Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet

Angry Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Είναι αδιανόητο να καθόμαστε πια, να τρώμε το κάθε ψέμμα που σερβίρουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης!!!

Εδώ και δύο χρόνια οι φοιτητές (όχι όλοι) είναι στους δρόμους για τα δίκαια αιτήματά τους! Για να αντισταθούν σε ότι πάει να τους φορτώσει το σύστημα κυρίως για τα "παιδιά" τους (εννοώ όλες τις επόμενες γενιές) και δευτερευόντως για τους ίδιους!

Είναι απίστευτο να γυρνάν και να λένε ότι στο ταδε πανεπιστήμιο συγκρούστηκαν φοιτητές τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με άτομα τις περιφρούρησης! Ποιας περιφρούρισης ρε παιδιά? Των "παλλικαριών" της ΔΑΠ, της ΟΝΝΕΔ, της Χρυσης Αυγης που στηρίζουν τα συμφέροντα όσων μας κλέβουν τη ζωή? Από την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ μέχρι το φόρτωμα της φορολογίας στις πλάτες του κόσμου? Από μια παιδεία που δεν υπήρετεί το σύστημα όπως θα ήθελε το ίδιο για να βγάζει περισσότερους ανέργους και εργαζόμενους υποαπασχολήσιμους με 300 ευρώ το μήνα και μάυρη εργασία???

Είναι απίστευτο να γυρνάν και να λένε ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ έπαθε διάσειση έπειτα από επίθεση των ακροαριστερών φοιτητών όταν τη στιγμή που θα ερευνήσουν τα ρούχα του δεν θα βρούν ούτε μισό δαχτυλικό αποτύπωμα των 200 φοιτητών που παραβρέθηκαν εκεί απλά... για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού!

Και άλλα πολλά....!

Συγνώμη για το έντονο ύφος των λεγομένων μου, ας μου συγχωρεθεί το γεγονός ότι έχω σιχαθεί με όλη τη σημασία της λέξης τα τεκταινόμενα των ανθρώπων που διοικούν, με τα μέσα που διαθέτουν, με την ισχύ του συστήματος επάνω στις ζωές μας. Ο καθένας ας κρίνει, όλοι έχουμε μυαλό πιστεύω και ίσως έχουμε και εμπειρίες....Αλλά τι να λέμε, όποιος και να ήταν πρύτανης, ή όποιος και να ήταν δημοσιογράφος τα ίδια δεν θα έκανε? Θα του το επέβαλε η ίδια του η θέση, η ίδια του η καρέκλα. Ή αντίστροφα, θα του επέβαλαν και οι γνωριμίες του πριν κάτσει στην καρέκλα...

Ελπίζω να μην σβηστεί το post από τους mods, δεν έχω σκοπό να βάλω φωτιά στο φόρουμ απλά ήθελα να καταθέσω κάποιες απόψεις ενός νέου που, πιστέψτε με, έχει δει πολλά για την ηλικία του....

Καλή σας μέρα...
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Re: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    ...των 200 φοιτητών που παραβρέθηκαν εκεί απλά... για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού!..
    καθολική η συμμετοχή του κόσμου δλδ....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    δεν έχω σκοπό να βάλω φωτιά στο φόρουμ
    Όσο δεν λες ανοιχτά ότι γ@μιούνται τα HONDA, μην φοβάσαι τίποτε ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

μπα μάλλον κι εγώ χόντα θα πάρω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε Χάντοκ για τα δεδομένα ενός πανεπιστημίου του οποίου οι φοιτητές έχουν μπει σε άσχημο λούκι και τους μαμάν στην κυριολεξία, για τα δεδομένα ενός πανεπιστημίου που ήταν δυο χρόνια σε διαδικασίες συνελεύσεων - καταλήψεων - διαδηλώσεων με τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών, τα διακόσια άτομα που στήριξαν εμπράκτως τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων είναι αρκετά.
    Ποιο πολλά από τους 50 καθηγητάδες που κάνουν το πανεπιστήμιο... μ#ουρδέ%ο πολυτελείας..!

Φίλε Χάντοκ για τα δεδομένα ενός πανεπιστημίου του οποίου οι φοιτητές έχουν μπει σε άσχημο λούκι και τους μαμάν στην κυριολεξία, για τα δεδομένα ενός πανεπιστημίου που ήταν δυο χρόνια σε διαδικασίες συνελεύσεων - καταλήψεων - διαδηλώσεων με τη συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών,
    κοιτα να δεις πράγματα...

κι εγω που νομιζα οτι στο πανεπιστήμιο πας για μαθημα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Στο πανεπιστήμιο πας για όλα!!! Για μάθημα , για καφέ, για πολιτικοποίηση, για για για....

Το πανεπιστήμιο είναι κοινωνία, δεν είναι μάυρη και 24ωρη εργασία...

(Καλό αυτό που έγραψα... :o )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....
    Ποιο πολλά από τους 50 καθηγητάδες που κάνουν το πανεπιστήμιο... μ#ουρδέ%ο πολυτελείας..!

Και τους κάνετε μετά και την τιμή να δώσετε κι εξετάσεις στο μάθημά τους...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Διάβασε και τα άλλα postάκια που λένε ότι το εκπαιδευτικό σύστημα σε μαθαίνει πως να πηγαίνεις στην καφετέρια.

ΥΓ Το εκπαιδευτικό σύστημα φταίει για άδεια αμφιθέατρα!

words, words, words......
    Αντε πάλιιιιιιιιιιιιιι

Έλεος πια με την "αγωνιστική δράση" των "φοιτητών". Εσύ μπορείς να έχεις δει πολλά για την ηλικία σου αλλά εγώ έχω δεί περισσότερα. Για την ακρίβεια εδώ και 10 χρόνια τρώω στην μάπα την φασιστική συμπεριφορά του κάθε "αγωνιστή φοιτητή" που κλείνει την κάθε σχολή με εντελώς άτυπες και παράτυπες διαδικασίες.
    Δουλειά του φοιτητή δεν είναι να το παίζει συνδικαλιστής και κομματόσκυλο, δουλειά του είναι σπουδάσει, να πάρει το γαμοπτυχίο όσον το δυνατόν πιο γρήγορα και να βρει μια δουλειά, να γίνει καλός επαγγελματίας και μην έχει ανάγκη κανέναν πούστη.
    Μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο να συντηρούν οι γονείς τους "φοιτητές" τους από τα 17 μέχρι τα ...30. Στις περισσότερες χώρες, με το που κλείνεις τα 18, έχεις φύγει από το σπίτι, έχεις βρει δουλειά και άμα είσαι ικανός (υπάρχουν και υποτροφίες για αυτούς που έχουν μυαλό) τότε σπουδάζεις.
    Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω την μαμόθρεφτη αντίληψη που έχουμε σ΄αυτή την χώρα και τα περιμένουμε όλα από τους γονείς μας, το κράτος μας, το κόμμα μας και από τον εαυτό μας τίποτα.

(Τα 'πα και ξεθύμανα λίγο.....)

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Είναι απίστευτο να γυρνάν και να λένε ότι στο ταδε πανεπιστήμιο συγκρούστηκαν φοιτητές τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με άτομα τις περιφρούρησης! Ποιας περιφρούρισης ρε παιδιά? Των "παλλικαριών" της ΔΑΠ, της ΟΝΝΕΔ, της Χρυσης Αυγης που στηρίζουν τα συμφέροντα όσων μας κλέβουν τη ζωή? Από την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ μέχρι το φόρτωμα της φορολογίας στις πλάτες του κόσμου? Από μια παιδεία που δεν υπήρετεί το σύστημα όπως θα ήθελε το ίδιο για να βγάζει περισσότερους ανέργους και εργαζόμενους υποαπασχολήσιμους με 300 ευρώ το μήνα και μάυρη εργασία???

Aκριβως ΔΑΠ,Οννεδ ενιοτε και Πασπ και μετα ψαχνεις να βρεις δουλεια με 580Ε

Κοιτα να δεις Trumpet

Το συστημα ηδη υπολειτουργει με τις δυο μεγαλες παραταξεις να εχουν ως κυριο ρολο να φερουν λιγο λιγο τον ιδιωτικο τομεα μεσα στα Πανεπιστημια.

Τα ΜΜΕ τα κανουν ολα γαργαρα και αν γινει κανα ντου σε κανα γραφειο πρυτανη απ αυτους
    που τα χουν πλακακια με την κυβερνηση θα αρχιζουν παλι να κραζουν για ασυδοσια στα πανεπιστημια...

Το θεμα ειναι ο φοιτητικος κοσμος
    -με ταβλι ασχολουνται οι αργοσχολοι που για μενα δεν ειναι "φοιτητες"-
    πρεπει να μην αφησουν σε χλωρο κλαρακι αυτους που ξεπουλησαν την δημοσια Υγεια
    να κανουν και το ιδιο για τα Πανεπιστημια.

Ελπιζω και ευχομαι να εχετε καταλαβει οσοι ειναι φοιτητες σε τι λουκι πανε να σας μπλεξουν...
    και να απαντησετε Δεοντως...

Το οτι δεν ανεφερα για την υποχρεωτικη στρατευση στα 18 ειναι για να μην καταληξει γελοιο
    και για τα ανεκδοτα το thread...Eιναι φοβεροι αυτοι της ΝΔ παντως
    ...εχει να πεσει πολυ... ... ... γελιο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
    Αντε πάλιιιιιιιιιιιιιι

Έλεος πια με την "αγωνιστική δράση" των "φοιτητών". Εσύ μπορείς να έχεις δει πολλά για την ηλικία σου αλλά εγώ έχω δεί περισσότερα. Για την ακρίβεια εδώ και 10 χρόνια τρώω στην μάπα την φασιστική συμπεριφορά του κάθε "αγωνιστή φοιτητή" που κλείνει την κάθε σχολή με εντελώς άτυπες και παράτυπες διαδικασίες.
    Δουλειά του φοιτητή δεν είναι να το παίζει συνδικαλιστής και κομματόσκυλο, δουλειά του είναι σπουδάσει, να πάρει το γαμοπτυχίο όσον το δυνατόν πιο γρήγορα και να βρει μια δουλειά, να γίνει καλός επαγγελματίας και μην έχει ανάγκη κανέναν πούστη.
    Μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο να συντηρούν οι γονείς τους "φοιτητές" τους από τα 17 μέχρι τα ...30. Στις περισσότερες χώρες, με το που κλείνεις τα 18, έχεις φύγει από το σπίτι, έχεις βρει δουλειά και άμα είσαι ικανός (υπάρχουν και υποτροφίες για αυτούς που έχουν μυαλό) τότε σπουδάζεις.
    Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω την μαμόθρεφτη αντίληψη που έχουμε σ΄αυτή την χώρα και τα περιμένουμε όλα από τους γονείς μας, το κράτος μας, το κόμμα μας και από τον εαυτό μας τίποτα.

(Τα 'πα και ξεθύμανα λίγο.....)

Ουδεν σχολιον διότι θα καταλήξουμε σε χοντρη διαμαχη....και δεν το θελω...
    Ή απέχεις καιρό από τα πανεπιστήμια, ή απέχεις καιρό από δημοκρατικές διαδικασιες, ή ξέρεις πολύ καλά τι λές και γνωρίζεις ότι δεν στέκουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aκριβως ΔΑΠ,Οννεδ ενιοτε και Πασπ και μετα ψαχνεις να βρεις δουλεια με 580Ε
    τι ακριβώς προτείνεις να γίνει για να βρεις δουλειά με περισσότερα;

Ευγενικά μιλώντας, όσοι φοβάστε τον μπαμπουλα του ιδιώτη στην εκπαιδευση, έχετε μπλεξει λιγο τις βουρτσες με τις.... (καταλαβαίνετε)

Διότι ιδιωτική παιδεία ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Διότι ιδιωτική παιδεία ΥΠΑΡΧΕΙ. Σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες. [/B][/QUOTE]

να συμπληρωσω, "εδω και χρονια"!
    panta vromikoi panta laspomenoi

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    Βασική αρχή: Κανείς δεν θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος απο αυτόν.

Ένα σύστημα που το λειτουργούν και εξυπηρετεί βλάκες και ανίκανους θα φροντίσει να παράξει βλάκες και ηλίθιους ώστε ποτέ να μην μπορεί κανείς να το βάλει σε κίνδυνο.
    Ετσι ευνουχισμένοι θα ζουν τη μιζερια της ανασφαλειας χωρίς ποτε να σηκώνουν κεφάλι
    Χωρίς όραμα. Σε μία όλο και περισσότερο ατομικιστική κοινωνία.

Τα ΑΕΙ είναι η Τράπεζα Βλαστοκυτάρων ενός σάπιου συστήματος.

Ερωτηση-Προβοκάτσια:
    Αν αυριο καποιος απο εμάς παει σε νοσοκομείο και δει απο πανω του το σημερινο φοιτητη/αυριανο γιατρο θα χαρεί ?
    Αν του κτίσει σπίτι ο σημερινος φοιτητής Πολ Μηχανικών ? Θα κοιμάται ήσυχος ?
    κοκ, κοκ , κοκ

GIGO=Garbage in garbage out
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

τι ακριβώς προτείνεις να γίνει για να βρεις δουλειά με περισσότερα;

.
    Για μένα πάντως, επειδή το χρήμα είναι πολύ σχετικό, και πάντα σε σχέση με τις παρούσες συνθήκες, ο κόσμος αυτό που έχει να κάνει είναι να αντιδράσει και να αντισταθεί. Η Ακρίβεια των βιωτικών αναγκών μας είναι αυτή που στην παρούσα φάση φταίει και όχι τόσο τα 580 ευρώ κατώτατος μισθός. Σίγουρα και ο μισθός φταίει. Σκέψου και σύγκρινε την αγοραστική σου δύναμη με 580 Ευρώ όταν ακόμη είχαμε τις δραχμούλες για παράδειγμα... ήταν σαφώς καλύτερα....φυσικά τότε υπήρχε ένα συνδιακλιστικό κίνημα λίγότερο πουλημένο απ'ότι το σημερινό με αποτέλεσμα οι αυξήσεις να είναι στα όρια της κοροιδιας και όχι στην κυριολεξία γελοίες όπως είναι σήμερα...

Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2010, 04:45