Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Μηχανες Και Νεοι

Νέο μέλος

Μηχανες Και Νεοι

Καλησπερα!!! Με αφορμη ενα γεγονος που συνεβη σε εναν φιλο μου θελω να ανοιξω αυτο το μικρο θεματακι και να παρω τις γνωμες σας!!!!! ΛΟΙΠΟΝ.... ο φιλος μου βρισκεται στην ηλικια των 18(οπως και εγω),εχουμε και οι 2 μια "τρελα" με τις μηχανες...... Αποφασισε λοιπον να πει στους γονεις του για την αγορα μιας μηχανης οχι του κυβισμου που του επιτρεπει ο νομος(cbr 250 πιο συγκεκριμενα) και υστερα απο συζητησεις με τους γονεις του "συμβηβαστηκε" να παρει ενα παπι(innova 125).... Υστερα απο πολυ πριξιμο πηρε το "πολυποθητο" ΝΑΙ...... ομως την τελευταια στιγμη οι γονεις του ξαναλλαξανε γνωμη και του ειπαν ενα "βαρυ" ΟΧΙ...... κυριος λογος ειναι οτι ολοι οι γονεις φοβουνται για την σωματικη ακαιρεοτητα των παιδιων τους... ειναι απολυτα φυσιολογικο!!!!!(θα το καταλαβει πολυ περισσοτερο οταν γινει καποια στιγμη πατερας,ομοιως και για εμενα) Μετα απο το οχι που ακουσε απο τους γονεις του βρεθηκαμε καποια στιγμη και αρχιζε τα καντιλια!!!! Εμενα το ερωτημα μου ειναι οτι με το να λενε οι γονεις συνεχεια ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ στο παιδι για την μηχανη, τι καταφερνουν????? Καποια στιγμη αυτο το παιδι φραγκα για να παρει μηχανη θα βρει....(φανταζομαι).... Εμενα αποψη μου ειναι οτι οταν το παιδι αυτο(μιαλω και γενικα,οχι μονο για τον φιλο μου) θα εχει την οικονομικη δυνατοτηα να παρει μηχανη δεν θα προτιμησει 125 αλλα 500 και 600 + οτι θα βγαζει πολλα αποθυμενα πανω στο μηχανακι με ρισκο την σωματικη του ακεραιοτητα + οτι θα παει κοντρα στους γονεις του για να τονωσει τον εγωισμο του και +++++++ που δεν μπορω να φανταστω!!!! Ενω καλλιστα οι γονεις του θα μπορουσαν να τον εφοδιασουν με τις απαραιτητες γνωσεις(κυριως ο πατερας του μιας και ειναι κατοχος μηχανης),την οδηγηκη συμπεριφορα και ολα τα σχετικα!!!!! Και εν τελει να του παρουν το μοτορι και να μπει το παιδι στην διαδικασια να αποκτησει εμπειρια!!!!!! Θελω τις γνωμες σας πανω στο θεμα.... Ευχαριστω πολυ!!!! (Η αναφορα στον φιλο μου εγινε για να γινω πιο κατανοητος)
    Τελευταία τροποποίηση από Miltos7; 30/07/2013 στις 00:24.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    -συμβηβαστηκε?

-κυριος λογος ειναι οτι ολοι οι γονεις φοβουνται για την σωματικη ακαιρεοτητα των παιδιων τους...

-Μετα απο το οχι που ακουσε απο τους γονεις του βρεθηκαμε καποια στιγμη και αρχιζε τα καντιλια!!!!

------------------------------------------
    Βασικά ο φίλος σου είναι πολύ κωλόφαδος γιατί αν εμένα ο γιος μου με άρχιζε στα καντίλια αφού του είχα πάρει και παπί θα του είχα γ.... τα κουτάλια στις σφαλιάρες....
    Θες να μάθεις κάτι άλλο???

Νέο μέλος
    Οχι ενταξει νομιζω οτι με καλυψες!!!!!!1ον Σε αυτο το foroum ενα περιεργο πραγμα, οταν καποιος ανοιγει ενα θεμα αμεσως βγαινει μια επιθετικοτητα ... αν βαριεται καποιος να διαβασει ΠΡΩΤΑ και μετα να απαντησει μην απαντησει καν!!!!! εσυ εμεινες στο story του φιλου μου.... νταξει τι να πω !!!! 2ον το παπι δεν το πηρε!!!! 3ον οταν λεω καντιλια δεν ενοω γαμοσταβριδια....... (αλλα ας μην μενουμε εκει)......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    όχι εκεί να μείνουμε...

