Ο λόγος φυσικά για εκείνους/ες που κορνάρουν συνεχώς με το μηχανάκι τους ενώ κάνουν διήθηση σε πηγμένους δρόμους (τυχαίο οτι είναι scooters-παπιά κατά μεγάλο ποσοστό; ) .
Είχα εναν σήμερα μπροστά μου με μια vespa που πέρναγε ανάμεσα απο οχήματα κυριολεκτικά παρκαρισμένα στην Κηφησίας και μου είχε σπάσει τα νεύρα με την συνεχή κόρνα του(αυτοκολητάκι bmwriders στο φρενοφάναρο, τυχαίο; ).
Εντάξει ΄κάποιοι φοβούνται , ειδικά όταν καβαλάνε κάτι μικρότερο απο αυτό που (μάλλον) έχουν και νιώθουν κάπως όταν κινούνται σε πηγμένους δρόμους. Αλλά τι θα καταφέρεις ρε φίλε με το να είσαι με το δάχτυλο στην κόρνα λες και είναι κουμπάκι ποντικιού Η/Υ και το πατάς συνέχεια;
Το πιθανότερο μάλιστα είναι να τρομάξεις κάποιον και να έρθει κατά πάνω σου , κάνοντας σε sandwich πάνω στο διπλανό κουτί. Δεν σου κόβει καθόλου δηλαδή; Η κόρνα δεν είναι για να σου ανοίγουν τον δρόμο λες και είσαι όχημα πρώτης ανάγκης. Ευτυχώς που δεν ήμουν με το Ι.Χ. σήμερα να με πετύχεις πουθενά πηγμένο, να μην έχω που να πάω (σαν το παληκάρι με το ΜΧ5) και εσύ να κορνάρεις απο πίσω και να παίζεις φώτα... μέχρι αύριο εκεί θα σε είχα!!!
Υ.Γ. Cpt....... πάρε ενα ατέρμονο μοτοσυκλετιστικό μήνυμα να έχεις.