:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αχ καλέ μη όχι προς τα μένα η μπάλα
καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
1) εχει ξαναμπει...![]()
2) πλακα μΕ κανεις βρε συ??? μαλλον αυτος πλακα σΕ κανει!!!![]()
ρε bart,λεει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει ο λογαριασμος του,δεν μπορει να απαντησει,ουτε να ανοιξει συζητηση.οταν κανεις register δεν σου ερχεται mail ενεργοποιησης?γιατι εγω δεν θυμαμαι...νομιζω ομως οτι κατι πρεπει να ερχεται.ε,αυτου δεν του εχει ερθει τιποτα λεει.πηγαινε στειλ'του πμ να δεις τι θα σου βγαλει...
αλλιως γραψτα ολα στ'@@ σου μιας κ εισαι απλα κουτσομπολης κ οχι mod...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κ μιας κ το θυμηθηκα,no link,no recucle...![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
με την χθεσινη φωτο που εβαλα εδειχνε να ειναι ΜΕΣΑ ο σκαθαροζουμης!Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
ρε bart,λεει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει ο λογαριασμος του,δεν μπορει να απαντησει,ουτε να ανοιξει συζητηση.οταν κανεις register δεν σου ερχεται mail ενεργοποιησης?γιατι εγω δεν θυμαμαι...νομιζω ομως οτι κατι πρεπει να ερχεται.ε,αυτου δεν του εχει ερθει τιποτα λεει.πηγαινε στειλ'του πμ να δεις τι θα σου βγαλει...
αλλιως γραψτα ολα στ'@@ σου μιας κ εισαι απλα κουτσομπολης κ οχι mod...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κ μιας κ το θυμηθηκα,no link,no recucle...![]()
καλο ειναι παντως να επικοινωνησει (ή εσυ...![]()
) με mod για τα διαδικαστικα, μιας και δεν εχω τετοιες αρμοδιοτητες-γνωσεις....
![]()
οσο για το λινκ, καποτε θα το πετυχω....εξαλλου, δεν σου εβαλα σηματακι για να γκρινιαζεις!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: