να δοκιμασεις αυτα που σε ενδιαφερουν για να δεις σε ποια "κουμπωνεις" καλυτερα.

les e?gamw to ypsos mou re file!mallon tha parw to k5!pio megalo pio einai to k5 i to k6?sorry an se kourazw alla den thelw na petaksw ta lefta mou@!

Παλαιό μέλος
    Εκανα λαθος με τα νουμερα.Κ5 ηταν του ξαδερφου μου και αν και δεν εχω καθησει σε Κ6 φαινετε μεγαλυτερο το 5αρι.Μην ταλαιπωρεισαι τοσο.Εγω με το 675 την εχω καταβρει.Κουμπωνω τελεια και εχει πολυ στενο ρεζερβουαρ που βοηθαει πολυ.

ok re file se eyxaristw poly gia tin voitheia ksi ton xrono sou!mallon k5!kala einai ayta?

Παλαιό μέλος
    Προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα ο ξαδερφος μου μεχρι και που το πουλησε,περιπου 40000χλμ.δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

ok file eyxaristw!

θεμα υψους!

πικρα και γω 1.85 ειμαι. φιλε συμφωνω με τον προλαλησαντα.δες σε ποιο κουμπωνεις καλυτερα και ποιο γουσταρεις πραγματικα.μολις ανεβεις σε ολες θα το καταλαβεις.δε θα σ`αφησει εκεινη να κατεβεις!

Παλαιό μέλος
    είναι εντελως κουφό να λες πως θα πετάξεις τα λεφτά σου επειδή είσαι 1.88 και πέφτεις ψηλός για το Κ-τόσο

αν θες σώνει και καλά να κουμπώνεις καλύτερα, πάρε παλιότερο ΣΣ μηχανάκι, πριν το 2000

ή πάρε κάτι σαν βαραντέρο

επειδη είμαι βέβαιος πως ΔΕΝ θες να κάνεις τίποτε από τα δύο, πάρε αυτό που θες και θα δεις ότι δεν θα το μετανιώσεις

telika paidia pira 636 kai koumponw teleia epanw!mia xara megalo einai kai malista kai gia psiloterous apo emena!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
    telika paidia pira 636 kai koumponw teleia epanw!mia xara megalo einai kai malista kai gia psiloterous apo emena!
    Καλοριζικο φιλε μου.Καλοταξιδο και παντα ορθιος.Εχω οδηγησει 636 και το μηχανακι σπερνει.. ...
    Ειναι οντως αρκετα ευρυχωρο..Καλα χιλιομετρα

eyxaristw filos an ksi tin ekti mera mou espase moter kai twra paw gia kainourio kata ta alla mia xara

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. opoios kserei as mou apantisi....
    από hgetis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2009, 14:37
  2. Allo ena anekdoto kai opoios to piasei.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 10:29
  3. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  4. Opios Ine Mixanowios As Pi 1 Gia
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 11:24
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων