Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 106

Θέμα: Καινούριο παπάκι- πρόβλημα

Παλαιό μέλος

Καινούριο παπάκι- πρόβλημα

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.Πρόσφατα αγόρασα καινούριο παπάκι, ένα daytona dy 125rs, μετά συστάσεις γείτονά μου ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα ίδιο με 35000 χλμ χωρίς προβλήματα. Mέχρι τώρα έχω κάνει 650 χλμ στρώνοντάς το όπως ακριβώς ζητά ο κατασκευαστής. Εδώ και 150χλμ όμως και για κακή μου τύχη παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν έχω διανύσει μια απόσταση πάνω από 25-30χλμ και πηγαίνοντας με 4η με 40-45χλμ την ώρα(όχι καθολη τη διαδρομή βέβαια) κάνει διακοπές κ κομπιάσματα. Την ίδια στιγμή αν σταματήσω στο ρελαντί δουλεύει κανονικά. Στο σέρβις που απευθύνθηκα δεν μπόρεσαν να βρούν τι φταίει γιατί δεν μπορούν να κάνουν μια τόσο μεγάλη δοκιμή συνεχόμενα....Αν ήταν ηλεκτρονική ή πολλαπλασιαστής μου είπαν θα έσβηνε.Αν ήταν καρμπυρατέρ δεν θα ήθελε 30 χλμ για να το δείξει- κίνησέ το και με τον καιρό η βλάβη θα γίνει εμφανέστερη.Το πρόβλημα όμως παραμένει και είναι πολύ εκνευριστικό ...Πάει πουθενά το μυαλό σας τι μπορεί να φταίει?

Μέλος
    Mε καθε επιφυλαξη οτι πω μιας και δεν εχω διευρημενες μηχανολογικες γνωσεις.

Μηπως το κομπιασμα γινεται γιατι ριχνεις τις στροφες πολυ χαμηλα; Με 40 χλμ πιθανον να μην σηκωνει 4η αναλογως και του δρομου και να θελει κατεβασμα σε 3η. Επισης μηπως ειναι η βενζινη;

Θελω να πιστευω πως επειδη το προβλημα εμφανιζεται με καποια τυχαιοτητα δεν ειναι κατι το σοβαρο και μαλλον ειναι κατι 3ο που επηρεάζει τη μηχανη.
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ilikeyourbike Προβολή μηνύματος
    Mε καθε επιφυλαξη οτι πω μιας και δεν εχω διευρημενες μηχανολογικες γνωσεις.

Μηπως το κομπιασμα γινεται γιατι ριχνεις τις στροφες πολυ χαμηλα; Με 40 χλμ πιθανον να μην σηκωνει 4η αναλογως και του δρομου και να θελει κατεβασμα σε 3η. Επισης μηπως ειναι η βενζινη;

Θελω να πιστευω πως επειδη το προβλημα εμφανιζεται με καποια τυχαιοτητα δεν ειναι κατι το σοβαρο και μαλλον ειναι κατι 3ο που επηρεάζει τη μηχανη.
    Καταλαβαίνω το τι θες να πείς μα μιλάμε πάντα σε ευθεία και οι οδηγίες του κατασκευαστή δηλώνουν ρητώς οτι μεχρι 35 χλμ η 3η κ μεχρι 45 χλμ η 4η κατά το στρώσιμο!Εγώ σκεφτόμουν μήπως δεν κάνει καλή εξαέρωση η τάπα του ρεζερβουάρ κ δημιουργεί κάτι τέτοιο...αλλά δεν μου έχει ξανατύχει ώστε να γνωρίζω αν αυτά είναι τα συμπτώματα σε αυτή την περίπτωση(τάπας)

Παλαιό μέλος
    Επίσης έχω γεμίσει 3 φορές από διαφορετικά βενζινάδικα.

Παλαιό μέλος
    Τα παπακια εχουνε τρομπα βενζινης?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τα παπακια εχουνε τρομπα βενζινης?
    oxi

Παλαιό μέλος
    πείτε τίποτα ρε παιδιά...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros3110 Προβολή μηνύματος
    πείτε τίποτα ρε παιδιά...
    Στη τροφοδοσία κάτι παίζει αλλά τι; Όταν στο ξανακάνει σταμάτησε επί τόπου, κλείσε το ρουμπινέτο της βενζίνης και ξεβίδωσε το βιδάκι αποστράγγισης στο λεκανάκι του καρμπυρατέρ να δεις αν θα τρέξει αρκετή βενζίνη ή είναι σχετικά στεγνό. Έλεγξε την τρυπίτσα στην τάπα του ρεζερβουάρ με μια καρφίτσα μήπως έχει βουλώσει. Μπορεί να παίζει κάτι και με τη στάθμη του φλοτέρ, να κλείνει την παροχή νωρίς και να στεγνώνει το λεκανάκι από βενζίνη όταν οι απαιτήσεις του μοτέρ σε καύσιμο είναι μεγαλύτερες. Το μπουζί είναι αυτό που είχε όταν το αγόρασες; Δεν το αλλάζεις κι αυτό, έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Να πω μια μλκ ? πόσα κιλά είσαι ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Κάτσε γιατί μπορεί να μην είναι και τόσο μλκ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    90!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Στη τροφοδοσία κάτι παίζει αλλά τι; Όταν στο ξανακάνει σταμάτησε επί τόπου, κλείσε το ρουμπινέτο της βενζίνης και ξεβίδωσε το βιδάκι αποστράγγισης στο λεκανάκι του καρμπυρατέρ να δεις αν θα τρέξει αρκετή βενζίνη ή είναι σχετικά στεγνό. Έλεγξε την τρυπίτσα στην τάπα του ρεζερβουάρ με μια καρφίτσα μήπως έχει βουλώσει. Μπορεί να παίζει κάτι και με τη στάθμη του φλοτέρ, να κλείνει την παροχή νωρίς και να στεγνώνει το λεκανάκι από βενζίνη όταν οι απαιτήσεις του μοτέρ σε καύσιμο είναι μεγαλύτερες. Το μπουζί είναι αυτό που είχε όταν το αγόρασες; Δεν το αλλάζεις κι αυτό, έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων.

γιατί όμως να το κάνει μετά από τόσο μεγάλη διαδρομή?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αν εκεινη την στιγμη που στο κανει το σβησεις και το ξαναβαλεις μπροστα παιρνει κανονικα ή κομπιαζει;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros3110 Προβολή μηνύματος
    90!
    Πρόβλημα τροφοδοσίας!

Πλάκα ε?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αν εκεινη την στιγμη που στο κανει το σβησεις και το ξαναβαλεις μπροστα παιρνει κανονικα ή κομπιαζει;
    παίρνει κανονικά

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Help Προβλημα με Παπακι
    από greekgenius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2012, 06:49
  2. προβλημα σε παπακι honda
    από petss στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2012, 21:12
  3. Πρόβλημα σε παπάκι