Είναι αδιανόητο να καθόμαστε πια, να τρώμε το κάθε ψέμμα που σερβίρουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης!!!
Εδώ και δύο χρόνια οι φοιτητές (όχι όλοι) είναι στους δρόμους για τα δίκαια αιτήματά τους! Για να αντισταθούν σε ότι πάει να τους φορτώσει το σύστημα κυρίως για τα "παιδιά" τους (εννοώ όλες τις επόμενες γενιές) και δευτερευόντως για τους ίδιους!
Είναι απίστευτο να γυρνάν και να λένε ότι στο ταδε πανεπιστήμιο συγκρούστηκαν φοιτητές τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με άτομα τις περιφρούρησης! Ποιας περιφρούρισης ρε παιδιά? Των "παλλικαριών" της ΔΑΠ, της ΟΝΝΕΔ, της Χρυσης Αυγης που στηρίζουν τα συμφέροντα όσων μας κλέβουν τη ζωή? Από την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ μέχρι το φόρτωμα της φορολογίας στις πλάτες του κόσμου? Από μια παιδεία που δεν υπήρετεί το σύστημα όπως θα ήθελε το ίδιο για να βγάζει περισσότερους ανέργους και εργαζόμενους υποαπασχολήσιμους με 300 ευρώ το μήνα και μάυρη εργασία???
Είναι απίστευτο να γυρνάν και να λένε ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ έπαθε διάσειση έπειτα από επίθεση των ακροαριστερών φοιτητών όταν τη στιγμή που θα ερευνήσουν τα ρούχα του δεν θα βρούν ούτε μισό δαχτυλικό αποτύπωμα των 200 φοιτητών που παραβρέθηκαν εκεί απλά... για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού!
Και άλλα πολλά....!
Συγνώμη για το έντονο ύφος των λεγομένων μου, ας μου συγχωρεθεί το γεγονός ότι έχω σιχαθεί με όλη τη σημασία της λέξης τα τεκταινόμενα των ανθρώπων που διοικούν, με τα μέσα που διαθέτουν, με την ισχύ του συστήματος επάνω στις ζωές μας. Ο καθένας ας κρίνει, όλοι έχουμε μυαλό πιστεύω και ίσως έχουμε και εμπειρίες....Αλλά τι να λέμε, όποιος και να ήταν πρύτανης, ή όποιος και να ήταν δημοσιογράφος τα ίδια δεν θα έκανε? Θα του το επέβαλε η ίδια του η θέση, η ίδια του η καρέκλα. Ή αντίστροφα, θα του επέβαλαν και οι γνωριμίες του πριν κάτσει στην καρέκλα...
Ελπίζω να μην σβηστεί το post από τους mods, δεν έχω σκοπό να βάλω φωτιά στο φόρουμ απλά ήθελα να καταθέσω κάποιες απόψεις ενός νέου που, πιστέψτε με, έχει δει πολλά για την ηλικία του....
Καλή σας μέρα...