Kαλησπέρα σας.. Μετά απο πολλές οικονομίες ήρθε η ώρα να αγοράσω το επόμενο μηχανάκι μου (μεταχειρισμένο για ευνόητους λόγους).
Η μοτοσυκλετιστική μου διαδρομή ξεκίνησε με ένα honda MT 50 του 85' συνεχίστηκε με ένα cbr125 του 2004 και τα τελευταία χρόνια απέκτησα ένα cbr400 gul arm περισσότερο για προετοιμασία εν'όψει εισόδου σε ss600 ή 1000.
Φυσικά τα superport και superbike αν και είναι η αδυναμία μου, δεν βολεύουν σε καμία περίπτωση στην περιοχή που βρίσκομαι (Κέρκυρα) με τους κακούς δρόμους, ανύπαρκτες ευθείες και μηδενική προοπτική πίστας.
Παρ'όλα αυτά έχω πλήρη επίγνωση των σωματικών (και όχι μόνο) επιπτώσεων μια τέτοιας επιλογής.
Οι επιλογές μου είναι οι εξής βάση προτίμησης (και budget)
1. cbr600rr 2003-2007
2. cbr1000rr 2004-2006
3. Zx6r 636 2004-2006
4.Gsxr600 2004-2006
5. Κάτι άλλο(?)
Στο κάτι άλλο είναι που κολλάω γιατί σκέφτομαι τον παράγοντα εργονομία, τις καθημερινές μετακινήσεις κλπ.. οπότε και αποφάσισα να postάρω.
Δυο ερωτήσεις λοιπόν των οποίων οι απαντήσεις θα καθορίσουν πολλά είναι οι εξής:
1oν: Yπάρχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας στα προαναφερθέντα μηχανάκια? π.χ ανακλήσεις.
2ον: Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη μηχανή που να περιλαμβάνει: Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, Ικανοποιητικούς ίππους. περισσότερους απο έναν κυλίνδρους.? (εκτός κατηγορίας supersport)
Υ.Γ τα motardοειδή δεν τα θέλω γιατί δεν τα φτάνω!(υψος 1.68)
Eυχαριστώ.