Εγώ έχω γιο 16 και δεν τολμάει να με βρίσει επειδή δεν του κάνω το χατίρι (αν το κάνει την έχει βαμμένη.)
    Και πολλά χατήρια δεν του έγιναν, όπως δεν έγιναν και πάρα πολλά δικά μου.
    Τώρα το τι θα καταφέρουν δε ξέρω αλλά αν τσακιστεί ο φίλος σου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι από το μπαμπά και τη μαμά που δεν του πλήρωσαν το μηχανάκι.
    (εκτώς κι αν είναι για το ΠΙΚΠΑ)
    Τέσπα αν θέλει μηχανάκι και καλά και σώνει μπορεί ν αρχίσει να μαζεύει λεφτουδάκια σιγά σιγά και να καταλάβει πως και οι γέροι έχουν ψυχή και φοβούνται πολύ...
    (επειδή συμβαίνει να τον αγαπούν κι όχι από χόμπι)

Αυτά

Παλαιό μέλος
    Φίλε Miltos7 δεν ξέρω αν θα το θυμάσαι όταν έρθει η ώρα, αλλά στα 30φεύγα σου και όταν θα βλέπεις τους 18χρονους να έχουν άγνοια κινδύνου με τον τρόπο που οδηγούν, θα κάνεις πολλούς σταυρούς.
    Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις (και είναι λογικό) αλλά το δεξί χέρι (και πόδι στο αυτοκίνητο) του 18χρονου σπάνια ακολουθεί τη λογική.

Παιδί δεν έχω και μιλάω υποθετικά, αλλά εάν του έδινα το ok να πάρει μηχανή και τον έβλεπα έστω και μια φορά χωρίς κράνος ή έστω και μια φορά να οδηγεί χωρίς αύριο, θα πετούσα τα κλειδιά στον υπόνομο και τέλος.
    Εάν είσαι ώριμος στην οδήγηση (κράνος, εξοπλισμό γενικότερα και κρατάς το δεξί σου χέρι ήσυχο) σιγά σιγά θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη αλλά ποτέ δεν θα καταφέρεις να σταματήσεις την ανησυχία των γονιών σου.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ε αμα λεω εγω μετα οτι θελω κορη....

Υγ. Χωρις παρεξηγηση στη συμπαθη ταξη των μοτοσικλετιστριων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Ναι καλά, ρώτα και κάποιον πιο έμπειρο να δεις τι τραβάει κι αυτός ο χριστιανός

Μα καλά, για 200 μέτρα;

να στην τραβάει ο κάθε ρεμάλης αλήτης μηχανόβιος.....

για να μην μπω στο τρυπάκι και αναφέρω ονοματα-παραδείγματα από εδώ μέσα και πέσει το κλάμα της αρκούδας.....

χαχαχαχαχαχαχα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

για να μην μπω στο τρυπάκι και αναφέρω ονοματα-παραδείγματα από εδώ μέσα και πέσει το κλάμα της αρκούδας.....

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider

Εμένα πάντως η κόρη μου απο τώρα μου ζητάει μηχανάκι,και είναι 6.
    Πραγματικά θέλω κάποια στιγμή να την δώ να καβαλάει και να νοιώθει αυτά που ένοιωσα και εγώ σαν πιτσιρικάς.
    Βαθιά μέσα μου όμως κάτι μου λέει όχι..
    The only easy day was yesterday.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Εχω γιο 15 χρονων. Απο μωρο με βλεπει να καβαλαω μηχανη. Οταν θα ερθει η ωρα και μου ζητησει
    μηχανη θα προσπαθησω να τον αποτρεψω, οχι ομως με απειλες και τιμωριες. Εαν επιμενει δεν μενει
    τιποτα αλλο απο να τον βοηθησω οσο μπορω να μαθει να οδηγαει σωστα και να παρει ασφαλες μοτο.

Σιγουρα, προτιμω να μην θελει να καβαλησει μηχανη, τουλαχιστον μεχρι τα 18-20 μπας και πηξει
    λιγο το μυαλο του.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ναι καλά, ρώτα και κάποιον πιο έμπειρο να δεις τι τραβάει κι αυτός ο χριστιανός

Μα καλά, για 200 μέτρα;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως η κόρη μου απο τώρα μου ζητάει μηχανάκι,και είναι 6.
    Πραγματικά θέλω κάποια στιγμή να την δώ να καβαλάει και να νοιώθει αυτά που ένοιωσα και εγώ σαν πιτσιρικάς.
    Βαθιά μέσα μου όμως κάτι μου λέει όχι..
    Μεταξύ αστείου και σοβαρού το είπα ρε παίδες.

Αν κοιτάξετε τριγύρω σας πάντως οι αναλογία άνδρες/γυναίκες μοτοσικλετιστές νομίζω θα σας πείσει ότι πιο πιθανό είναι να περιμένεις από το γιο σου να σου μπει "μπαμπά βρουμ βρουμ" παρά από την κόρη σου.
    Όπως και να έχει δεν είναι αυτό το θέμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    να στην τραβάει ο κάθε ρεμάλης αλήτης μηχανόβιος.....
    Δε σου το είπα εσένα?
    Βρήκα από πού παραγγέλνει ο sniper τις αρκούδες του.
    Αυτές που δεν τρώνε μόνο αλλά γ@μ@νε κιόλας κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλάαααα..... το καλό το πράμα το πληρώνεις!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Miltos7 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα!!! Με αφορμη ενα γεγονος που συνεβη σε εναν φιλο μου θελω να ανοιξω αυτο το μικρο θεματακι και να παρω τις γνωμες σας!!!!! ΛΟΙΠΟΝ.... ο φιλος μου βρισκεται στην ηλικια των 18(οπως και εγω),εχουμε και οι 2 μια "τρελα" με τις μηχανες...... Αποφασισε λοιπον να πει στους γονεις του για την αγορα μιας μηχανης οχι του κυβισμου που του επιτρεπει ο νομος(cbr 250 πιο συγκεκριμενα) και υστερα απο συζητησεις με τους γονεις του "συμβηβαστηκε" να παρει ενα παπι(innova 125).... Υστερα απο πολυ πριξιμο πηρε το "πολυποθητο" ΝΑΙ...... ομως την τελευταια στιγμη οι γονεις του ξαναλλαξανε γνωμη και του ειπαν ενα "βαρυ" ΟΧΙ...... κυριος λογος ειναι οτι ολοι οι γονεις φοβουνται για την σωματικη ακαιρεοτητα των παιδιων τους... ειναι απολυτα φυσιολογικο!!!!!(θα το καταλαβει πολυ περισσοτερο οταν γινει καποια στιγμη πατερας,ομοιως και για εμενα) Μετα απο το οχι που ακουσε απο τους γονεις του βρεθηκαμε καποια στιγμη και αρχιζε τα καντιλια!!!! Εμενα το ερωτημα μου ειναι οτι με το να λενε οι γονεις συνεχεια ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ στο παιδι για την μηχανη, τι καταφερνουν????? Καποια στιγμη αυτο το παιδι φραγκα για να παρει μηχανη θα βρει....(φανταζομαι).... Εμενα αποψη μου ειναι οτι οταν το παιδι αυτο(μιαλω και γενικα,οχι μονο για τον φιλο μου) θα εχει την οικονομικη δυνατοτηα να παρει μηχανη δεν θα προτιμησει 125 αλλα 500 και 600 + οτι θα βγαζει πολλα αποθυμενα πανω στο μηχανακι με ρισκο την σωματικη του ακεραιοτητα + οτι θα παει κοντρα στους γονεις του για να τονωσει τον εγωισμο του και +++++++ που δεν μπορω να φανταστω!!!! Ενω καλλιστα οι γονεις του θα μπορουσαν να τον εφοδιασουν με τις απαραιτητες γνωσεις(κυριως ο πατερας του μιας και ειναι κατοχος μηχανης),την οδηγηκη συμπεριφορα και ολα τα σχετικα!!!!! Και εν τελει να του παρουν το μοτορι και να μπει το παιδι στην διαδικασια να αποκτησει εμπειρια!!!!!! Θελω τις γνωμες σας πανω στο θεμα.... Ευχαριστω πολυ!!!! (Η αναφορα στον φιλο μου εγινε για να γινω πιο κατανοητος)

επι της ουσιας, εχεις δικιο και εσυ και ο φιλος σου...
    το απολυτο ΟΧΙ σε εναν εφηβο που γουσταρει πολυ κατι, μονο αντιθετα αποτελεσματα μπορει να φερει στο περασμα του χρονου...απωθημενα κλπ...κλπ...
    το καλυτερο, για μενα, θα ηταν να παρθει ενα μικρο παπι 50αρι για να μαθει τα βασικα και παντα με κρανος και εξοπλισμο και ρητο κανονα οτι το κρανος θα φοριεται παντου και παντα...
    αν δεν φορεθει και αντιληφθει απο τους γονεις οτι το μηχανακι παρθηκε χωρις τον απαραιτητο εξοπλισμο, θα κλειδωνεται μεχρι νεωτερας...ουτως ωστε να εχει λογο ο γονεας να τιμωρησει...
    οχι να "τιμωρει" χωρις λογο στο παιδι που θελει κατι πολυ...

οποτε αφου ειναι μοτοσυκλετιστης και ο πατερας θα επρεπε να σκεφτει πιο ψυχραιμα και "εξυπνα"...
    να κατσει μαζι του και να γινει μεντορας του...να φοραει και αυτος το κρανος του παντα και να τον βλεπει ο γιος του να παραδειγματιζεται...
    αν ξεκινησει σωστα και με παιδεια, με τον καιρο θα ερθει και η μεγαλυτερη μηχανη...

my 2 cents...

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Ακριβώς!!! Το απόλυτο όχι δημιουργεί μόνο αντιθετα αποτελέσματα αργά ή γρήγορα.
    Ειναι πραγματικά πολυ δύσκολη περιοδος τα 18 ενως αγοριού για όλη την οικογένεια

Να σου πώ την αλήθεια δεν μπορω να φανταστώ 18αρι (έφηβο δλδης!!!) που αγοράζει μηχανή, οπου του αρέσουν κιολας οι μηχανές, και να μην παίρνει ρίσκα. Μαλιστα θα έλεγα τραγικά ρισκα!
    Αυτο γιατι πολυ απλά δε το αντιλαμβάνεται ακόμα.
    Δε θέλω να σε αποτρέψω, ίσα ίσα που πιστεύω οτι πρέπει να αποκτήσεις απο μικρός εμπειρίες. Αν δεν υπάρχει κόμπλεξ με το κράνος νομίζω πως ο φίλος σου μπορει να συζητήσει σε άλλο επιπεδο με τους δικούς του.
    Οι γονείς θέλουν να δούν μια Α ωριμότητα η οποία σαφως και δε θα υπάρξει αργότερα οταν θα έχεις/εχει μηχανάκι. Ειδικά μόλις μάθεις/θει να το "καβαλάει" τότε είναι που την πατας. Έτσι είναι. Το ξέρουν και πέτρες αυτο. Η μόνη λύση είναι κουβέντα με γονεις, δίπλωμα, εξοπλισμό, 125cc και μερικα χρονάκια

Γενικά δεν είμαι το πιο λαμπρο παράδειγμα, αλλά έχω περάσει παρόμοια φάση. Πλέον ξέρω τα λάθη μου και τα λάθη των γονιών μου, οπώς σε όλους συμβαίνει.
    Αυτα... next step να πάω στον παπά για ξομολόγιση
    Κύκλους

Παλαιό μέλος
    Φιλε Μιλτο.
    Οταν ο γονιος δεν καβαλαει διτροχο και του το ζητησει καποιο απο τα παιδια του, τα πραγματα ειναι σχετικα ευκολα.Λεει ενα οχι και τελειωσε.
    Οταν ομως μας το ζητησουνε τα δικα μας παιδια που μας βλεπουνε μονιμα στους δυο τροχους απ'οταν γεννηθηκανε,τι τους λες?
    Δεν εχετε μονο εσεις προβληματα αλλα και εμεις.Το ευκολο ειναι να λες συνεχεια ναι στα παιδια και να ειναι ολοι χαρουμενοι.Το δυσκολο φυσικα ειναι το οχι.
    Ευτυχως οι περισσοτεροι γονεις διαλεγουνε τον δυσκολο δρομο (και ας πεφτει και κανενα μπινελικι πισω απο την πλατη μας)Δεν ειμαστε παντοτε σωστοι αλλα παντα λειτουργουμε με κριτηριο το ωφελος των παιδιων μας.
    Ισως ο πατερας του φιλου σου να τον ξερει καλυτερα.Εφοσον εκρινε οτι επρεπε να πει οχι ,εγω ειμαι μαζι του.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoPOD μηχανές και αεροπλάνα.
    από BlaSen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2008, 11:54
  2. Μηχανές και βουνά...
    από Fireball400 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 12:24
  3. Online Games με μηχανες και οχι μονο
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2007, 11:14
  4. Μηχανές και πιθανότητες (ή αλλιώς νόμος του Μέρφυ...)
    από Tropeas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2006, 19:51
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