Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: Ώρα για αγορά...Επιτέλους

Νέο μέλος Το avatar του/της rixius

Red face Ώρα για αγορά...Επιτέλους

Kαλησπέρα σας.. Μετά απο πολλές οικονομίες ήρθε η ώρα να αγοράσω το επόμενο μηχανάκι μου (μεταχειρισμένο για ευνόητους λόγους).
    Η μοτοσυκλετιστική μου διαδρομή ξεκίνησε με ένα honda MT 50 του 85' συνεχίστηκε με ένα cbr125 του 2004 και τα τελευταία χρόνια απέκτησα ένα cbr400 gul arm περισσότερο για προετοιμασία εν'όψει εισόδου σε ss600 ή 1000.
    Φυσικά τα superport και superbike αν και είναι η αδυναμία μου, δεν βολεύουν σε καμία περίπτωση στην περιοχή που βρίσκομαι (Κέρκυρα) με τους κακούς δρόμους, ανύπαρκτες ευθείες και μηδενική προοπτική πίστας.
    Παρ'όλα αυτά έχω πλήρη επίγνωση των σωματικών (και όχι μόνο) επιπτώσεων μια τέτοιας επιλογής.

Οι επιλογές μου είναι οι εξής βάση προτίμησης (και budget)
    1. cbr600rr 2003-2007
    2. cbr1000rr 2004-2006
    3. Zx6r 636 2004-2006
    4.Gsxr600 2004-2006
    5. Κάτι άλλο(?)

Στο κάτι άλλο είναι που κολλάω γιατί σκέφτομαι τον παράγοντα εργονομία, τις καθημερινές μετακινήσεις κλπ.. οπότε και αποφάσισα να postάρω.
    Δυο ερωτήσεις λοιπόν των οποίων οι απαντήσεις θα καθορίσουν πολλά είναι οι εξής:

1oν: Yπάρχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας στα προαναφερθέντα μηχανάκια? π.χ ανακλήσεις.
    2ον: Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη μηχανή που να περιλαμβάνει: Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, Ικανοποιητικούς ίππους. περισσότερους απο έναν κυλίνδρους.? (εκτός κατηγορίας supersport)

Υ.Γ τα motardοειδή δεν τα θέλω γιατί δεν τα φτάνω! (υψος 1.68)

Eυχαριστώ.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Το R6, ειναι το νουμερο πέντε σου και ναι, είναι το κάτι άλλο.Αλλά εγω ειμαι yamahάκιας οπότε δεν είμαι και πλήρως αντικειμενικός.
    R6 του 05.
    Καλώς ήλθες.
    Φίου φίου φι φι φίου

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    To cbr 600rr είναι ιδανικό για entry level σε αυτες τις μηχανές που ανέφερες. Ειδικά στη Κέρκυρα (δε ξέρω τι δρόμους έχετε) αλλα δεν ειναι και μικρό νησί να πεις οτι δε θα πηγαίνει βόλτες. Αλλά σίγουρα αν ειναι να περιοριστείς και να μη πας παραπέρα (πχ να μπαίνεις Σέρρες στο μέλλον) μείνε σε αυτη την επιλογή για μένα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Και το cbr600f έχει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Το παλιό. και αν θέλεις σώνει και καλά άβολη σέλα, το cbr600f sport.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rixius Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ τα motardοειδή δεν τα θέλω γιατί δεν τα φτάνω! (υψος 1.68)
    Μύθος.

Από αυτά που προτείνεις, θα επέλεγα το 1.
    Life begins at 45°.

Oι δρόμοι μας είναι χάλια, κακή ποιότητα οδοστρώματος σε πιο επαρχιακά μέρη, λίγες ευθείες, αλλα είναι αρκετά μεγάλο νησί με άπειρες στροφές για όποιον αρέσκεται σε στριφτερά μηχανάκια, εξ'ού και η εμμονή μου στην κατηγορία. Η πρώτη επιλογή είναι και ο εφηβικός "έρωτας" αλλα η επιλογή πρέπει να γίνει με ακριβέστερα κριτήρια.

Tώρα για το 600f
    Έχω καλή άποψη για το συγκεκριμένο, (μοντ.2000 όχι το ψεκαστό) αν και οπτικά προτιμώ το f4i και f4sport. Tέρας αξιοπιστίας, αρκετά γκαζάτο για μένα, ελαφρώς ογκώδες αλλα με την τάση να εξαφανίζει τον όγκο του μόλις ξεκινήσει.
    Δεν το απορρίπτω σαν επιλογή. Άλλωστε το βρίσκει κανείς και σε χαμηλή τιμή.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Οι δρόμοι που περιγράφεις είναι για motard πάντως
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Οι δρόμοι που περιγράφεις είναι για motard πάντως
    Συμφωνώ απολύτως.. ρεαλιστικά η καλύτερη επιλογη για το νησι.. Αλλα δεν με φτιάχνουν ιδιαίτερα, ούτε μεδωδικά ούτε λόγω ύψους, όσα καβάλησα η επιχείρησα να καβαλήσω δεν τα καλοπάταγα.

superspor μηχανη στην Κέρκυρα θα την ευχαριστηθείς δυο μερες . Την μέρα που θα την πάρεις και την μέρα που θα την δώσεις (αν την δώσεις ).

