i cbr 600 rr tou 2004 ebgaine se xrwmata valentino rossi ( kitrino mayro)? episima apo tin antiprwswpia? kai ean nai ena link na dw mia photo. eyxaristw
ean ebgale tha prepei na itan 4-5 kommatia.
i cbr 600 rr tou 2004 ebgaine se xrwmata valentino rossi ( kitrino mayro)? episima apo tin antiprwswpia? kai ean nai ena link na dw mia photo. eyxaristw
ean ebgale tha prepei na itan 4-5 kommatia.
gia 2004 montelo pira sarakaki kai rwtisa kai mou eipe enas pwlitis oti ebgaine .. alla den exw dei pouthena photo....
apla tha paw na dw ena twra gt endiaferomai na agorasw cbr kai ithela na to dw se photo pws einai min xasw tin wra mou..
e tha paw na to dw stis 5:30 kaI blepoume eyxaristw pantws gia tis plirofories sas...
Τα παραπανω δεν ειναι RR ειναι σπεσιαλ εκδοση του F-sport.
Αν θες RR replica κοιτα κανα Movistar (06) η κανα Hanspree Ten Kate (07-08)
Και μαθετε να αναγνωριζετε μοντελα απο την εμφανιση και μονο, σε καλο θα σας βγει. Εκει που πηρα το δικο μου (05) εγω, ο μαντρας ηθελε να με πεισει οτι ηταν και καλα 07 μοντελο και οτι ενα 03-04 μοντελο που ειχε παραπερα οτι ηταν 06... Μεχρι που του'πα να παρουμε τηλεφωνο τη Χοντα με τους αριθμους πλαισιου...
Silence in the studio!
Αμ μπράβο τώρα θυμήθηκα, έχει κάποια άλλη διαφορά απ'το απλό F εκτός απ'τη σέλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Ήταν και πιο δυνατό ή κάνω λάθος; Εντελώς πληροφοριακά ρωτάω.
![]()
O αριθμός πλαισίου θα σου πει τα πάντα ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Αν θες RR replica κοιτα κανα Movistar (06) η κανα Hanspree Ten Kate (07-08)
Και μαθετε να αναγνωριζετε μοντελα απο την εμφανιση και μονο, σε καλο θα σας βγει. Εκει που πηρα το δικο μου (05) εγω, ο μαντρας ηθελε να με πεισει οτι ηταν και καλα 07 μοντελο και οτι ενα 03-04 μοντελο που ειχε παραπερα οτι ηταν 06... Μεχρι που του'πα να παρουμε τηλεφωνο τη Χοντα με τους αριθμους πλαισιου...
Ενδέχεται να είναι και κουστούμι από e-bay συνήθως κινέζικο .......... δεν είναι κακά αλλά το μηχανάκι δεν θα είναι συλλεκτικό .............
Απ'οτι εχω διαβασει εδω μεσα σε παλιο ποστ του Sniper:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αμ μπράβο τώρα θυμήθηκα, έχει κάποια άλλη διαφορά απ'το κοινό F εκτός απ'τη σέλα ;
![]()
1) Εχει πιο σκληρα ελατηρια στις βαλβιδες (και κατα συνεπεια ~500 στροφες παραπανω πριν το κοκκινο)
2) Εχει υποδοχη για παραληλλο εγκεφαλο HRC αν αρχισει τα σκαλισματα ο ιδιοκτητης check here
3) πρεπει να εχει και μαυρο πλαισιο αντι του ασημι που εχει το απλο...
ΑΝ τα θυμαμαι καλα
Silence in the studio!
Αυτό το ποστ έψαχνα αλλά δεν το βρήκα, θυμήθηκα το κοκκινόμαυρο F-Sport που είχε ο Νίκος παλιότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Απ'οτι εχω διαβασει εδω μεσα σε παλιο ποστ του Sniper:
1) Εχει πιο σκληρα ελατηρια στις βαλβιδες (και κατα συνεπεια ~500 στροφες παραπανω πριν το κοκκινο)
2) Εχει υποδοχη για παραληλλο εγκεφαλο HRC αν αρχισει τα σκαλισματα ο ιδιοκτητης
ΑΝ τα θυμαμαι καλα![]()
Νά'σαι καλά !![]()
![]()