Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..

Ο λόγος φυσικά για εκείνους/ες που κορνάρουν συνεχώς με το μηχανάκι τους ενώ κάνουν διήθηση σε πηγμένους δρόμους (τυχαίο οτι είναι scooters-παπιά κατά μεγάλο ποσοστό; ) .

Είχα εναν σήμερα μπροστά μου με μια vespa που πέρναγε ανάμεσα απο οχήματα κυριολεκτικά παρκαρισμένα στην Κηφησίας και μου είχε σπάσει τα νεύρα με την συνεχή κόρνα του(αυτοκολητάκι bmwriders στο φρενοφάναρο, τυχαίο; ).

Εντάξει ΄κάποιοι φοβούνται , ειδικά όταν καβαλάνε κάτι μικρότερο απο αυτό που (μάλλον) έχουν και νιώθουν κάπως όταν κινούνται σε πηγμένους δρόμους. Αλλά τι θα καταφέρεις ρε φίλε με το να είσαι με το δάχτυλο στην κόρνα λες και είναι κουμπάκι ποντικιού Η/Υ και το πατάς συνέχεια;

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να τρομάξεις κάποιον και να έρθει κατά πάνω σου , κάνοντας σε sandwich πάνω στο διπλανό κουτί. Δεν σου κόβει καθόλου δηλαδή; Η κόρνα δεν είναι για να σου ανοίγουν τον δρόμο λες και είσαι όχημα πρώτης ανάγκης. Ευτυχώς που δεν ήμουν με το Ι.Χ. σήμερα να με πετύχεις πουθενά πηγμένο, να μην έχω που να πάω (σαν το παληκάρι με το ΜΧ5) και εσύ να κορνάρεις απο πίσω και να παίζεις φώτα... μέχρι αύριο εκεί θα σε είχα!!!

Υ.Γ. Cpt....... πάρε ενα ατέρμονο μοτοσυκλετιστικό μήνυμα να έχεις.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Μαγε....δεν το κανουν για να τους ανοιγουν δρομο παντα !!

Εγω πχ οταν ανεβαινω την Αμφιθεας οποτε περναω διπλα απο αυτοκινητο ψηλο ( τζιπ, φορτηγακι, λεωφορειο κτλ) που δεν εχω ορατοτητα μπροστα του ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κοβω λιγο και κορναρω μην μου πεταχτει κανενας πεζος σαν νιντζα και γινουμε σαρδελες....
    Ειδικα σε δρομους σαν την αμφιθεας που ο καθενας μπορει να διασχισει απο παντου τον δρομο ειναι απαραιτητο....
    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω οσους πανε γρηγορα αναμεσα σε αυτοκινητα ειδικα σε τετοιους δρομους.....

παντου δηλαδη......πριν 3 χρονια ειχα ατυχημα με το TDM οταν επι της λεωφορου Βουλιαγμενης ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ με ταχυτητητα 20-30κμ την ωρα, αυτοκινητο ανοιξε την πορτα του εν κινησει, να αδειασει ο οδηγος το τασακι του στον δρομο ( φανταστειτε γυφος δηλαδη !!) και κατεληξα η μηχανη μου πανω στην πορτα του ΜΑτιζ που την εκανε ακορντεον ( την πετυχα στο ανοιγμα!!) και εγω πανω απο την πορτα με το κεφαλι μεσα στο μπροστινο ΤΑΞΙ με το κεφαλι χωμενο στα πιω καθισματα !!
    Εντυπωσιακοτατο, κινηματογραφικο ατυχημα με μεγαλη ζημια στο TDM αλλα ευτυχως λιγα πραγματα για εμενα ( σπασμενα δαχτυλα γιατι δεν φορουσα γαντια, τραυματισμενος ομως και μονο αυτος λογο μπουφαν, και ευτυχως μονο κολαρο στο λαιμο για καποιες μερες απο την μετωπικη της κεφαλας μου με το πορτμπαγαζ και το πισω τζαμι του ταριφα !!)

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Χαλάρωσε φίλε.
    Οι δύο κυριότεροι λόγοι που μου έρχονται στο μυαλό γιατί κάποιος πάει με το δάχτυλο κολλημένο στην κόρνα, είναι είτε γιατί πραγματικά (για τους δικούς του λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω τώρα, όπως φωτιά στο σπίτι ή κάποιος κοντινός στο νοσοκομείο κτλ) βιάζεται ή γιατί 200 μέτρα πριν από σένα κάποιος τον έκλεισε και παραλίγο να τον ρίξει και ο ανθρωπος προφυλάσεται.
    Τώρα, η όλη επιβάρυνση στην ησυχία σου, λογικά δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα.
    Οπότε, χαλαράαααααα
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    Χαλάρωσε φίλε.

http://www.youtube.com/watch?v=JbzOdNeRy6Q

:rotflmao: :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Προτιμω 1000 φορες να παταω κορνα για να περνουν χαμπαρι οτι ειμαι εκει,παρα σαν τους περισσοτερους που βλεπω να περναν χαραμαδα χωρις κορνα και χωρις αναβοσβημα φωτα.
    Ισα ισα μου κανει εντυπωση που χωρις κορνα εχουν απαιτηση να τους καταλαβει ο αλλος και να κανει στην ακρη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

http://www.youtube.com/watch?v=JbzOdNeRy6Q

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι που τον άφησα και μάλιστα τον άκουγα ακόμα και κάτω απο την γέφυρα καθώς έστριβα στο δαχτυλίδι.

Αν το έκανε για μια δύο φορές θα το καταλάβαινα.. είναι μια προειδοποίηση που το κάνουμε όλοι μας σχεδόν. Όχι όμως συνεχώς λες και τον κυνηγάει το Coyote.

transalpblack... δεν ήταν 10 δεύτερα φίλε. Εκτός αυτού δεν βιαζόταν... απλά πήγαινε κανονικά και επειδή ήταν πηγμένος ο δρόμος και έμπαιναν αναγκαστικά Ι.Χ. μπροστά του πάταγε κόρνα. Μόλις άνοιγε ο δρόμος (σε 1 σημείο για την ακρίβεια) ούτε άνοιγε το γκάζι , ούτε φυσικά κόρναρε. Και σου λέω... εμένα σκασίλα μου... δεν με ενοχλούσε , καθώς ίσα-ίσα μου άνοιγε και τον δρόμο ώς "λαγός". Αλλά αυτό που λέω είναι πως μπαίνοντας στην θέση οδηγού Ι.Χ. να είσαι ακινητοποιημένος και να μην μπορείς να κουνηθείς και να έχεις τον άλλον να σου κορνάρει συνέχεια... ε ... καταλαβαίνεις γιατί μετά μας "στολίζουν" με διάφορα επίθετα ως αναβάτες μηχανών.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Γιάννη... δεν το έκανε μία φορά ή για 10 μέτρα... το έκανε ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, απο την Κηφησιά σχεδόν , μέχρι το Μαρούσι που τον άφησα και μάλιστα τον άκουγα ακόμα και κάτω απο την γέφυρα καθώς έστριβα στο δαχτυλίδι.

Αν το έκανε για μια δύο φορές θα το καταλάβαινα.. είναι μια προειδοποίηση που το κάνουμε όλοι μας σχεδόν. Όχι όμως συνεχώς λες και τον κυνηγάει το Coyote.

transalpblack... δεν ήταν 10 δεύτερα φίλε. Εκτός αυτού δεν βιαζόταν... απλά πήγαινε κανονικά και επειδή ήταν πηγμένος ο δρόμος και έμπαιναν αναγκαστικά Ι.Χ. μπροστά του πάταγε κόρνα. Μόλις άνοιγε ο δρόμος (σε 1 σημείο για την ακρίβεια) ούτε άνοιγε το γκάζι , ούτε φυσικά κόρναρε. Και σου λέω... εμένα σκασίλα μου... δεν με ενοχλούσε , καθώς ίσα-ίσα μου άνοιγε και τον δρόμο ώς "λαγός". Αλλά αυτό που λέω είναι πως μπαίνοντας στην θέση οδηγού Ι.Χ. να είσαι ακινητοποιημένος και να μην μπορείς να κουνηθείς και να έχεις τον άλλον να σου κορνάρει συνέχεια... ε ... καταλαβαίνεις γιατί μετά μας "στολίζουν" με διάφορα επίθετα ως αναβάτες μηχανών.
    Ρε φίλε το ξέρω...έχω συναντήσει και εγώ τέτοιους παπάρες, που στην πραγματικότητα δεν έχουν λόγο να κορνάρουν και αυτό το καταλαβαίνεις λίγο πιο κάτω αν τους ακολουθήσεις, που σταματούν. Κάθε μέρα ανέβα-κατέβα το ποτάμι, έχω δει....

Η κόρνα όντως είναι ενοχλητική.
    Δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, παρά μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις και για κράξιμο.

Οι αναμμένοι προβολείς τη μέρα κάνουν δουλειά, τουλάχιστον σε κανονικούς ανθρώπους.
    Τα ζώα με τα κινητά κλπ, δεν καταλαβαίνουν ούτε κόρνες ούτε προβόλια ούτε τίποτα...

Το καλό είναι ότι ο προσεκτικός αναβάτης τους εντοπίζει σχετικά εύκολα.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Η κόρνα όντως είναι ενοχλητική.
    Δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, παρά μόνο για συγκεκριμένες περιπτώσεις και για κράξιμο.

Οι αναμμένοι προβολείς τη μέρα κάνουν δουλειά, τουλάχιστον σε κανονικούς ανθρώπους.
    Τα ζώα με τα κινητά κλπ, δεν καταλαβαίνουν ούτε κόρνες ούτε προβόλια ούτε τίποτα...

Το καλό είναι ότι ο προσεκτικός αναβάτης τους εντοπίζει σχετικά εύκολα.
    Γι αυτό σε πάω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Γι αυτό σε πάω...
    Αμοιβαία τα αισθήματα metal master ..
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ααααυτα ειναι στραβα και αναποδα....!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ααααυτα ειναι στραβα και αναποδα....!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Aαααα....ωστε εσεις οι απο πανω ειστε οι σπαστικοι με την κορνα που βλεπω στον Κηφισσο τα πρωϊνα , ε ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Aαααα....ωστε εσεις οι απο πανω ειστε οι σπαστικοι με την κορνα που βλεπω στον Κηφισσο τα πρωϊνα , ε ?

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!
    από trumpet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 216
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 14:43
  2. Η..ωραια..με..τα..κοκκινα
    από jimbar στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 06:40
  3. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  4. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