Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Ισιωμα Δισκοπλακας..

Ανήσυχο Μέλος...

Ισιωμα Δισκοπλακας..

Τελικα το προβληματακι που ειχε το μπροστινο φρενο για οσους θυμουνται που ειχα γραψει μαλλον ειναι η δισκοπλακα που εχει παρει λιγο.. Το πηγα σε 2φρεναδες να το δουν [ραγκαβη - βεικου κουκακι] και μου ειπαν για ελαχιστα στραβωμενη δισκοπλακα απο disc lock που ειχε ξεχαστει μαλλον απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.. Ο πρωτος μου ειπε να την ισιωσει στην πρεσσα με 30ε και ο δευτερος να την αφησω οπως ειναι.. Στην πρεσσα μου ειπε και ο λαστιχας στο Γαλατσι moto racer [βολευει λογω αποστασης]

Το θεμα ειναι να την βαλω στην πρεσσα θα φτιαξει το προβληματακι η θα ειναι τσαμπα λεφτα..?
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

"ο λαστιχας στο Γαλατσι moto racer [βολευει λογω αποστασης]"

καλος ο αντωνακης!!!!!
    Πολυ καλος θα λεγα..γιατι το γραφεις απολογητικα!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    γιατι οχι καινουργια να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο?
    Αλεξοπουλος δημητρακοπουλου 22 κουκακι
    φερνει Newfren και xgear.
    www.alexopoulos.gr

Re: Ισιωμα Δισκοπλακας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
    Τελικα το προβληματακι που ειχε το μπροστινο φρενο για οσους θυμουνται που ειχα γραψει μαλλον ειναι η δισκοπλακα που εχει παρει λιγο.. Το πηγα σε 2φρεναδες να το δουν [ραγκαβη - βεικου κουκακι] και μου ειπαν για ελαχιστα στραβωμενη δισκοπλακα απο disc lock που ειχε ξεχαστει μαλλον απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.. Ο πρωτος μου ειπε να την ισιωσει στην πρεσσα με 30ε και ο δευτερος να την αφησω οπως ειναι.. Στην πρεσσα μου ειπε και ο λαστιχας στο Γαλατσι moto racer [βολευει λογω αποστασης]

Το θεμα ειναι να την βαλω στην πρεσσα θα φτιαξει το προβληματακι η θα ειναι τσαμπα λεφτα..?

φιλαρακι επειδη την εχω πατησει με δισκοπλακα απο cb400 απο disklock μπορω να σου πω οτι ειναι τσαμπα λεφτα εχω πληρωσει ηδη 2 φορες τα 30αρια που λες και αποτελεσμα δεν ειδα
    ειναι ετσι η δισκοπλακα που ποτε δεν θα καταφερεις να την ισιωσεις.
    Η γνωμη μου ειναι να βάλεις καινουργια εστω και μη γνησια.
    Απο το cb1 ειναι η δισκοπλακα?

Ανήσυχο Μέλος...
    ναι η δισκοπλακα ειναι απο CB1 κατα πασα πιθανοτητα.. δεν ξερω αν ο προκατοχος την ειχε αλλάξει.. αλεξοπουλο που ρωτησα για καινουρια δεν εχει μπροστινη. μονο πισω της xgear me 40ε. ταιριαζει του SF η δεξια μπροστινη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
    ναι η δισκοπλακα ειναι απο CB1 κατα πασα πιθανοτητα.. δεν ξερω αν ο προκατοχος την ειχε αλλάξει.. αλεξοπουλο που ρωτησα για καινουρια δεν εχει μπροστινη. μονο πισω της xgear me 40ε. ταιριαζει του SF η δεξια μπροστινη?
    δεν ξερω αν ταιριαζει πρεπει να δεις το parts catalogue καπου το ειχε δει το ματι μου εδω.
    Αλλα πνευστος δισκος δυσκολα να ερθει ακριβως στα ισια τους.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Εγω πιστευω οτι ενα τετοιο υλικο χρειαζεται εκ νεου θερμικη κατεργασια με πρεσαρισμα η χτυπημα για να ερθει
    :wacko:

Ανήσυχο Μέλος...
    βασικα εγω λεω να το δωσω στον αντωνακη στο Γαλατσι αυριο. Το στραβωμα δεν ειναι μεγαλο και μου ειπε οτι κατα 90% θα την επαναφερει και το προβλημα θα ειναι πια ανεπαισθητο.. και 30ε δεν ειναι και πολλα σε γενικες γραμμες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

do it

Ισιωσε την στον Αντώνη, είναι καλό παιδί και δέν λέει παπαριες για να πάρει λεφτα.Το ξέρω επειδή είμασταν σημμαθητές στο γυμνάσιο και φυσικά επειδή είμαι και πελάτης.

Ανήσυχο Μέλος...
    πεμπτη τελικα στον αντωνη μιας και το 'χω μεσα σε μαστορα για αλλαγη ρουλεμαν λαιμου. αντε και με το ισιωμα της δισκοπλακας τερμα τα μαζεματα για το CB1

time4payback

Ανήσυχο Μέλος...
    καλο παιδι ο αντωνακης και καλη δουλεια. η αισθηση ABS εξαλειφθηκε το ιδιο και το παιξιμο μπρος-πισω της μανετας.
    τελικα απο μονος του μου το αφησε 20? μιας και δεν ειχε πολλη δουλεια οπως ειπε.
    το μονο που εμεινε ειναι ο ηχος που οφειλεται στα τακακια. και αυτος οχι περιοδικος.

βεβαια τωρα εχω την εντυπωση πως εχω διαφορετικο φρενο. αρκετα πιο δυνατο!
    στα τεσταρισματα μου μπλοκαρε 2 φορες

ολα καλα

Παρόμοια θέματα

1. Φρεσκάρισμα δισκόπλακας
    από kiriakost στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 15:08
  2. Επιλογή δισκόπλακας-ερωτήσεις
    από corfudoctor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 16:41