Δυστυχώς .

Αν δεν βρεις κάτι άλλο να κολήσεις και εγω σιμπι αρ θα σου ελεγα .

Η ζωη είναι μικρή όμως και η καύλα μεγάλη , οπότε αν δεν βρεις κατι αλλο να σου αρεσει από αλλη κατηγορία , παρε στρητ και δεν θα μηνεις με την περιεργεια και το σαρακι .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Στο 1 ενημερωτικά το rr του 2003 και 2004 εχει συμβατικο πιρουνι και γι αυτό σα μεταχειρισμενο έχει σκαλοπάτι στην τιμη σε σχεση με το αναποδο από 2005 και μετα

Στο 5 μπορεις να προσθεσεις το street triple 675,θα ευχαριστηθεις γκαζι και στριψιμο στους καροδρομους της Κερκυρας χωρις να παλευεις με clip on...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Συνήθεια είναι. Από αυτά που έχεις βάλει cbr ή gsxr
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    superspor μηχανη στην Κέρκυρα θα την ευχαριστηθείς δυο μερες . Την μέρα που θα την πάρεις και την μέρα που θα την δώσεις (αν την δώσεις ).

Δυστυχώς .

Αν δεν βρεις κάτι άλλο να κολήσεις και εγω σιμπι αρ θα σου ελεγα .

Η ζωη είναι μικρή όμως και η καύλα μεγάλη , οπότε αν δεν βρεις κατι αλλο να σου αρεσει από αλλη κατηγορία , παρε στρητ και δεν θα μηνεις με την περιεργεια και το σαρακι .
    Cbr είχα και στο παρελθόν (2 μικρότερα), η ευχαρίστηση υπερέβαινε την κόπωση στους καρπούς μετα απο καμία ώρα οδήγησης.. Το σαράκι πρέπει να καταπολεμηθεί άμεσα!!

Ζήτησα γνώμες περισσότερο μήπως βρώ κάτι άλλο με χαρακτηριστικά που προανέφερα σε οποιαδήποτε κατηγορία και δεν μου πάει το μυαλό..
    Δεν θα το πάρω για να το δώσω. Τουλάχιστον όχι όσο θα έχω να το συντηρώ. Η χρήση του θα είναι για βόλτες εντός νησιού κυρίως, αλλα και κάνα ταξιδάκι Αθήνα ή Σαλόνικα με μοτοπαρέα.

Δεν με ενοχλεί το συμβατικό έναντι του upside down ούτε οτι δεν έχει ακτινικά φρένα .. Είναι μικρές λεπτομέρειες για την χρήση που κάνω
    Τελευταία τροποποίηση από rixius; 23/07/2015 στις 02:51.

Πάρε ρε μαν αυτο που γουσταρεις . Δεν εχουμε καιρό για χάσιμο . Η συντέλεια του κόσμου είναι κοντά .

Κάντε όλοι σας αυτο που σας ευχαριστεί και γειώστε τα όλα . ΌΛΑ !!

Όχι και τίποτα άλλο ....Αλλά να μη λες μετά πως δεν έκανες αυτό που γούσταρες .

Επειδή ήμουν ναύτης στην Κερκυρα και την γύρισα λίγο πολύ όλη, μην πάρεις SS. Νομίζω έχετε απο τους χειρότερους δρόμους πανελλαδικά.Κοπανάνε όλα! Άσε που για να το ευχαριστηθείς θέλει στροφές στον κινητήρα και αμφιβάλλω αν έχει πάνω απο 2-3 καλές ευθείες να το ανοίξεις. Πάρε χαμηλόροπο να γουστάρεις παντού και πάντα

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    στην θεση σου θα σου πρότεινα
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	230_Vergleichstest_Supermotos_KTM_690_Duke_Stand.jpg.2729054.jpg 
Προβολές:	504 
Μέγεθος:	77,5 KB 
ID:	338828

με μικρότερο μπατζετ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	KTM 640 Duke II 99  5.jpg 
Προβολές:	502 
Μέγεθος:	45,2 KB 
ID:	338831

και στα 2 επειδή η σελα είναι αρκετα στενότερη από τα στριτ τα πόδια φτάνουν ευκολότερα κάτω και εαν θελεις ακόμη καλύτερο πάτημα υπάρχουν lowering kit της πίσω ανάρτησης που την ρίχνουν 30-40mm και θα κάτσει κουτί

και ξερογκαζο θα εχεις και περισσότερη διασκέδαση και άνεση σε οποιοδήποτε τερεν

διαφορετικά το μονο ss που μπορει να φτάνει για της απαιτήσεις του μήκους του οδικού δικτύου του νησιού ειναι ninja 250-300, ysf R3, cbr300
    you rise you fall you're down then you rise again

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 08:50
  3. Πληροφορια για αγορα GPS
    από Giannis_L στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 12:26
  4. Ενδιαφέρον για αγορά δικύκλου
    από Godfather στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:08
  5. Οποιος ενδιαφέρεται για αγορά!!!
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 22:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •