Και φαλλοκρατικό!!!![]()
![]()
3 φιλοι συζητουν το προβλημα τους οτι οι γυναικες τους τους πρηζουν επειδη γυρνουν αργα και εχουν δοκιμασει τα παντα για να τη γλιτωσουν αλλα εις ματην!ετσι
αρχιζουν να ανταλλάσουν αποψεις!
-παιδια εγω οταν πλησιαζω προς το σπιτι σβηνω τη μηχανη παρκαρω ησυχα ησυχα εξω παντα απ το γκαραζ,βγαζω τα παπουτσια μου,βγαζω τις καλτσες, ανεβαινω
τις σκαλες στις μυτες,ανοιγω σιγα σιγα την πορτα,αρχιζω να ξεκουμπωνω ενα ενα τα κουμπια απ το πουκαμισο στο σαλονι και μολις φτανω στο 3ο κουμπι...
μητσοοοοοοοοοοοοοοοοοο!που ησουν παλι αχρηστο ρεμαλι?
-τι ειναι αυτα ρε?εγω παρκαρω το αμαξι 3 τετραγωνα μακρια μεχρι να φτασω σπιτι εχω ξεντυθει μπαινω απ την πορτα της κουζινας παω να ξαπλωσω στο καναπε και πανω που λεω τη γλιτωσα ανοιγει το φως ,τη βλεπω μες στο βραδυ με τα ρολει
τρομαζω αρχιζω να φωναζω φωναζει και αυτη ξυπανανε οι γειτονες
μας φερνουν την αστυνομια..μαμησε τα δεν ξερω τι να κανω..
-καλα ρε σεις πατε καλα?εγω παιρνω τα μαξι κανω κολλιδια μπροστα απ το σπιτι με τη μουσικη τερμα χτυπαω και το αμαξι του μακακα του γειτονα το παραταω οπως να ναι,ανεβαινω τις σκαλες τραγουδωντας,μπαινω στο σπιτι κοπαναω την πορτα,πεταω τα ρουχα μου παντου..τα βγαζω ολα μενω τστσιδος..και της φωναζω:μαρια ελα να μου παρεις μια πίπα!!!! και αυτη κανει πως κοιμαται!
![]()
![]()
![]()